Nema kraja agoniji Dortmunda!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 30.11.2014.
19:27
Izvor: Sportske.net

Neverovatna serija poraza Dortmunda u Bundesligi ove sezone nastavljena je i večeras, na gostovanju Ajntrahtu, posle čega su ''Milioneri'' ostali prikovani za dno tabele!

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Tek je trinaesto kolo Bundeslige, a Dortmund ima već osam poraza i sa samo 11 osvojenih bodova nalazi se na dnu tabele!

Pred početak sezone, ovako nešto niko nije mogao ni da zamisli!

Agonija za ekipu Jirgena Klopa večeras je samo nastavljena u Frankfurtu, gde je Ajntraht slavio sa 2-0, u poslednjoj utakmici 13. kola!

Ovakav epilog se mogao naslutiti već posle pet minuta igre, kada je Aleksander Mejer umakao odbrani Dortmunda, izbio sam ispred Vajdenfelera i rutinski ga savladao - 1:0!

Tako su gosti došli u poziciju da praktično od starta utakmice moraju da jure rezultat, to im ponovo nije išlo od ruke, pa su umesto očekivanog izjednačenja, u 78. minutu doživeli i završni udarac.

Veliki nesporazum golmana Vajdenfelera i odbrane gostiju iskoristio je Seferović, koji je ''ukrao'' tu loptu pored istrčalog golmana Dortmunda i poslao je u mrežu - 2:0!

Kad su u pitanju srpski internacionalci, u startnoj postavi je bio jedino Neven Subotić u ekipi Dortmunda, Miloš Jojić je dobio priliku u 74. minutu, ali nije dao očekivani doprinos na terenu.

U pobedničkoj ekipi, samo je Ignjovski ''osetio'' teren u poslednjim minutima meča, doj je Slobodan Medojević ostao na klupi.

Golove iz Frankfurta pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barça el honor
Sunday, 30.11.2014
20:33

da je neko ovo rekao da ce dortmund biti poslednji...da su pobedili bili bi na 7 poena od lige sampion,ovako zaostaju dosta i tu je psiholoski aspekt, treba se povratiti. ima da se igra jos dosta, liga je ujednacena ali sumnjam da mogu biti cetvrti