Najuticajniji fudbaleri po klubovima u Premijer ligi

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 06.12.2016.
11:23
Izvor: Sportske.net

Britanski Telegraf je birao najuticajnije fudbalere u Premijer ligi po klubovima, evo za koga su se odlučili.

Beta/Mike Egerton/PA via AP
Beta/Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Jedan od najpouzdanijih medija u Velikoj Britaniji, Telegraf, birao je najuticajnije fudbalere u svakom klubu koji se takmiči u Premijer ligi. Evo i njihovog spiska:

Bronmaut - Džek Vilšir, na poslednjih osam utakmica na kojima je bio starter, ova ekipa je pobedila četiri meča. Uspeo je jednom da bude i igrač utakmice.

Arsenal - Santi Kazorla, a razlog se može naslutiti, sa njim su vezali šest pobeda, bez njega su pobedili 2 od 5 utakmica.

Barnli - Stiven Defur, kada on igra, Barnli ima daleko više samopouzdanja. Pobeđeni su Liverpul, Kristal Palas i Votford, u tim pobedama ovaj fudbaler je imao ključnu ulogu.

Čelsi - Eden Azar. Kada on igra, igra i Čelsi. Verovali ili ne, do sada je u 14 mečeva postigao 8 golova i ponovo je u igri za najboljeg igrača lige.

Kristal Palas - Džo Ledli. Bez njega, Palas ne zna za pobedu, sa njim, čak četiri puta su slavili. Njegov uticaj se vidi samo na brojkama.

Everton - Idrisa Gaj. Fantastičan je na sredini terena, fudbaler tipa Ngolo Kante, može dosta toga da doprinese Evertonu. Iako se njegova ekipa u poslednjih nekoliko kola muči, njegov doprinos se baš vidi na terenu.

Hal siti - Robert Snodgras. Majstor za prekide, već je postigao četiri gola ove sezone, upisao je i jednu asistenciju.

Lester siti - Deni Drinkvoter je možda i jedini na svom nivou od prošle sezone. On je bio jedan od najboljih kada je ekipa pobeđivala, desilo se to samo tri puta ove sezone.

Liverpul - Adam Lalana, kada on nije u startnoj postavi, Liverpul ima velikih problema da postigne gol. Desilo se to dva puta, protiv Mančester junajteda i protiv Sautemptona.

Mančester siti - Kevin De Brujne već ima sedam asistencija u sezoni, nekadašnji fudbaler Čelsija je možda i najbolji igrač Mančester sitija u ovom trenutku. Propustio je jedan od poraza ekipa od Totenhema.

Mančester junajted - Majkl Kerik kada igra, onda nema zime za Murinja. Dobijao je portugalski stručnjak dosta kritika jer Kerik ne igra previše. Jednostavno, Mančester junajted ne gubi kada on igra, tačnije, skoro uvek pobeđuje.

Midlsboro - Adam Klajton, od njega najviše zavisi igra crvenih, kada je na najvišem nivou, retko gube.

Sautempton - Stiven Dejvis je takođe sjajan na sredini terena čitave sezone, reklo bi se da je ključni igrač Kloda Pjuela i neko bez koga se teško dobijaju utakmice.

Stouk - Đerdan Šaćiri. Stouk je izgubio samo jednom kada se on našao u startnoj postavi. Uspeo je ove sezone da upiše i tri gola do sada.

Sanderlend - Jan Kirkof ove sezone i nije u milosti trenera Mojesa, samo je jednom odigrao čitavu utakmicu, ali je prošle godine igrao ključnu ulogu u opstanku Sanderlenda. Ipak, i ove sezone kada Nemac igra Sanderlend teško gubi.  

Svonsi - Džeferson Montero ima problema sa povredama ove sezone, ali kada se vratio u mečevima sa Mančester junajtedom i Kristal Palasom, pokazao je da je veoma bitan igrač Svonsija, možda i najbitniji.

Totenhem - Tobi Aldervereld, od kada se povredio, Totenhem ima ogromnih problema, zabeležili su samo dve pobede. Jednostavno, vidi se koliko nedostaje ekipi.

Votford - Etijen Kapue je uvek u startnih 11 igrača Votforda, a ove sezone je već postigao 5 golova. Previše znači ovoj ekipi.

VBA - Džejms Morison, od njega mnogo zavisi, kada on igra, ova ekipa je dobila 5 utakmica. Počeo je mnogo više da dobija šansu da igra, ovo bi moglo da znači i bolje rezultate za VBA.

