'Neće on niđe' - Škuletić rešeta u dresu Lokomotive!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.02.2016.
15:57
Izvor: Sportske.net

U smiraj prelaznog roka pojavile su se informacije da bi srpski internacionalac Petar Škuletić mogao da napusti Lokomotivu što se sigurno neće dogoditi jer Srbin blista u pripremnom periodu.

fclm.ru
fclm.ru

Povezane vesti

Poslednjih dana zimskog prelaznog roka iz Turske je stigla spekulacija da je Sivaspor zainteresovan za srpskog internacionalca Petra Škuletića koji u prethodnih godinu dana nije uspeo da se nametne u Lokomotivi.

U startu smo se ogradili od takve priče jer je teško verovati da bi se Lokomotiva odrekla igrača kojeg je skupo platila posle samo godinu dana, a takva pretpostavka je potvrđena tokom pripremnog perioda ruske ekipe.

Srpski reprezentativac nameće se golovima i sjajnom igrom, a na prve tri pripremne utakmice uspeo je da postigne tri gola i tako dokaže da bi na proleće mogao da bude udarna igla Lokomotive.

Prva dva gola na pripremama u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Petar Škuletić je postigao u duelu sa Bunedkorom iz Uzbekistana koji je Lokomotiva dobila rezultatom 3:0, a potom je pogodio i u meču sa šampionom Švedske.

Moskovljani su utakmicu na "Atlantik Kupu" protiv Norčepinga izgubili na penale (5:3) ali je Petar Škuletić postigao izjednačujući gol u regularnom toku susreta, a potom i prvi u penal seriji za svoj tim.

Novu priliku za dokazivanje Srbin će imati već u četvrtak kada Lokomotiva igra protiv Bronbija u drugom kolu "Atlantik Kupa" u Portugalu.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 03.02.2016
17:44

Ali za prvog spica reprezentacije nikad nece biti dobar... Stvarno mi nije jasno po cemu bi trebalo da Mitrovic bude u 11 kada apsolutno nista nije pokazao na terenu... bar ne u reprezentaciji.

avatar
ZubA
Wednesday, 03.02.2016
18:27

To se i ja pitam druze. Mnogo forsiraju ove spiceve u reprezentaciji, a ocaj su. Bolje da zovu ove klince koji ce biti mnogo bolji ili Mrdju recimo, Danka koji su bilo 10x ubitacnije sada za klubove nego svi ovo zajedno do sada.

avatar
Sad il\' nikad!
Wednesday, 03.02.2016
23:08

Mitrovic po ovome sto sam ga gledao panj , Skuletic je odlican , Mrdja moze solidno da odigra bar jedno poluvreme... Tu su sto kazes opet i klinci Saponjic i Jovic.