Nejmara 'žulja' klupa

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 06.09.2015.
13:30
Izvor: Sportske.net

Zvezda Barselone ne želi da bude rezerva.

Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko
Beta/AP Photo/Natacha Pisarenko

Povezane vesti

23-godišnji fudbaler odigrao je samo 10 minuta na meču nacionalnog tima, prptiv reprezentacije Kosta Rike. To je kod njega izazvalo veliko nezadovoljstvo, jer nije navikao na takav tretman.

On je saopštio da neće prihvatiti izostavljanje iz startnih '11' i da nema nameru da sedi na klupi.

Fudbaler Barselone se tek oporavio od zauški, koje su ga odvojile neko vreme sa terena, pa je željan igranja mislio da će u dresu reprezentacije imati priliku da se vrati u pravu formu.

Nejmar je bio pod suspenzijom dva meča zbog crvenog kartona koji je zaradio na takmičenju Kopa Amerika, na meču prootiv reprezentacije Kolumbije.

"Sedenje na klupi je za mene neprihvatljivo i na to nikad ne bih mogao da se naviknem. Želim da treniram i igram i zato uvek naporno radim da budem u startnoj postavi", rekao je Nejmar za brazilske medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 06.09.2015
14:27

Vejrovatno ga Dunga stedi...Nejmar je glavni igrac Brazila,momak koji je sa 23 godine blizu da bude prvi strijelac reprezentacije svih vremena,sta vise pricati.

avatar
ppera 1
Sunday, 06.09.2015
14:11

Njega verovatno 'žulja' klupa, ali Dungu sigurno 'ne žulja'. I dok je tako ne bi me čudilo da parkira Neymara na klupu, te da se Neymar (bar privremeno) oprosti od reprezentacije.