Vest Hem - Mark Nobl je jedan od najboljih u dresu Vest Hema u sezoni u kojoj im ne ide najbolje.

Napominjemo, ovo nije spisak najboljih igrača u klubovima Premijer lige, već spisak igrača od kojih najviše zavisi igra kluba, prema mišljenju jednog od najpouzdanijih listova u Britaniji, Telegrafa.

Ne propustite

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Tuesday, 06.12.2016
18:30

Matip ubedljivo nama zato smo sad u krizi jer tu skripi odbrana, lako bi nadomestili nedostatak ofanzivaca pa i Kutinja i zato je celzi prvi sad jer imaju najkompaktniju odbranu

avatar
Real21
Tuesday, 06.12.2016
15:47

Po meni je kante masinaaa!!! On je jedan od igraca kao inijesta ne daj epuno golova i nije toliko primetan na teremu ali klub ne moze bez njega

avatar
SAB
Tuesday, 06.12.2016
21:59

Iniesta je jedan od najinteligentnijih fudbalera na svetu

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 06.12.2016
15:04

Najuticajniji igrac Arsenala je Sancez i to daleko.

avatar
NIKE
Tuesday, 06.12.2016
13:31

Najuticajniji igrač Evertona je Felaini, vidjeste vi momak čim uđe odmah puče Unitedova odbrana - momak jednim potezom riješava mečeve kao nekada Ronaldinho. Kod Chelsea je Mikel - on kad igra mi smo oko 10og mjesta, kod Cityja se teško odlučiti Stons i Otamendi - zajedno su koštali 100m, a jedva dva klin-šita od početka sezone za njih. kod Liverpula se teško odlučiti između Morena, Kariusa i Lukasa - tri klase u pokušaju. Kod Arsenala je Dženkinson ipak stepenicu ipred svih.

avatar
tony zahirovic1234
Tuesday, 06.12.2016
16:10

Sta bi tek rekao za Demikelisa...

avatar
neme
Tuesday, 06.12.2016
12:45

Najuticajni igrac Liverpula je Kutinjo bez pogovora s njim sve pocinje i sve zavrsava videlo se u subotu ono bi bilo 5-0 ladno a bez njega ude se sa tabadzijama u stihiju i zavrsi porazom,dzabe se Klop kezi.

avatar
Carina
Tuesday, 06.12.2016
14:44

Ipak Mane. 1-3 sa njim, za 15 minuta bez njega 4-3

avatar
XL
Tuesday, 06.12.2016
15:22

Koliko nelogičan komentar. Sa Kutinjom bi bilo 5-0!? A bez njega izgubili 4-3? Oćeš da kažeš da je Kutinjo ključan za defanzivu ekipe ili šta? Sa Matipom bi možda bilo 5-0... oba Liverpulova poraza u ligi su utakmice u kojima Matip nije igrao. Liverpul je bez Kutinja na gostovanju zabio 3 gola, znači ofanziva nije problem...

avatar
West London
Tuesday, 06.12.2016
12:39

Bome,eden je ali ove sezone to diego,čovjek nas vuče u ovih 14 utakmica,po meni je on utjecajniji od edena,mada kad igra eden igra i Chelsea,moulžemo biti sretni što imamo ovake 2 igračine

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Tuesday, 06.12.2016
12:39

Mislim da je najbolji igrac lige Payet. Covek jedini igra u West Hamu, ima magiju, sut, pas, slobodnjak, centarsut.. sve!

avatar
Tuesday, 06.12.2016
13:45

Imao , proslo vreme...

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Tuesday, 06.12.2016
14:31

Ne znam koliko si ga gledao ali covek sam igra.. kad got hoce prodje 2,3 igraca. Sve prekide izvodi, jak na lopti, dobar pas, sve ima.. sem dobrog napadaca s kim moze da igra

avatar
Скаузерлија
Tuesday, 06.12.2016
12:33

Ubedljivo najuticajniji igrač Liverpula je Matip. Oba poraza kada on nije u prvoj postavi...

avatar
Скаузерлија
Tuesday, 06.12.2016
13:49

Trebao sam još jednom da napišem isti komentar...

avatar
Paul Dokic
Tuesday, 06.12.2016
16:50

Pazi ovde si naglasio da je ubedljivo najbolji, veoma inspirativno

avatar
Скаузерлија
Tuesday, 06.12.2016
12:31

Najuticajni igrač Liverpula je Matip. Oba poraza kada on nije u prvoj postavi.