Napoli ''na mišiće'' savladao Đenovu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.01.2015.
23:02
Izvor: Sportske.net

Dvadeseto kolo italijanske Serije A kompletirano je utakmicom u Napulju, gde je domaći tim uspeo da dođe do očekivanih bodova i zadrži se na trećem emstu na tabeli. Gonzalo Iguain čovek odluke.

Beta/AP Photo/Salvatore Laporta
Beta/AP Photo/Salvatore Laporta

Povezane vesti

Posle trijumfa nad Lacijom u prošlom kolu, Napolitanci su večeras upisali još jednu važnu pobedu u borbi za osvajanje trećeg mesta.

Rival ekipi Rafe Beniteza večeras je bila Đenova, koja ih je prilično namučila, ali su bodovi ostali u Napulju - 2:1 za domaće.

Napoli je bolje ušao u meč i već posle sedam minuta igre, Iguain je realizovao dobru akciju svog tima. Posle jednog oštrog udarca i odbijene lopte od strane golmana Perina,  iskusni napadač Napolija je bio na pravom mestu, prihvatio je loptu i prosledio u mrežu - 1:0.

Ova prednost domaćih potrajala je do 56. minuta, kada je Falke dobio dosta prostora za udarac sa dvadesetak metara, on je to učinio vrlo precizno i lopta je završila u mreži - 1:1.

Ipak, dvadeset minuta kasnije, posle centaršuta sa leve strane u kazneni prostor gostiju, Iguain je oboren u gužvi koja se tom prilikom stvorila, a arbitar je pokazao na belu tačku.

Iguain je bio siguran egzekutor, postavivši konačnih 2-1.

Sve golove možete da pogledate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 27.01.2015
00:05

Kakve misice bre cist ofsajd kod prvog gola,penal mozda i prodze nekako ali kazem mozda ....ali dobro sudije guraju Juve :D

avatar
Tuesday, 27.01.2015
05:14

baš sam to htio napisati. Već im dva penala u dvije utakmice poklanjaju, a mediji u Italiji naravno šute. Naravno, šute i rumeni i režiser.