Nastavlja se prepucavanje - Tošić i Van Persi ovekovečeni na majicama!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.02.2017.
18:43
Izvor: Sportske.net

Istanbulski derbi između Bešiktaša i Fenerbahčea uzburkao je strasti u gradu na Bosforu, a o najnovijim potezima navijača dva kluba priča čitava Evropa.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Nesportsko ponašanje Robina Van Persija i ispad srpskog internacionalca Duška Tošića u istanbulskom derbiju centralna su tema u Turskoj tokom prethodna četiri dana, a u četvrtak su stigle i kazne.

Dešavanja na stadionu "Vodafon Arena" dovela su do ozbiljnih prepucavanja među navijačima Bešiktaša i Fenerbahčea, koja su podgrejana odlukom Fenera da u zvaničnu prodaju pusti majicu na kojoj je predstavljen trenutak kada Robin Van Persi slavi gol ispred Oguzana Ozjakupa.

"Nakon slobodnog udarca Oguzan mi je rekao da idem u penziju i da igram fudbal sa starcima. To me je razbesnelo i zbog toga sam ga naučio pameti nakon gola" objasnio je Robin Van Persi svoj potez.

Momenat kada Holanđanin na kolenima proslavlja gol ispred Oguzana Ozjakupa naći će se na majicama koje će moći da se kupe u zvaničnim radnjama Fenerbahčea.

Odgovor su spremili i navijači Bešiktaša, pojavio se na "Tviteru" supruge Duška Tošića i izazvao buru.

Srbin je heroj navijača istanbulskih "Orlova", a njegova supruga čini sve da dolije ulje na vatru. Tako su se ispod slike majice koju je okačila na svom "Tviteru" nastavila prepucavanja. Navijači Fenerbahčea vređaju, pristalice Bešiktaša raznoraznim montažama brane Tošićevu ženu i trude se da ponize Holanđanina.

Sve u svemu, prava ludnica, a svakako sve ono što se dešava u prethodna četiri dana izlazi iz okvira sporta ali na žalost nije prvi put da svedočimo ovakvim stvarima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Thursday, 09.02.2017
21:01

Pricajte vi sta god hocete, ali i Dusko i Jelena ovde imaju pravo, tj. da se samo slabici i kukavice onako bacaju bez obzira kakvi su futbaleri, koliko su bogati, itd.

avatar
mIadenq
Thursday, 09.02.2017
20:16

Kad god se dvoumite izmedju toga da li da objavite nesto ovakvo ili da bacite komp u djubre, slobodno uvijek ovo drugo.

avatar
Oldboy
Thursday, 09.02.2017
20:56

Baš sam hteo da napišem nešto slično tipa, ovo je zanimljivo kao karcinom debelog creva