Na "Marakani" nisu imali šampon, u Budvi nemaju deterdžent!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.04.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net

Dvostruki šampion Crne Gore nalazi se u očajnom položaju što potvrđuje i vest o otkazivanju treninga iz posve nesvakidašnjih razloga.

vijesti.me
vijesti.me

Povezane vesti

Crna Gora će naredne godine proslaviti deceniju samostalnosti ali taj podatak ne menja činjenicu da tamošnji narod muče gotovo isti problemi kao i stanovnike Srbije.

Sa Crnogorcima smo po mnogo čemu slični pa tako ni fudbalski problemi nisu izuzetak. Dobro je poznata priča o pismu kojim su prošle godine fudbaleri Crvene zvezde pokušali da ukažu na tešku situaciju u kojoj se klub nalazi, a iz Crne Gore stiže slična priča.

Dvostruki šampion Mogren već pola godine ima problema sa normalnim funkcionisanjem što se odrazilo i na rezultate.

Klub iz Budve zauzima pretposlednju poziciju u Prvoj crnogorskoj ligi a fudbaleri su tokom prethodnog perioda zbog neredovnih zarada više puta stupali u štrajk.

Za vikend su posle ubeđivanja od strane ljudi bliskih Upravi izašli na teren i izgubili od Zete rezultatom 5:0, ali u utorak nisu želeli da odrade trening.

Kako prenose crnogorski mediji problem je ovoga puta izazvao "nedostatak deterdženta za pranje veša" usled čega je sportska oprema ostala neoprana pa igrači nisu želeli da odrade trening!


Ovakva priča govori da i pored svih podela koje su nas zadesile u poslednjih 25 godina ljude u regionu muče isti problemi pa tako ni fudbal i sport uopšte nisu izuzetak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke