Navijači prozivali, Van Gal im odgovorio!

Autor: Miloš Marković
nedelja 01.11.2015.
10:16
Izvor: Sportske.net

Pristalice MančesterJunajteda bile kritički raspoložene prema igri njihovog tima.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Gostujući navijači Mančester Junajteda u poseti Kristal Palasu u subotu poručili su sa tribina da žele da njihov tim igra napadački fudbal.

"Mi smo Junajted, želimo u napad."
, orilo se sa tribina.

Nakon utakmice komentar na ovu temu imao je i Luj van Gal, koji je priznao da njegov tim nije bio bolji rival protiv Orlova i obećao navijačima da će u narednim mečevima imati razloga da pevaju mnogo pozitivnije pesme.
 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nabijem admine
Sunday, 01.11.2015
15:10

Ovaj ili jako slabo prica engleski ili se potpuno izgubio i nije znao sta da odgovori. Cini mi se da je ovo pocetak kraja Van Gaal-a na klupi Uniteda. Ako uspije odrzavati trece mjesto tokom sezone, ostace do kraja sezone, ali onda sigurno odlazi, a ako ne uspije ni to, dobice nogu dosta ranije i Giggs ce ponovo voditi tim do kraja sezone..

avatar
Аполо
Sunday, 01.11.2015
12:24

A sta si dosad cekao majke ti.... da te navijaci pocnu prozivati? Osim jednog stopera u defanzivnoj liniji koji nam fali imamo vise nego dobru ekipu koju samo treba uigrati. Nejasno mi je da ne mozemo jedan gol da uteramo da dobijemo 3 boda. Sva sreca pa se ove godine zakuvalo na vrhu i prvoplasirani nam bezi 4 boda samo, inace bismo vec bili na -10.

avatar
Yes We Can
Sunday, 01.11.2015
12:37

Sta je on hteo da kaze, Bog te pita. :D

avatar
ManUtdSrbija
Sunday, 01.11.2015
12:19

Ajde LVG, mani se svog ponosa, svoje filozofije, i ostalih faktora koji uticu na ovako losu igru Junajteda. Igraj onako kako ovaj tim moze da igra, a sigurno mozemo sa ovim igracima da igramo kao sto smo igrali pod vodjstvom Fergija. Runi i Martijal u napad, Jang(dok Memfis ne podigne formu) i Mata krila, Snajderlin i Herera(MORA DA POCINJE SVAKU) u veznom redu, odbrana - Darmijan, Smoling, Dzons, Blind, i naravno De Gea na golu. 4-4-2 formacija, kao u vreme Fergija. Mani se poseda, pasova u nedogled, i bezidejne igre na protivnickoj polovini. Samo napad, napad, i napaaad, totalna OFANZIVA. Ovaj tim moze da grize i da bude u top 5 klubova u Evropi uz jedno pojacanje na poziciji stopera(potreban je vodja u odbrani kao sto je bio brat Vidara), samo kada bi LVG znao(hteo) da izvuce maksimum.

avatar
mrancic
Sunday, 01.11.2015
17:40

Jos jedan stoper? A Dzons? OnIzvini.On je povredjen.A odigrao je dosta.Dve utakmice.Ko bi to drzao u klubu.Odigra godisnje 20 utakmica.Smoling vise nema snage i tesko si ga ako se i on povredi.Prodati Dzonsa i kupiti dva stopera ili fotsirati Meknera.Naravno sa novim trenerom.

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 02.11.2015
10:31

Dzons je isto sto je Vilsir u Arsenalu, Aguero u City-u, Staridz u Liverpulu, itd itd. Ne moze da poveze vise od 5 utakmica, kolena su mu od stakla. Potreban nam je jedan stoper, bas zbog toga sto si napisao za Smolinga, sticice ga umor kad-tad. Ne bi ja prodavao Dzonsa, moze on da bude vrhunski stoper samo kada bi ga zaobisle povrede.

avatar
Enciklopedija
Sunday, 01.11.2015
11:53

Vrati nam se Fergi...

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 01.11.2015
11:35

U ovom trenutku jedan od najgorih trenera u svijetu fudbala.Sigurno navijacima Junajteda nije lako,kidaju zivce.Toliko su kupovali,uzloili ogromne pare u igrace,imaju kvalitetna i jak tim i uprkos tome,igraju uzasan fudbal.

avatar
mrancic
Sunday, 01.11.2015
17:44

Najgori UTD u istoriji.UTD I ims odlican skup igraca.Fali mu trener i napafac umesto onog krastavca Runija.Sta ce junajtedu sporina ko Mata.Marsijal zakucan na krilu i nabacuje loptu napadacima od malo vise od 160 cm.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 01.11.2015
11:21

smesno, stavis ih na tiket a oni ne sutnu ni na gol