Navijači digli glas: "Poketino, daj šansu Veljkoviću!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.08.2015.
13:47
Izvor: Sportske.net

Mladi srpski fudbaler je dobio podršku navijača Totenhema koji su pomno pratili njegov razvoj, a naročito igre na Novom Zelandu.

Beta/AP Photo/David Rowland
Beta/AP Photo/David Rowland

Povezane vesti

Mladi srpski defanzivac, osvajač Svetskog prvenstva za fudbalere mlađe od 20 godina još uvek ima nerešen status u engleskom Premijerligašu.

Delovalo je da će 19-godišnji Srbin otići na pozajmicu u Lids, ali Totenhem nije dobio garancije da će Miloš biti član prvog tima, pa se odustalo. Sparsi pomno prate svog igrača i vode računa o njegovom razvoju, naročito sada u delikatnim godinama.

Ipak, navijači su izvršili svoju analizu i dali sugestiju Maurisiju Poketinu napravivši plan u kom bi se uklapao Miloš Veljković.

Totenhem je na dobrom putu da proda Facija, koji je minule sezone zatvorio put Veljkoviću ka prvom timu, kevin Vimer je doveden da ekipa dobije na dubini, te bi Miloš svakako trebalo da dobije priliku, makar u Kup utakmicama i Ligi Evrope.

Sa Erikom Dierom kao defanzivnim veznim, Poketino ostaje sa samo tri klasična centralna defanzivna igrača. Stoga, smatraju navijači, Miloš bi svakako trebalo da dobije priliku u narednoj sezoni.

"Na ovaj način bi Veljković dobio pravu priliku da se razvije i napreduje nakon što dve poslednje pozajmice nisu donele željene rezultate. Uz to, klub bi uštedeo na sredstvima, novac može da usmeri ka potrazi alternativnim rešenjima u napadu."

"Veljković je kvalitetan fudbaler koji svakako zaslužuje veću minutažu i jasniju priliku u timu."
, smatraju navijači engleskog kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Everton FC
Thursday, 20.08.2015
20:09

To je osrednja ekipa koja zablista na svake 4 godine

avatar
Делија_момак
Thursday, 20.08.2015
16:10

Тотенхем = Хари Реднап

avatar
MARKO GNS
Thursday, 20.08.2015
14:42

Totenhem se mucio prosle godine sa Partizanom ! Totenhem je ove godine slab i predvidjam mu borbu za 9-13 mesto !

avatar
Toti 10
Thursday, 20.08.2015
14:28

Totenhem tapka u mestu, nije to onaj Totenhem kada ga je predvodio Hari Radnap...

avatar
Poznavalac
Thursday, 20.08.2015
13:52

mislio sam da je dobar trener i da zna sta radi ali ocito sam pogresio..drugu sezonu je vec u sparsima i nista nije uradio kako bi klub krenuo napred,a ima dobre igrace na raspolaganju..