Nani veruje u Ronalda i pobedu protiv Hrvatske

Autor: Beta Beta
subota 25.06.2016.
09:05
Izvor: Beta

Portugalski fudbaler Nani rekao je da veruje da će Kristijano Ronaldo nastaviti da postiže golove, kao i u pobedu svoje ekipe protiv Hravstke u predstojećoj utakmici osmine finala Evropskog prvenstva.

Beta/AP Photo/Laurent Cipriani
Beta/AP Photo/Laurent Cipriani

Povezane vesti

"Svi znaju Kristijana i za šta je sposoban u bilo kom trenutku, u bilo kom minutu utakmice. Potpuno sam uveren da će nastaviti da postiže golove", rekao je Nani dan uoči meča s Hrvatskom u Lensu.

Sve do 50. minuta poslednjeg meča protiv Mađarske u Grupi F, iz koje je Portugal kao treći stigao do drugog kruga, Nani je bio jedini strelac svoje ekipe. Postigao je gol Islandu u prvom kolu i bio strelac izjednačujućeg pogotka protiv Madjara u prvom poluvremenu.

Međutim, u drugom poluvremenu te utakmice konačno je na scenu stupio i Ronaldo i sa dva pogotka se izjednačio s Nanijem i doneo reprezentaciji plasman u drugi krug.

"On je fantastičan igrač i ne znam šta bi bilo ko mogao da kaže protiv njega. Protiv Madjarske je svima pokazao, ućitkao je sve kritičare", naveo je Nani, prenosi Hina.

I pored toga što su u grupi ostali bez pobede, Portugalci nisu obeshrabreni.

"Moramo da verujemo da možemo da pobedimo bilo koju ekipu, bez obzira ko je s druge strane... Biće nam teško protiv Hrvatske. Oni su imali dan odmora više, ali moramo učiniti sve da se što brže odmorimo i spremni dočekamo utakmicu", rekao je Nani.

Utakmica osmine finala Evropskog prvenstva izmedju Portugala i Hrvatske igra se od 21.00 u Lensu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StormyLBZ
Saturday, 25.06.2016
13:44

Komsijama Hrvatima zelim srecu, i da obrate paznju na Kikija i njegove scene u 16m!

avatar
Realan tip
Saturday, 25.06.2016
12:49

Nani je ok igrac, ali je protiv madjara izgledao kao panj, svaka lopta se odbila od njega kao od drveta. Ma da dobar je gol postigao i zelim mu srecu, da postigne jos koji protiv hrvata.

avatar
P. S.
Saturday, 25.06.2016
12:41

Valjda i Hrvato znaju za da je Kiki sposoban da padne u šesnaestercu u bilo kom trenutku i da je to najveća opasnost koja im preti od njega... :)

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 25.06.2016
12:08

Hrabra izjava za igraca ciji tim nije uspeo da pobedi Island,Austriju i kombinovani sastav Madjarske.Da je normalna situacija,oni ne bi ni grupu prosli,a ovako su dobili i laksu polovinu zreba.Tako da jedino sto zasluzuju je da budu ispraseni od strane Hrvatske.

avatar
Ronaldo da Lima
Saturday, 25.06.2016
11:28

I ja mislim da ce Portugal da prodje. Ne verujem da na 4 utakmcie nece da zabeleze pobedu

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 25.06.2016
09:24

Samo ako ga ne budes pratio u kontrama mozda nastavi :D