Nani: "Pobedićemo i bez Santoša"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.03.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net

Portugalski reprezentativac Nani istakao je da će "Selekao" svim silama napasti Srbiju kako bi u duelu sa kvalitetnim rivalom odneo važne bodove, bez obzira na to što selektor Fernando Santoš neće biti u prilici da meč prati sa klupe.

Beta/AP Photo/Paulo Duarte
Beta/AP Photo/Paulo Duarte

Povezane vesti

Reprezentativci Portugala uveliko se pripremaju za predstojeći okršaj sa "Orlovima" koji je zakazan za nedelju, 29. mart, na stadionu "Da Luž".

Početkom nedelje selektoru Portugala Fernandu Santošu redukovana je ranije izrečena kazna ali će svakako predstojeću utakmicu morati da isprati sa tribina stadiona Benfike.

"Svi znaju koliko je važno da trener prati utakmicu sa klupe ali je više od toga bitnije to da li ćemo ostvariti pobedu nad Srbijom. Siguran sam da ćemo obradovati selektora" rekao je Nani.

Prvotimac Sportinga veruje da će utakmica sa Srbijom biti izuzetno teška ali ne sumnja u pozitivan ishod.

"Svesni smo važnosti utakmice i svi ćemo dati maksimum da je odradimo na najbolji mogući način" zaključio je Nani.

Iz Portugala stiže i vest da je defanzivac Pepe počeo da trenira sa ekipom ali je njegov nastup protiv "Orlova" i dalje pod znakom pitanja.

Portugal posle tri odigrane utakmice u kvalifikacionoj grupi "I" ima dve pobede i poraz, dok Srbija posle svega što se dešavalo ima samo jedan osvojen bod.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke