Nejmar samo misli o Barsi!

Autor: Miloš Marković
utorak 13.10.2015.
16:02
Izvor: Sportske.net

Odgovorio je Brazilac na spekulacije koje ga sele iz Barselone.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Proteklih nekoliko nedelja se uveliko govori o potencijalnoj mogućnosti da Nejmar napusti Barslonu, ali je katalonski klub momentalno demantovao takve priče.

Rukovodstvo evropskog šampiona je jasno poručilo da Nejmar ostaje u klubu, istaklo uverenje da će dugi niz godina biti u Barseloni, te da će tu i okončati svoju karijeru.

O spekulacijama je danas govorio i sam fudbaler, rekavši da je izuzetno srećan na Nou Kampu.

"Veoma sam srećan u Barseloni, i klubu i gradu u kome sam se odomaćio. U sadašnjem ugovoru imam još tri godine, moj otac se brine o tim stvarima. Moja jedina briga u ovom trenutku jeste da se posvetim igri i pomognem timu da nastavi da osvaja trofeje.", rekao je on.

Novinare je zanimao odgovor i na konkretno pitanje, na šta je on rekao: "Naravno da želim da ostanem u Barsi, ali o tome ćemo tek razgovarati".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja Radulovic
Tuesday, 13.10.2015
21:11

Ovaj stil igre ide uz njega.

avatar
Barça el honor
Tuesday, 13.10.2015
16:10

Iako me ponekad nervira nadam se da ostaje jos dugo u Barsi mozda i karijeru zavrsi tu.Nema razloga da ide negde drugo.Njegovi fudbalski kvaliteti su impresivni,vec je velike stvari uradio u klubu.

avatar
denikv
Tuesday, 13.10.2015
17:22

NEMA RAZLOGA DA TE NERVIRA. COVEK IGRA I BORI SE, KOLIKO MOZE. TO SE NAJBOLJE VIDELO PROTIV SEVILJE KADA JE IGRAO I NAPRED I NAZAD POKUSAVAO SVE ALI SAM NEMOZE. PRE NJEGA IMA MNOGI DRUGI ZA KRITIKU ODBRANA NA PRVOM MESTU.

avatar
Barça el honor
Wednesday, 14.10.2015
15:06

Nervira me samo kada je fauliran a on preuvelica pad ili faul,samo to.Medjutim u poslednje vreme je smanjio.Sto se igre tice ne nervira me nista kod njega,uzivam u njegovim driblinzima u potezima.

avatar
Pedjaa11
Wednesday, 14.10.2015
12:01

Da, ali sam je reko njegov otac se brine o tome, a on ce gledati da izmuze sto vise para.