Ne pomaže ni pobeda nad Sotonom - De Buru se i dalje "drma" klupa

Autor: Nikola Miloradović
subota 22.10.2016.
12:23
Izvor: Sportske.net

Inter nikako da se "opasulji", nije im preterano pomogla ni promena na mestu trenera, čovek koji je nasledio Manćinija već je dobio potencijalne naslednike.

facebook.com/inter
facebook.com/inter

Povezane vesti

"Neroazuri" nisu svoji već nekoliko godina. Klub sa "Đuzepe Meace" nikako da zaigra na željenom nivou i pored velike količine potrošenog novca.

Maćini je platio ceh očajnih priprema i slabog otvaranja sezona, te ga je nasledio Frank de Bur. Bivši holandski reprezentativac i nekadašnji trener Ajaksa dobio je poverenje uprave, potrošio je solidan novac na pojačanja, ali preteranog pomaka još uvek nema.

Inter se muči u šampionatu, mučio se i u Ligi Evrope, ali su uspeli da savladaju Sautempton u trećem kolu te su mnogi pomislili da je de Bur tako spasao posao.

To ipak nije tako, kako se već pominju i imena trenera koji bi mogli da naslete holandskog stratega na klupi Intera.

Andrea Madorlini i Frančesko Gvidolin važe za de Burove potencijalne zamene, a jasno je da bi i jedan i drugi bili samo privremena rešenja.

U igri su bili i Rudi Garsija, dok nije preuzeo Marsej, kao i Ćezare Prandeli, sve dok nije seo na klupu Valensije, kao i Fabio Kapelo, ali je iskusni strateg odbio mogućnost da sedne na klupu "Neroazura".

Pretpostavlja se da Mandorlini ima najveće šanse. Bivši trener Atalante i Verone je svojevremeno i igrao za Inter, što mu je dodatni plus. Pored toga gaji i sličan stil igre kao de Bur, favorizuje 4-3-3 formaciju koji preferira i Holanađanin, a povrh svega veruje se da bi lako pristao na kratkoročan ugovor.

Pored njega i doskorašnjeg stratega Svonsija Gvidolina, pominju se i bivši trener Intera Leonardo, kao i bivši trener Lacija Stefano Pioli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Sunday, 23.10.2016
16:00

Mnogo lose protiv Atalante, ni jedan sut ni jedna sansa u prvom poluvremenu, a videcemo sada u drugom poluvremenu da li ce nesto biti bolje

avatar
amigo999
Sunday, 23.10.2016
10:56

Pa treba coveku vremena da se upozna sa kulturom, mentalitetom i stilom u novoj sredini.Pa ni Ferguson u MU nije nista uradio prvih 7 god. Trebalo mu je 7 god da osvoji PL....Razumem, kada se uloze velike pare , hoce rezultat bez cekanja, ali ne moze...

avatar
Lozano
Saturday, 22.10.2016
20:47

Rdjavom k.... i dlaka smeta!Ne valja De bur?!Ko je navijacima valjao od bivsih trenera sem mozda murinja?Jebes klub u kojem se ne zna ko sta radi...Da je de bur pametan i da odmah ode jer ce sigurno kad tad dobiti otkaz,uprava ne pokazuje postovanje prema coveku koga su sami odabrali...Mora da igra ovaj mora onaj,pa sta ce ti onda trener,izvoli pa budi sam i gazda i trener pa jedi govna...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 22.10.2016
14:33

od svih tih navedenih mislim da bi Stefano Pioli bio najpametnije rijesenje

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 22.10.2016
12:50

..u slucaju da FDB dobije otkaz,a nece 100%, jedini kojo bi volio da dodje je Leonardo! Pod njegovim vodjstvom Inter je igrao dopadljiv fudbal i sto je bitno isvajao bodove! Inter mora proradit jednostavno sa onakvim igracima mora doc do toga, samo da se jos trener dozove pameti i malo vise u igru ukljuci Brozovica,Barbosu,Ansaldija i Kondogbiju a malo manje Edera,Dambrozija i neiskusnog Gnokurija!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 22.10.2016
14:35

na treningu se sve vidi tko zna i moze a tko ne tako da mi iz fotelja neke stvari ne znamo a vrlo su bitne

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 22.10.2016
15:35

..jeste al situacija sa Kondogbijom i Brozovicem je druge prirode!

avatar
Realan tip
Saturday, 22.10.2016
12:44

De Bure, De Bure, ljulja ti se presto, doci ce drugi na tvoje mjesto...

avatar
Golzalo Higuain
Saturday, 22.10.2016
13:39
avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 22.10.2016
12:30

Pa normalno da ce da se drma klupa kad ih je Sautempton razbio u sred Milana,ni oni sami ne znaju kako su pobjedili,vise srece nego pameti.

avatar
dieglocke
Saturday, 22.10.2016
13:13

SIMKE KRALJU ♥

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 22.10.2016
13:33

..ha,ha,po cemu razbio do crvenog kartona Brozovica bili su ravnopravni,a posle je bio bolji Sautempton,dobrom zaslugom Intera koji se kod 1:0 povukao,logicno.. inace gledajuci svih 90 minuta oba tima su bila losa,ali bodovi ostaju u Milanu 😉