Napadneš Bejla i dobiješ doživotnu zabranu!

Autor: Miloš Marković
utorak 24.03.2015.
11:08
Izvor: Sportske.net

Navijači Real Madrida koji su napali Bejla nakon El Klasika dobili su doživotnu zabranu dolaska na Santjago Bernabeu.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Nezadovoljni partijom koju je pružio Velšanin na utakmici protiv Barselone, ali i ceo tim, navijači Real Madrida su svoje nezadovoljstvo želeli da iskažu i fizičkim obračunom.

Ustremio se jedan od njih i na Bejlov auto, opsovao Velšanina, pokušao da udari kola u kojima je prošao Bejl. Bejl nije bio jedina meta napada, to možete videti i u priloženom snimku, hrabrost je pokazao kapiten Ramos koji se suprotstavio ogorčenom napadaču.

Ovaj momak nije uspeo da nanese štetu nikome osim samo samom sebi. Naime, madridski klub je nakon izvršene identifikacije odlučio je da suspenduje članstvo ovog navijača.

Zvaničnim saopštenjem objavljenim na sajtu kluba, Real Madrid poručuje:

„Usled incidenata u kojima su učestvovale tri osobe kasno uveče ispred fudbalskog centra Real Madrida, klub saopštava da je identifikovao lica odgovorna za napad, od kojih je jedan član kluba navijača.

Podaci u vezi sa nastrljivim navijačem su poslati Disciplinskoj komisiji kluba sa zahtevom da se ovaj navijač izbaci i kluba zbog napada koji je okarakterisan kao ozbiljan prekršaj. Nakon sastanka po hitnom postupku, Komisija je odlučila da otvori istragu i suspenduje sva prava navijaču koja mu predviđa članstvo u klubu, kao i da mu zabrani pristup Santjago Bernabeu stadionu.

Real Madrid je povodom ovih incidenata obavestio i nacionalnu Komisiju za borbu protiv nasilja zahtevajući da se pokrene procedura protiv izgrednika.

Takođe, klub će pokrenuti i pravni postupak za osobe odgovorne za ovaj incident.", navodi se.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke