Navijači Njukasla opčinjeni Mitrom!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 26.09.2015.
20:24
Izvor: Sportske.net

Pogledajte neke od najzanimljivijih tvitova navijača Njukasla tokom meča te ekipe sa Čelsijem.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović je jedan od najzapaženijih fudbalera na terenu protiv Čelsija, vratio se željan igre nakon tri meča suspenzije i svima pokazao da vredi svaki evro uložen u njega.

Pisali su navijači Njukasla da iako još uvek nije postigao gol (barem ne dok se ova vest piše) već je postao jedan od miljenika, da podiže ekipu psihički, da je "zver", kao i da konačno vide njegovu dobru stranu.

Već je postao predmet obožavanja navijača, nadamo se da će uskoro postići toliko željeni gol kako bi probio i tu barijeru u Premijer ligi.

Da napomenemo da smo videli i duel Mitrovića i Ivanovića kada je kapiten naše reprezentacije mogao da dobije i crveni karton po mišljenju pojedinih navijača zbog udarca.

Evo tvitova koji dokazuju koliko su navijači Njukasla zavoleliMitra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Raki
Sunday, 27.09.2015
10:54

Mitrovic protiv Celzija nije pokazao ama bas nista. Nece on dugo ostati u NJukastlu jer ne vredi puno . U nekom timu u Srbiji u redu.Je dino sto je pokazao na pomenutoj utakmici je sposobnost da publiku animira da navija bolje.

avatar
MisoG
Monday, 28.09.2015
09:26

Ne znam samo kakvi će biti komentari kada postigne neki gol .Još uvijek je on daleko od dobrog fudbalera i ničim nije zaslužio da ga toliko dižemo u visine i da mu toliko verujemo . Po meni još uvijek ne zaslužuzje da bude prvi izbor za reprezentaciju , imamo boljih i ubojitijih špic igrača od njega ,

avatar
Raki
Sunday, 27.09.2015
09:30

Mitrovic na utakmici protiv Celzija nije pokazao nista. Nece on dugo u NJukastlu biti.Cudim se vasem komentaru da je opravdao svaki evro ulozen u njega.Jedino sto zna da podigne publiku na noge , na kraju kad je bio zamenjen.

avatar
doktor profesor
Saturday, 26.09.2015
23:15

3 gola neka da za polusezonu..da batalim da gledam i tren..fudbal jer onda cu da vidim da ne znam nista

avatar
Realan tip
Saturday, 26.09.2015
23:04

NIsam gledao utakmiu, ali sam citao komentare meca na jednom sajtu, prvo sto sam vidio, 2. minut, Mitrovic faulirao nekog, rekoh opet ce crveni popiti :D sreca pa nije.Nije dao gol do sada, navijaci ga vole, nadam se samo da nasa stampa ne izmislja o njemu i da je stvarno ljubimac navijaca.

avatar
M_85
Saturday, 26.09.2015
22:56

Pa dobro, vole ga zene, e sad koliko se one razumeju u fudbal...

avatar
Thierry Henry 14
Saturday, 26.09.2015
20:55

Englezi znaju cijeniti trud, valjda ce i golovi doci.

avatar
ProudKnight
Saturday, 26.09.2015
20:37

Odličan meč je odigrao. Može to on daleko bolje, ali mora da radi i da kontroliše temperament. Jasno je da je u periodu adaptacije na ligu, na uslove, na način igre svog tima itd. Ne treba ga ni osuđivati, ni hvaliti, nego pustiti da vrijeme pokaže, hoće li biti samo promašena investicija ili će izrasti u jednog od najbojlih centarfora na svijetu. Ja mu želim svako dobro, ali kao što rekoh, moraće da nauči da kontroliše temperament, inače će više vremena provoditi na tribinama, nego u igri. Tell the children the truth!

avatar
Uros Virijevic
Sunday, 27.09.2015
03:33

Ma alal mu, svaki duel je dobio kada je lopta bila upucena njemu, dobra stvar je sto se vracao i u odbrani da pomaze, konstantno. Realno, za nasu repku, on je kalibar, zna da se zagradi, jak duel, skok isto, radnik je veliki i ne treba nasi da forsiraju 4-2-3-1, vec 4-4-2, sa dva napadaca, on i neki prodoran, tipa Sulejmani, Sad protiv Basela 2 gola strasna je dao. Levo Tadic, desno Tosic, ili moze i 4-3-3 Tadic, Mitrovic, Ljajic i vezni Sulejmani, Matic i Tosic, ili jos bolje Sergej, Matic i Maksimovic :)

avatar
MisoG
Monday, 28.09.2015
09:16

Nama treba špic igrač koji daje golove a ne ratnik . Protiv Čelzija jesst se borio i dobio je većinu duela , ali samo se jednom našao i to u nekoj polušansi . Za borbenost mu svaka čast , jak je i čvrst , ali tek onda kada dadne i po neki gol onda ću reći da nešto vrijedi. Mi smo takvi odmah ga dižemo u nebesa , ali na žalost on je daleko od toga , previše je navikan . Mislim da imamo mnogo boljih , primerenijih , kulturnijih koji se ne forsiraju koliko i Mitar. Ja mu želim da postane najbolji ali za sada je daleko od toga .

avatar
your enemy
Saturday, 26.09.2015
20:30

Nece Srbija jos dugo vidjeti neko veliko takmicenje, dok se takvi forsiraju da bi se bolje prodali i mnogi zaradili od tog.

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 26.09.2015
23:22

Kocic, Koroman i dr. su nam mnogo toga dobrog doneli! lol

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 26.09.2015
20:26