''Ne dajte da vas Mitrović maltretira!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 08.11.2016.
18:51
Izvor: Sportske.net

U susret kvalifikacionoj utakmici protiv Srbije, reprezentativac Velšana otkrio i najveće kvalitete, ali i slabe tačke svog saigrača iz Njukasla.

Beta/AP Photo/Scott Heppell
Beta/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Posle sjajne partije protiv Austrije i dva postignuta gola, kao i golgeterske ''eksplozije'' u dresu Njukasla u proteklih dvadesetak dana, Aleksandar Mitrović je neko od koga se u Velsu možda i najviše plaše uoči utakmice u Kardifu.

A možda i najveću pomoć  selektoru Velsa Krisu Kolmenu u pripremi utakmice, kada je odbrana od ''Mitrogola'' u pitanju, mogao bi da pruži Mitrovićev saigrač iz Njukasla Pol Damet.

Dvadesetpetogodišnji defanzivac se tim povodom već oglasio u ostrvskim medijima i pritom otkrio šta su Mitrovićeve slabosti.

''On voli da se svađa sa sudijama i to je nešto što ću napomenuti selektoru i saigračima. Takođe, moji saigrači ne smeju da dozvole da ih Mitrović maltretira, što će ga verovatno frustrirati'', objašnjava Damet.

Naravno, govorio je i o glavnim kvalitetima svog saigrača iz Njukasla i s tim u vezi istakao da je Mitrović fizički dominantan na terenu, da je prava ''zver'', kao i da ume da zadrži loptu kada je to neophodno.

Podsetimo, utakmica između Velsa i Srbije je na programu 12. novembra u Kardifu, a naš tim brani prvo mesto u grupi na kojem se nalazi posle tri odigrana meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke