Nećete verovati šta je Paje uradio!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.01.2017.
12:10
Izvor: Sportske.net

Francuski reprezetativac je nezadovoljan na "Olimpijskom stadinu", sada je preuzeo i nerazumne mere kako bi što pre napustio londonski klub.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kako britanski mediji prenose, Dimitri Paje je uradio nešto krajnje neprofesionalno kako bi naterao upravu "Čekićara" da ga pusti da ide.

Naime, on je odbio da trenira i igra za ekipu koju sa klupe predvodi Slaven Bilić, a navodno je i izmislio problem medicinske prirode kako bi opravdao to što ne želi da igra.

Nije poznato o kakvom "problemu" je reč, ali je jasno da je Paje prevršio svaku meru u nameri da napusti redove Vest Hema.

"On je rekao da ukoliko ne dobije priliku da napusti klub da neće trenirati ni igrati ili će morati da izmisli povredu", izjavili su zvaničnici kluba sa "Olimpijskog stadiona".

Bilić je navodno zatražio od igrača da se predomisli i čak zahtevao da povuče svoj zahteva za transfer, ali je Paje to odbio, te je hrvatski strateg izašao pred medije i pojasnio šta se dešava sa francuskim fudbalerom.

"Paje neće trenirati sa ostatkom ekipe ali naša odluka ostaje nepromenjena, on i dalje nije na prodaju.

Bilo bi daleko bolje da se sve ovo nije dogodilo i da je ostao posvećen Vest Hemu, ali to nije slučaj i život ide dalje
", pojasnili su Vest Hemovi zvaničnici.

Francuski reprezentativac ima već jednu ponudu i to od bivšeg kluba, Olimpik Marseja, ali je ta ponuda, od 20 miliona evra, odbijena od strane kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bambulica
Saturday, 14.01.2017
17:38

Mozda je dobar igrac.,al je zato nula od covjeka.,i ovakvog igraca nikada nebih pozeljeo u klubu za koji navijam..

avatar
Barcelonista
Saturday, 14.01.2017
16:45

Raspad.....treba ga drzat na klupu dok mu se noge ne ukrute. I on sebe profesionalcem naziva cccccc. Sramota od covjeka!

avatar
Saturday, 14.01.2017
16:36

Vest Hem ima dosta para, treba od Pajea napraviti primjer da se to ne bi dešavalo u b

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 14.01.2017
16:02

Da ga lepo zatarabe do kraja ugovora, spakuju mu neki paket gde mu skinu sva primanja, sigurno postoji nacin, pa neka se debeli i postane Anderson. Bas lepo, digne ti se, zainatis se, i tebi nista a klub u buli. Odjednom covek nezadovoljan a Bilic ga lansirao. Jadno

avatar
Bayern Munchen_fb
Saturday, 14.01.2017
15:03

E da mu klub ukine i platu bilo bi super pa bi ti igro

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 14.01.2017
14:39

nakon mjesec dana hladenja na tribini drugacije ce lajati a ako imaju mogucnosti po ugovoru neka ga i novcano kazne sto nece da igra

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 14.01.2017
16:42

svakog igraca, svaki klub moze da kazni zbog neispunjavanja obaveza koje su navedene u ugovoru

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 14.01.2017
19:25

eto rijesena stvar

avatar
Saturday, 14.01.2017
14:18

I Paje i klub su u pravu. Klub namerno neće da ga pusti, a treba to da urade, a opet, Paje se ponaša baš neprofesionalno. Uzmite primer Daniela Agera. Tražio je da ga Liverpul pusti da se vrati u Bronbi i Liverpul mu je ispunio želju. Pustili su ga tada za 2-3 miliona, a mogli su da ga prodaju za 15.

avatar
Sporske me ugasile
Saturday, 14.01.2017
14:59

Liverpul zna da ceni to sto su njegovi igraci radili za klub . Ager je proveo veliki deo karijere u Liverpulu i oni su mu se oduzili kako i zasluzuje. Payet jeste igracina ali ocigledno los covek

avatar
Saturday, 14.01.2017
17:24

Pustio je Liverpul i Susa da pređe besplatno u Milan 6 meseci pre isteka ugovora.

avatar
Mangus
Saturday, 14.01.2017
15:15

Razumem Pajeovu zelju da ide. Ali letos je obnovio ugovor, dobio povisicu, nema klauzule otpusne. Ugovor sa klubom mu je vazeci. Klub se daleko vise pita nego on sam. Ako ponuda nije zadovoljavajuca, ne moraju ga prodati. Ako zele da ga zadrze, ne moraju ga prodati. On moze da trazi raskid ugovora na svoju stetu, i to ce dobiti, ako plati klubu nesto. Tako da on nema pravo mnogo da se buni. Uz svu zelju koju ima da ide u Marsej. nNjegovo je da izrazi zelju, cuti i igra. Dok ne dodje vreme da ide u drugi klub.nnE sad, razlika izmedju Pajea i Agera je sto je Ager godinama bio u klubu, dao sve sto je mogao i kad je trebalo da napusti klub, izrazio je zelju koju mu je klub sasvim logicno uslisio. Gubio je Liverpul pare na mnogo manje bitnim igracima, mogao je i na Ageru, da mu ispuni zelju.nPaje nije zaduzio Vest Hem toliko, tek je godinu ipo tamo, i da ocekuje neke privilegije, i nema bas pravo.

avatar
HHadzimontagic
Saturday, 14.01.2017
14:01

Nije pravi trenutak, ali kad je igrac nezadovoljan treba ga pustiti. Isto kad je klub nije zadovoljan sa igracem, igrac mora da ide. Samo je Problem januarski prelazni rok. Vest Hem treba da ga pusti, jer nisu ni na nebu ni na zemlji, mislim na tabeli.

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 14.01.2017
14:38

Slazem se, profesore fudbala.

avatar
Joey Barton
Saturday, 14.01.2017
13:44

Nek ga oni onda ne placaju do kraja ugovora ako nece da igra, i jos da postave cenu od 100 miliona, pa ko hoce nek izvoli. Ni na treninge ne mora da dolazi ako vec nece da igra, pa ce tako da truli van futbala dve godine kad vec nece da postuje ugovor koji je sam potpisao.

avatar
lpool
Saturday, 14.01.2017
13:40

Ovo vec postaje smesno, moraju se uvesti neka pravila ! Kapiram ja ljudska prava, igraci nisu robovi i bla bla ali covek je letos potpisao ogroman ugovor i ne moze tek tako da digne nos i kaze ja hocu da idem ! Treba uvesti pravilo da se transfer moze realizovati na igracevo insistiranje tek nakon odradjene dve trecine ugovora ili na obostranu saglasnost. Time bi se sprecilo nagomilavanje mladih talenata u velikim klubovima,koje dovode za sicu i makar bi se malo obuzdali alavi menadzeri.

avatar
Борко Михајловић
Saturday, 14.01.2017
13:18

Neprofesionalno je? Došlo je do toga da čovek ne može da odlučuje o svojoj igračkoj karijeri..Ako hoće da ide neka ga puste.

avatar
jv
Saturday, 14.01.2017
13:25

Potpuno neprofesionalno. Prima platu i duzan je da igra. Sam je izabrao da produzi ugovor i tako dobije vecu platu, sada neka ispostuje sto je potpisao.

avatar
LowerLeague
Saturday, 14.01.2017
13:32

Наравно да је непрофесионално, играч је везан уговором.