Napolijeva "Manita", Kalinićeva simultanka na "San Siru"!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.09.2017.
16:58
Izvor: Sportske.net

Napolitanci zgromili goste iz komšiluka, Hrvat vratio Milan na pravi kolosek. Kvaljarela se osvetio navijačima Torina, Kaljari nosi bodove iz Ferare...

EFE/MATTEO BAZZI
EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Napoli baš nije imao milosti prema zemljacima iz Beneventa. Već nakon pola sata četiri lopte u mreži Vida Beleca, Alan, Insinje, Martens i Kaljehon su torpedovali Slovenca.

Novajlija u Seriji A je izgledao kao nižerazredna ekipa, jasno, ako ovako nastave, ovo će biti i jedina sezona za njih u eliti.

U drugom poluvremenu je malo Napoli stao na loptu, ne želeći da ponizi rivala, ali je Martens postigao svoj drugi gol, a zatim i treći gol na utakmici, konačnih 6:0.

Proigrao je Nikola Kalinić, dobio je Hrvat šansu o početka, Milan je poveo nakon akcije Kalabrije, ali je već nekoliko minuta kasnije Montelina odbrana zaspala. "Aeroplanino" će biti ljut, Romanjoli je poklonio loptu Lazanji koji ne prašta.


Ipak posle pola sata, još jednom Hrvat, drugi gol Kalinića, pa su "Rosoneri" ipak sa prednošću otišli na odmor.

U nastavku Milan nikako da dotuče "Zebrete", imali su par dobrih prilika, na kraju, je poništen i Kalinićev gol za het-trik. Ipak, pobeda zlata vredna, Kalinić je pokazao da će biti dragocen, pišu se bodovi.


Mnogo vatre i odličan meč na torinskom "Olimpiku", fudbal za sladokusce. Miha je progutao gorku pilulu protiv bivšeg kluba već na startu, igrao se prvi minut, Duvan Zapata koristi grešku Moretija i vara Sirigua. Šok za "Bikove" koji su ipak uspeli da srede redove i za dva minuta, od 13. do 15. okrenu rezultat.

Prvo je Baseli poravnao, da bi nakon asistencije Ljajića, "Galo" Beloti okrenuo. Sjajan pas našeg reprezentativca pogledajte ovde.

Ipak, novi ujed za srce navijača Torina, Kvaljarelu su bukvalno oterali iz kluba nakon što je molio za oproštaj navijače Napolija kada je dao gol za Torino. Sada se vratio u grad u dresu Đenovljana, prihvatio pas Strinića za 2:2.

U drugom poluvremenu prilike za Belotija i Nijanga, svim silama je Mihin tim pokušavao da slomi rivala, ali je bod otputovao u Liguriju.


U Ferari je gostovao Kaljari koji retko donosi bodove sa strane. Sardi su ipak poveli protiv domaćih, pogrešila je odbrana Spala, Barela je levicom pogodio mrežu Gomisa.Bio je to uvod u poraz, Žoao Pedro u nastavku donosi trijumf "Isolanima", koji sada imaju dva trijumfa i dva poraza.


Rezultati:

Krotone - Inter 0:2
Fiorentina - Bolonja 2:1
Roma - Verona 3:0
Sasuolo - Juventus 1:3
Milan - Udineze 2:1
Napoli - Benevento 6:0
SPAL - Kaljari 0:2
Torino - Sampdorija 2:2
Kjevo - Atalanta 18:00
Đenova - Lacio 20:45

Juventus, Napoli i Inter imaju maksimalan učinak,  12 bodova, Milan 9, Torino 8, Lacio i Sampdorija po 7 i meč manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lol
Sunday, 17.09.2017
17:02

Jos samo da Montela shvati da Silva a pogotovo Calhanoglu moraju da igraju od pocetka.U svakoj utakmici mora da filozofira pa i danas Susa u napadu?! Ma idi bre.Rodrigez standardno dobar,ostali korektni,Kalinicu svaka cast.Mnogo ce Konti faliti u ovoj formaciji.