Navijači zbog Tadića zaboravili Lalanu

Autor: Boban Filipović
nedelja 02.11.2014.
22:24
Izvor: Sportske.net

Britanski mediji već neko vreme da je srpski reprezentativac postao novi heroj navijača Sautemptona i da više niko ne lamentira nad Lalaninim prelaskom u Liverpul.

AP Photo/Chris Ison, PA Wire
AP Photo/Chris Ison, PA Wire

Povezane vesti

Postojala je bojazan kako će se "Sveci" snaći ove sezone budući da su prodali gotovo sve nosioce igre it prethodne, navijači su posebno žalili sa svojim herojem Adamom Lalanom, međutim, Englez je već pao u zaborav zbog našeg Dušana Tadića.

Srbin je iz Tventea doveden za više od duplo manje para od sume za koju je prodat Lalana Liverpulu, a njegov učinak s početka sezone je impresivan.

Tadić već ima 6 asistencija, samo su Fabregas i Sigurdosn bolji od njega u ligi u ovom segmentu nakon prvih 10 kola, postigao je jedan gol, saigračima pripremio 28 prilika za gol.

Hvalospevi idu i na račun novog nemadžera Ronalda Kumana, hvale njegovo poznavanje prilika u Holandiji, odakle je došao, poveo je sa sobom Tadića i Pelea, što je ispostavilo kao pun pogodak.

"Sveci" su trenutno drugi na tabeli, ne pamti se bolji start ovog kluba, od kako najjače takmičenj nosi naziv Premijer liga, nije ga ni bilo.

Navijači su svesni da ekipa iz prošle sezone čiji je predvodnik bio Adam Lalana, uprskos dobrim igrama nije bila ni blizu ovakvog rezultata, stoga se lamenti za njim na stadionu "Sent Meri" više i ne čuju.







Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke