Napoli lagano sa Ćezenom

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.01.2015.
19:57
Izvor: Sportske.net

Napoli je nastavio sa dobrim partijama, nakon pobede nad Parmom i osvojenog Super kupa Italije protiv Juventusa, sada su u gostima savladali ekipu Ćezene.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Ćezena će se nakon ovog kola naći na poslednjem mestu Serije A, naslediće Parmu na tom mestu.

Napoli je pokazao koliko je bolja ekipa od Ćezene, nisu imali problema da izađu na kraj sa ovim timom sa severa Italije.

Statistika kaže da je Napoli bio mnogo bolji tim danas, sa duplo više šuteva u okvir gola, a na kraju je na semaforu pisalo 1:4.

Kaljehon je doveo u vođstvo ekipu Napolija u 29. minutu i tako probio odbranu domaćih, da bi Iguain postigao drugi gol na ovom meču povisivši prednost gostiju. U obe situacije je asistenciju upisao Marek Hamšik, možda i najbolji igrač ovog meča.

Ovom prilikom došlo je do blaže povrede kapitena domaćih, ali je uspeo da nastavi meč.

U 64. minutu Hamšik je ušao u odličnu priliku koju je umalo propustio, da nije bilo Kapelija rezultat se tada ne bi promenio, lopta je išla van, ali je ipak bilo 3:0.

Iguain je povisio na 4:0 svojim drugim golom, sjajno se oslobodio svog čuvara i u maniru najboljih strelaca savladao golmana - 4:0.

Sve što je Ćezena uspela jeste da smanji rezultat na 4:1 nakon jednog skraćenog kornera, Brienca je bio najprisebniji i pogodio.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke