Nasri: "Ne vraćam se u reprezentaciju"

Autor: Beta Beta
subota 14.02.2015.
00:50
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester Sitija Samir Nasri izjavio je da nema nameru da se vraća u reprezentaciju Francuske i da selektoru Didijeu Dešamu nikada neće zaboraviti što ga nije pozvao u državni tim za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nasri je u sezoni 2013/2014 osvojio šampionsku titulu sa Mančester Sitijem i bio je jedan od najboljih prvotimaca engleskog tima, ali ga Dešam nije pozvao u reprezentaciju za Mundijal u Brazilu prošlog leta. Nasri je prošlog avgusta završio reprezentativnu karijeru.

"Izostanak sa Svetskog prvenstva je najveće razočaranje u mojoj karijeri. To me najviše boli. Dešam mi je to uskratio iako sam zaslužio poziv. To nikada neću zaboraviti", rekao je Nasri za list Ekip.

Francuski fudbaleri su štrajkovali tokom Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, a mediji su kao jednog od glavnih krivaca označili Nasrija pa spekulišu da zbog toga nije dobio poziv u državni tim.

"Osećam se loše, posebnog zbog moje porodice, pošto su ljudi pričali da sam stalno pravio probleme. Nisam to zaslužio. Fudbalerima koji su štrajkovali 2010. godine je oprošteno, ali meni nije", rekao je 27-godišnji fudbaler.

"Ako bih mogao da razgovaram sa Dešamom rekao bih mu da bi trebalo da se ponaša kao muškarac, da objasni svoj izbor i kaže mi šta misli. Trebalo je da sa mnom o tome razgovara kao muškarac", dodao je Nasri.

Nasri je naveo da mu je trener Mančester Sitija Manuel Pelegrini predložio da se vrati u reprezentaciju, ali da on ne namerava.

"Pelegrini me je pitao da se vratim u reprezentaciju. Ali, to me ne bi usrećilo. Patio bih ako bih se vratio i zaista ne vidim način da se to dogodi", rekao je Nasri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke