Naingolan majstorijom savladao Đenovu, Roma na -1!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 14.12.2014.
16:54
Izvor: Sportske.net

Ovo je najvažniji ishod nakon nepotpunog 15. kola Serije A. Ljajić promašio penal, poraz Udinezea kod kuće, Luka Toni stigao do 300. gola u karijeri u ligaškim utakmicama!

Beta/AP Photo/Tano Pecoraro
Beta/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Danas je Juventus kiksnuo protiv Sampdorije koju predvodi Siniša Mihajlović, bilo je to prvo gubljenje bodova nakon 25 mečeva Juventusa na svom terenu, a nekoliko sati kasnije Roma je iskoristila taj kiks i upisala još 3 boda.

Roma je preko Žervinja mogla da dođe do vođstva, ali je njegov šut završio malo pored gola, a samo nekoliko minuta kasnije najbolja moguća prilika za Romu.

Perin je načinio nešto najgore moguće za svoju ekipu, startovao je u šesnaestercu, napravio je penal, a dobio je i crveni karton, tako da je Đenova ostala sa igračem manje.

Adem Ljajić je preuzeo odgovornost, šutirao je veoma slabo, a Lamana mu je odbranio penal, ostalo je 0:0.

Ipak, Roma je došla do pobede nakon neverovatnog udarca Naingolana. Lopta je upućena ka njemu sa desne strane napada Rome, a on nije oklevao, uputio je sjajan udarac sa nekih 16 metara za 1:0!

Đenova je mogla do izjednačenja, ali je Matri propustio solidnu priliku pred kraj poluvremena.

Držala je Roma konce igre u svojim nogama, a ponovo je Ljajić propustio dobru priliku. Dobio je dobru loptu u šesnaestercu, ali je ponovo slabo šutirao, golman je ponovo izašao kao pobednik.

Mogli su fudbaleri Rome do još jednog gola, ali nije viđen do kraja meča, ostalo je 0:1, ogromna tri boda Rome.

Gol vidite OVDE.

Italy Soccer Serie A
foto: Beta

Udineze je na opšte iznenađenje poražen na svom terenu, bolja je bila ekipa Verone sa 2:1.

Fenomenalni Di Natale je iskoristio sjajan centaršut sa leve strane i zakucao loptu u mrežu, ali je to bilo sve što su uradili fudbaleri Udinezea na ovom meču.

Još jedan bivši reprezentativac, Luka Toni je izjednačio rezultat pred sam kraj prvog dela igre, dobro je prihvatio loptu u šesnaestercu i postigao svoj 300. gol u ligaškim utakmicama!

Na početku drugog dela, šok za Udineze, Hristodolopulos sjajno prolazi po desnoj strani i postiže gol za 1:2 i rešava utakmicu.

U derbiju začelja, prežaljena Parma je uzela bod Kaljariju i prekinula niz od 4 poraza, bilo je 0:0 u tom meču.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Звонко Милад\'нов
Sunday, 14.12.2014
18:00

Браво Тони, краљу шеснаестерца! Браво и за Ромицу моју најмилију. Не толико сигурна победица, али она наслађа - једва. Жервињо је још једном доказао да је најтраљавији атрактивни играч који је икада играо фудбал, али га и даље волимо. Да су играчи Ђенове мање тртљали а више играли фудбал, можда би и извукли бод. Овакав притисак на судије и оволико безобразно театрално понашање при најмањем контакту ретко се може видети, чак и у данашњем фудбалу.

avatar
ledeni
Sunday, 14.12.2014
19:06

Sta ti je sa profilom AS Roma?

avatar
ledeni
Sunday, 14.12.2014
19:07

To Leuse care.