Nastavak rata Kontea i Košte!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.08.2017.
12:36
Izvor: Beta

Fudbaler Čelsija Dijego Košta rekao je danas da je trener te ekipe Antonio Konte "imao trenutak ludila", kada ga je u junu putem sms poruke obavestio da na njega više ne računa.

Beta/Mike Egerton/PA via AP
Beta/Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Košta je ljut na Kontea jer mu nije u lice rekao da na njega ne računa, a ljut je i na upravu Čelsija jer ne želi da ga pusti da ode u Atletiko Madrid.

On je prošle nedelje rekao da ga klub tretira kao "kriminalca", što je na konferenciji za novinare ismejao trener Konte. Španski reprezentativac nije bio u Čelsijevom trening centru u Kobamu otkako je ekipa osvojila šampionsku titulu u maju, a mediji su objavili njegovu fotografiju kako u Čelsijevoj opremi samostalno trenira.

"Konteova poruka? To je bio trenutak ludila. To može da se desi, ali time je pokazao nepoštovanje. Sa trenerima i članovima uprave sam uvek tražio da razgovaram licem u lice. Nikada im nisam slao sms poruke, a to samo pokazuje kakva je on osoba. Ako me u celoj situaciji nešto rastužuje, to su navijači, pošto su me uvek podržavali, čak i tokom delikatnih trenutaka", rekao je Košta, preneli su britanski mediji.

On je naveo da je boravak u Čelsiju bilo neverovatno iskustvo i ponovio da želi da se vrati u Atletiko Madrid, iz kojeg je 2014. godine došao na Stamford Bridž za 32 miliona funti.

Košta je nedavno rekao da Čelsi traži "nemoguće" od Atletika.

"Svima sam jasno rekao gde želim da igram. Španija je moja zemlja. Zaljubio sam se u Madrid. Moramo da sačekamo pravi trenutak", rekao je Košta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirsoxc
Monday, 21.08.2017
17:18

Vjerovatno je kao momak tako prekidao i sa djevojkama.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 21.08.2017
16:40

Ovo je samo novinarska patka jer nemaju sta da pisu a ovo se najvise prodaje, mesijeva klauzola, mbapeova cena , sancezov prelazak itd sve jedno isto se vrti jedno dva tri dana ovo onda dva tri dana drugo itd

avatar
Chelsea one love
Monday, 21.08.2017
15:26

Дијего је својим играма итекако задужио Челзи. Одувек сам волео његову борбеност (умео је често да претера у томе и да ми покида живце), али је покретао екипу својим приступом и залагањем на терену, својом борбеношћу али и својим неоспорним квалитетом јер нас је у пар утакмица, поготову прошле сезоне итекако својом игром вадио и доносио победе. Ако је тачна она прича да је био на прагу преласка у Кину, то је итекако пореметило екипу, а сви знамо да је стање у свлачионици итекако битно, јер на терену не игра један играч већ читав тим. У овој ситуацији дефинитвно Челзи треба да прода Дијега, узме новац и паметно га утроши на неког креативног везног играча. У целој овој причи чини ми се да ни управа ни Дијего нису наивни нити невини, али мислим да је он завршио своју епизоду и да треба да оде. Дијегоооо, Дијегооо, Дијегооо колико сам често и сам навијао али нико није изнад клуба, поготову не играч који има проблематично понашање. Хвала Дијего за све и све најбоље у Атлетику. :)

avatar
Blackmamba24
Monday, 21.08.2017
15:08

Donekle je u pravu, ali malo, inace ovaj klub te placa i moras da se ponasas kao profesionalac posto je to danas retkost, danas stigne ponuda za igraca koji je do juce pricao da je veran klubu i sutradan se pobije na treningu ili nece da slusa trenera i upravu i folira da je povredjen, to je neprofesionalizam

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 21.08.2017
14:33

Mislim da je za 3 god boravka u Celziju veliki doprinos dao u osvajanju dvije titule .Jak je napadac nema govora ali nije dobar u glavi ,jedva cekam da uzmemo pare od Atletica za njega ma kolko god bilo i da ga se rjesimo jer je tako htio jos od januara.Apsolutno podrzavam Kontea vidio je da ima trulih jabuka u Celziju i lagano ih se rjesava a Costa je jedan od njih.Totalno je neprofesionalno narusavao atmosferu zahtjevom za transferom u Kinu pa zadnju tekmu u Fa kupu sa Arsenalom licemjerno ljubi grb Celzija da bi se izvadio .To Konte ne prasta i nadam se u cjeloj ovoj prici kako Konte kaze da ce Costa biti proslost i da ce Morata biti i vise nego bolji kao napadac od njega.

avatar
A.Shevchenko 7
Monday, 21.08.2017
13:47

Nema tu rata, ima da radi onako kako njegov poslodavac kaze - kraj price.

avatar
Can Demir1
Monday, 21.08.2017
13:27

Daj više uvalite ga Atletiku, uzmite lovu, šta se više žali kao kakva djevojčica!

avatar
Emperador(2018)
Monday, 21.08.2017
12:51
avatar
brekbaCh1
Monday, 21.08.2017
12:48

Dijego, hvala ti za sve i nadam se da ce Celsi da te pusti nazad u Atletiko. Ali dosta vise aman.