Najmlađi trener Bundeslige najbolji u Nemačkoj

Autor: Beta Beta
ponedeljak 20.03.2017.
22:44
Izvor: Beta

Fudbalski savez Nemačke proglasio je danas Julijana Negelsmana iz Hofenhajma, najmladjeg trenera u Bundesligi, za najboljeg trenera 2016. godine.

EPA/RONALD WITTEK
EPA/RONALD WITTEK

Povezane vesti

"Ukazana mi je velika čast. Ostao sam bez teksta. Ovakve stvari se zaista retko dešavaju", rekao je Negelsman nemačkim medijima.

Negelsman ima 29 godina i najmlađi je trener u Bundesligi.

On je nagrađen pre svega zbog rada sa mladim igračima, sa kojima je izborio opstanak u nemačkom prvenstvu prošle sezone.

Hofenhajm, koji je trenutno četvrti na tabeli, ove se sezone bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Sportski direktor FS Nemačke Horst Hrubeš rekao je da je Negelsman odličan primer koliko su talentovani treneri u toj zemlji. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HHadzimontagic
Tuesday, 21.03.2017
10:43

Lako je raditi u Nemackoj gdje je disciplina i profesijonalizam. Neka dodje na Balkan, da vidi kako bi ga digli na sprdnju, najvise zbog godina. Bilo bi koje on meni da kaze, on je dijete, ko ga je doveo itd.

avatar
riquelme
Tuesday, 21.03.2017
01:18

Ma decko je pokidao! Da sa 29 godina vodis ekipu u Nemackoj... NestvarnO!!! Svaka mu cast.nNa zalost ali se moram osvrnuti na nasu tuznu ligu gde nemate trenera od 29 godina ni u trecoj ligi. A u prvoj se vrti 3-5 trenera iz kluba u klub. Jedino ne prelaze iz Zvezde u Partizan i obratno. I posle se putamo sta, sto i kako.nEto kako, skupis herca, das sansu, decko spoji klince, verovatno je pozvao u par ljudi sa kojima je igrao a uspesno se bave fudbalom i imaju iskustvo i BOOM! Kapa dole, druze. Znao sam za tebe i Hofenhajm da derete, do skoro bez poraza ali nisam imao pojma da si toliko mlad!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 21.03.2017
00:49

Koliko godina?!

avatar
Amar Zornic
Tuesday, 21.03.2017
00:03

Svaka cast , Nemci imaju zaista dobre strucnjake

avatar
Monday, 20.03.2017
23:57

stvarno ih je posložio svaka mu čast tako mlad,a ovako ostvario dobre rezultate sa hofenhajmom