Navijači Barse mogu da odahnu, on ne mrda nigde!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 07.09.2017.
19:07
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi španski "Sport", jedan od najiskusnijih definitivno neće menjati sredinu skorije.

EPA/ALBERTO ESTEVEZ
EPA/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Zabrinuli su se navijači Barselone da bi narednog leta mogli da ostanu bez legende kluba Andresa Inijeste.

Iskusnom Špancu ugovor ističe u junu sledeće godine, a sam Inijesta je potvrdio da dogovor sa uprvom kluba oko produžetka saradnje ne postoji.

Veliki broj ekipa širom Evrope bi širom otvorenih ruku dočekao Inijestu u svojim redovima, među prvima javio se italijanski Juventus.

Ipak, navijači "Blaugrane" ne moraju da brinu, kako je Inijestin otac izjavio da njegov sin neće napuštati "Kamp Nou" skorije.

"Znam svog sina i on nikada neće reći ništa sem istine, ali uveravam vas da Andres nikada neće nositi drugi dres sem Barsin i nikada se naće takmičiti protiv Barse. Verujem da može da igra bitnu ulogu u Barseloni u naredne dve, tri godine", izjavio je Hoze Antonio Inijesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an is back!!
Friday, 08.09.2017
11:28

znaci ode u penziju , cim nece da nosi drugi dres .

avatar
ixyco96
Thursday, 07.09.2017
21:42

ne bi mu ni stojao ni jedan drugi dres sem Barsinog.legenda!

avatar
Real-an is back!!
Friday, 08.09.2017
11:28

steta sto xavi niej bio legenda nego ga govnjenom metlom otjerali.

avatar
Seva7
Thursday, 07.09.2017
19:42

Citao sam na onoj vesti o onim kvalifikacionim grupama ...sto ce biti posle svetskog prvenstva i ne mogu da svatim komentar tipa neko ko bude u trecem ssiru ispadne u cetvrti i posle taj osvoji i ide na euro ili na sta vec(aj komentar nego sa toliko lajkova)a u stvari nije tako i zelim samo da objasnim pa ko svati-svati. Ekipa u prvom sesiru u kojem imaju cetiri grupe od po tri ekipe koja osvoji takmicenje ide na euro (samo ona) .Ostali sesiri ne,vec iz drugog sesira idu pobednici grupa u prvi sesir iz treceg pobednici grupa u drugi a pobednici iz cetvrtog sesira u treci (plej off za drugi treci i cetvrti sesir nije potreban ali se igra cisti da neka ekipa pobedi )....isto tako zadnji iz grupa svakog sesira ide u nizi...ps.znam da nema veze sa ovom vesti ali davno je bilo u vezi ovoga a nisam pojasnio pa se nadam da je nekome sad jasnije.

avatar
Dexa
Thursday, 07.09.2017
19:37

Vivo Hose Iniesta !!!!