Napoli ''preskočio'' Rimljane!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 18.01.2015.
14:29
Izvor: Sportske.net

U direktnom duelu za treće mesto na tabeli Serije A, Napoli kao gost savladao Lacio i zaseo na ''kotu 3''.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Napolitanci su brzo preboleli poraz od Juventusa u prošlom kolu i danas u Rimu savladali Lacio rezultatom 1-0.

U ne preterano zanimljivoj utakmici, gol koji je odlučio pobednika postignut je već posle 18 minuta igre. Na desnoj strani terena, Iguain je primio loptu od Mertensa, i iako je bio prilično iskosa, odlučio se na udarac. Ispostavilo se da je to bila prava odluka, golman Beriša je iznenađen, a lopta je završila u mreži - 0:1.

Očekivalo se da će ''Nebesko plavi'' uspeti da odgovore, pogotovo u drugom poluvremenu, kada se našem Filipu Đorđeviću u napaduz priključio i Miroslav Klose, ali je umeso toga, Napoli do kraja propustio par prilika da trijumf učini još ubedljivijim.

Inače, i Filip Đorđević i Dušan Basta su na terenu proveli svih 90 minuta, ali kao ni većina njihovih saigrača, nisu bili na očekivanom nivou.

Ovom pobedom, Napoli je zauzeo treće mesto na tabeli, sa dva boda više od današnjeg rivala, a priliku da mu se pridruži imaće i Mihajlovićeva Sampdorija, koja od 15 časova gostuje Parmi.

Iguainov gol za pobedu Napolija u Rimu možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Sunday, 18.01.2015
15:31

Mogli smo do boda i pored toga sto smo bili osakaceni izostankom petorice prvotimaca(Marchetti,De Vrij,Lulic,Mauri i Anderson).Vrlo jeftin gol smo dobili,Berisha je morao bolje da se postavi.Iako smo dosta jalovo i bezidejno napadali u drugom delu smatram da smo opet stvorili dovoljno sansi da uteramo jednu u gol.Imali smo precku,Cavanda mrtvu sansu i jos par dobrih situacija,ali karma je...Kada protiv Intera i Rome imas po 2 gola prednosti i onda se kukavicki i panicno branis umesto da ih dokrajcis nekako je logicno da krenu silne povrede i manjak srece.Cestitke Napolitancima dobro su se branili i imali par dobrih kontri iz kojih su mogli da rese mec,ceracemo se do kraja!

avatar
Minus mi ustase daju
Sunday, 18.01.2015
15:56

Bice to trka tri ili cetiri ekipe jer smo tu jos i Inter i mi, ali ne smemo da izgubimo od vas sledece subote- jedva cekam taj susret:-D

avatar
Minus mi ustase daju
Sunday, 18.01.2015
17:22

Nisam ni njih zaboravio, ali mislim da nece bas 6 ekipa biti u igri za trece mesto. Ako ne ode Pipo posle ove tekme (pisem ti u 60. min.), mi opet necemo ni u LE.

avatar
baldekeita
Sunday, 18.01.2015
17:06

Dosta zavisi od prelaznog roka,ne treba iskljuciti ni Violu i Samp.Bice krvi do poslednjeg kola,mozda i poslednjeg minuta.