Nasri pod istragom zbog dopinga

Autor: Beta Beta
petak 30.12.2016.
20:53
Izvor: Beta

Španski fudbalski klub Sevilja saopštio je danas da nacionalna antidoping agencija istražuje lekarske izveštaje Samira Nasrija koje je nedavno imao intravenozno lečenje na klinici u Los Anđelesu.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Klinika "Drip doktors" (Drip Doctors) je u utorak na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj je Nasri, a u opisu su naveli da su mu "pomogli da ostane hidriran i u vrhunskom zdravsvenom stanju tokom naporne sezone".

Terapija će navodno Nasriju ojačati imuni sistem i sadrži "velike doze vitamina C i B, aminokiselinu lizin i cink u kombinaciji sa specijalnim hranljivim sastojcima".

Potparol Sevilje Hesus Gomes rekao je danas za "Asošiejted pres" da je španska antidoping agencija kontaktirala klub i tražila detaljne informacije.

S druge strane, potparol španske antidoping agencije rekao je da iztražitelji proveravaju da li je Nasri putem terapije uneo neku nedozvoljenu suspstancu.

Ovaj 29-godišnji fudbaler sredine terena, koji je u Sevilji na pozajmici iz Mančester sitija, pojavio se danas u trening centru španskog kluba na početku priprema pred nastavak sezone u Primeri.

Sevilja je trenutno treća u Primeri sa 33 boda, četiri manje od prvoplasiranog Reala, ali i utakmicom više. Španski klub takodje je izborio plasman u osminu finala Lige šampiona. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WANDERLEI SILVA
Friday, 30.12.2016
23:00

Ma bolje da zavrsi karijeru briga ga.Zaradio pare ne vredi vise da se bavi osvojio par trofeja nek se posveti sad uzivanju od 5 godine samo trening pa utakmice. Ima kesa nek uziva u carima obicnog zivota i skupih opijata...

avatar
Don Carlo
Saturday, 31.12.2016
11:17

Ima par troteja ??? Supalj ti je on tu prijatelju da ga jos niko 10 god ne moze zakrpit