Na "Lejnu" veruju u čudo

Autor: Beta Beta
petak 24.03.2017.
16:09
Izvor: Beta

Fudbaler Totenhema Jan Vertongen rekao je da njegov tim nije odustao od titule u Premijer ligi, ali je priznao da će biti teško stići i prestići lidera prvenstva Čelsi.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Totenhem ima 10 bodova manje od Čelsija i nalazi se na drugom mestu. "Pevci" će svoj juriš ka gradskom rivalu početi posle reprezentativne pauze, kada igraju četiri utakmice protiv timova iz donjeg dela tabele, dok Čelsi u istom periodu igra protiv mančesterskog dua.

"Pokušavamo da stignemo Čelsi, ali biće vrlo teško. Deluju vrlo jako trenutno i moramo da budemo optimisti. Ali, sledeće dve nedelje bi trebale da budu dobre za nas", rekao je Vertongen, a preneli danas engleski mediji.

Vertongen je tokom cele sezone bio stub odbrane Totenhema, koji je pobedio u svih pet utakmica sa njim u timu ove godine. Belgijski reprezentativac povredio se u januarskom meču sa Vest Bromvičem, zbog čega je propustio četiri utakmice. Njegov tim je u tom periodu "kiksirao".

Totenhem je bez njega dobio samo dve utakmice, ali ovaj 29-godišnji igrač nije želeo da ističe svoj doprinos.

"Propustio sam dve velike utakmice, Liverpul i Mančester siti u gostima, tako da nije fer govoriti da bi sa mnom u timu bilo drugačije. Osećam se veoma dobro, pogotovo u sistemu u kome sada igramo. U sjajnoj smo formi i dobro nam ide, tako da nam je sada svima lepo u Totenhemu", rekao je Vertongen.

On se trenutno nalazi sa reprezentacijom Belgije i sprema se za meč protiv Grčke u subotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 25.03.2017
15:00

Ista prica kao i prosle sezone a na kraju nece ni drugi zavrsiti

avatar
Steffi
Friday, 24.03.2017
18:01

Kad nisu uzeli prosle godine, sad nece sigurno.

avatar
Can Demir1
Friday, 24.03.2017
17:52

Titula je Plavo-Bijela 😃!

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 24.03.2017
17:34

Svi znamo da Celzi tesko moze ispustiti ovu prednosti sanse mozda i postoje za Tottenham kao najblizeg pratioca ali zaista tesko se moze desiti da Celzi ispusti 10 bodova a da Tottenham samo nize pobjede i da prestigne Celzi jako tesko svi znamo da je Celzi najbolje i najkonstantnije igrao cjelu ovu sezonu i da smo najvse zasluzili titulu jer vec dugo drzimo poziciju br 1 i tako ce vjerujem i ostat ,Tottenham nakon Celzija je sigurno najvise pokazao ali sto se tice titule ona ide na Stamford bridge u debitantskoj sezoni Don Contea covjek je unio revoluciju u ligu svi pokusavaju igrati sa 3 stopera ali zna se da je Conte tu doktor kao i dosta italijana ali on posebno jer je surovo vladao italijom sa juventusom i zna tu formaciju u dusu sto niko ne moze da zna a moze samo pokusavati.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 24.03.2017
18:10

Nije sve u formaciji. Lako je igrati sa 3 stoper kad u sredini imas Kantea i Matica

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 24.03.2017
18:48

Al pola ovih igraca u 4-2-3-1 kod Murinja i na pocetku kod Kontea nisu uopste imali svrhu postojanja nisu se mnogi vidjeli na terenu Kurtoa je primao lahko golove u odbrani je bila promaja Matic je tada bio vrlo los u toj formaciji cim se preslo na 3-4-3 Kurtoa brani fantasticno odbrana ko zid sa Luizom Cahillom I Azpijem sjeti se samo Cahilla u 4-2-3-1 bio je smjesan los totalno ,Kante i Matic u 3-4-3 kao bedem stoje u veznom redu i pomazu i odbrani i napadu ,Alonso i Moses da se nije preslo na 3-4-3 nikad nebi bili dobri kao sada jednostavno ta formacija ih je unaprijedila i otkrila ono u cemu su zaista dobri a to su te wing back pozicije ,A o napadu da ne govorim koliko se Azaru forma podigla sa tom formacijom i Costi takodjer i Pedro igra mozda cak bolje neg u Barsi tako da formacije itekako znaci 3-4-3 formacija je preokrenula sezonu za Celzi to jeste Konte a igraci su samo sproveli ono sto je Konte zamislio i nadam se da cemo to krunisati titulom.