Ne pomaže ni Karlito - Ništa od Lige Šampiona za ambiciozni klub iz Šangaja!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 08.02.2017.
16:40
Izvor: Sportske.net

U prvoj postavi Šangaj Šenhue za meč u okviru kvalifikacija za azijsku Ligu Šampiona, našli su se najplaćeniji fudbaler sveta i kao i nekadašnji napadač Intera.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Kineski superligaš, ekipa Šangaj Šenhua, nije uspeo da se kvalifikuje za elitno azijsko takmičenje, kako su u kvalifikcijama poraženi od trećeplasiranog tima australijskog prvenstva, ekipe Brizbejn Roara.

Na kraju je bilo 0:2 (0:2) za goste iz Australije, sve je bilo gotovo već nakon prvih 45 minuta.


Poveli su gosti još u drugom minutu preko Borelja, da bi pet minuta pre isteka regularnog dela prvog poluvremena Tomi Or povisio na 0:2.

Ekipa iz Šangaja, koju sa klupe predvodi Gas Poje, nije uspela da se vrati do kraja susreta, iako su u špicu imali nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Sitija i Juventusa Karlosa Teveza, kao i nekadašnjeg napadača milanskog Intera Obafemija Martinsa.

U postavi se našao i kolumbijski internacionalac Đovani Moreno, dok u protokolu ovog puta nije bilo kolumbijskog reprezentativca i bivšeg igrača Intera Fredija Guarina.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nani
Wednesday, 08.02.2017
18:54

Ljudi peru pare, boli njih uvo za fudbal..

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 08.02.2017
18:25

Kad su znali Kinezi da igraju fudbal, moraju oni da uce fudbalsku azbuku.

avatar
Mangus
Wednesday, 08.02.2017
18:11

S jedne strane, cinjenica da mogu da imaju samo 3 stranca u ekipi je dobra za razvoj Kineskog fudbala. Ali s druge, desavace im se ovakve stvari. Obafemi Martins nije svetska klasa, Tevez jeste ali tesko ce sam da napravi cudo.