Na "Lejnu" niko zadovoljan bodom!

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.08.2016.
15:22
Izvor: Sportske.net

Na otvaranju trećeg kola u Premijer ligi sastali su se na "Vajt Hart Lejnu" ekipe Totenhema i Liverpula.

twitter.com/LFC
twitter.com/LFC

Povezane vesti

Nakon remija sa Evertonom i pobede nad Kristal Palasom, Sparsi su na svom stadionu dočekali Liverpul.

Ekipa Jirgena Klopa ima problema sa odbranom, prvi meču su pobedili ali su primili tri gola od Arsenala, a potom je Minjole dva puta vadio loptu iz mreže i protiv Barnlija kada nisu uspeli ni da postignu gol.

Za Sparse se vratio u startnih 11 Dele Ali, dok je Klop po prvi put u Premijer ligi šansu ukazao Matipu.

Više o startnim postavama oba tima pogledajte OVDE.

Na kraju je bilo 1:1, a golove su postigli Milner za "Redse" i Rouz za Sparse.

U prvom poluvremenu Sparsi nisu ličili na sebe, kako nikako nisu mogli da izađu na kraj sa konstantnim presingom Liverpula.

Vorm je ipak brilijirao na golu "Pevaca" u odsustvu Ljorisa, pa je mreža domaćih mirovala sve do 43. minuta.

Najpre je Lamela srušio Firmina a više o dosuđenom jedanaestercu pročitajte OVDE.

Siguran egzekutor je bio Džejms Milner, a njegov pogodak možete pogledati OVDE.


Na startu drugog dela igre je ponovo Liverpul pripretio. Igrao se 53. minut, kada je nakon kornera Milnera najviši u skoku bio Matip, ali je njegov udarac samo okrznuo prečku i otišao preko gola.

Samo tri minuta nakon toga, svi na stadionu su mislili da je vođstvo gostiju udvostručeno preko Manea, ali je linijski sudija ipak procenio da je Lalana koji je asistirao Senegalcu bio u ofsajdu.

Liverpool Tottenham

Deluje da je bio u pravu.

Nakon toga je Totenhem pokušavao da uradi nešto više ali nisu delovali preterano dobro. Ipak, jedna potpuno bezazlena akcija, pretvorila se u izjednačenje.

Aldervejreld poslao loptu na stranu ka Dajeru, ovaj je ubacio u kazneni prostor, ona je stigla do Rouz, koji uspeva da je smesti iza leđa Simona Minjolea.

I taj gol možete pogledati OVDE.

Do kraja susreta je tempo opao, Totenhem je pokušavao napadima preko Dajera koji je bio raspoložen na desnoj strani terena, ali ništa nije urodilo plodom.

Izgleda da su se u poslednjim minutima i jedni i drugi pomirili sa bodom, iako sa ovim rezultatom imaju potencijalni deficit za Čelsijem, Junajtedom i Sitijem od četiri (Totenhem) odnosno pet (Liverpul)  bodova. Naravno pod uslovom da sve tri pomenute ekipe ostanu na stoprocentnom učinku i nakon trećeg kola.

Ostali mečevi 3. kola:

Od 16h

Čelsi - Barnli
Kristal Palas - Bornmut
Everton - Stouk
Lester - Svonsi
Sautempton - Sanderlend
Votford - Arsenal

Od 18:30h

Hal Siti - Mančester Junajted

Sutra

VBA - Midlsbro 14:30h
Mančester Siti - Vest Hem 17h



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

54 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris P
Sunday, 28.08.2016
16:51

Liverpul je sjajno odigrao protiv Arsenala i Totenhema. Nadigrao je u gostima ekipe kojima su davali prednost pre sezone. Lose odigrano protiv Barnlija, desava se. Klop zna sta radi, igraci napreduju kod njega. Ni Junajted, ni Siti ne igraju nista posebno. Imaju bolji raspored. Mislim da ce Liverpul boriti za titulu i osvojiti jedan kup

avatar
Bratuska_Blueboy
Saturday, 27.08.2016
18:07

Jel ima ovde uopste da neko navija za taj Totenhem?

avatar
Poznavalac
Saturday, 27.08.2016
20:53

Meni su jako gotivni,znaci liverpul pa oni..

avatar
Matej Janovic
Sunday, 28.08.2016
13:02

Ja..vec 8-9 godina..al rijetko se vida da netko navija za tottenham

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 27.08.2016
16:34

steta za remi trebali smo da uzmemo 3boda vise samo zasluzili,volim hendersona ali decko nije u formi uopste,treba ici na klupu,odbrana dosta bolja ali mi lovren i dalje nestabilan,firminjo na krilo i pustiti staridza u spic,a iza njega kutinjo pa rokaj snimaj.bice bolje YNWA

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 27.08.2016
16:18

Vidim da i navijaci Liverpula pisu da je ovo najrealniji rezultat,e nije.Ovo je Liverpul trebao dobiti zato sto je bio bolji,prvo poluvreme su razbili Totenhem koji je 2 puta presao centar.Ovakve utakmice su lakmus gde se najbolje vidi koliko su izvikani odredjeni Engleski igraci tipa Dele Ali,Daer etrc.Drugo,sudije su najslaba karika sto se Premier lige tice i trece,Mane je trebao dobiti drugi zuti ali kada vec nije onda je Liverpul ostecen za drugi gol dok kod zednjacenja onaj Daer je bio u ofsajdu.Meni je Klop nekako jednodimenzionalan trener,covek kao da nema plan b.

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 27.08.2016
18:04

to sam ja napisao kad je izgubio od burnlyja da je on odlican trener za presing i da igra derbije gdje protivnici igraju otvoreno kao arsenal i totenhem a cim dodze ekipa koja igra bunker on nema plan b jer njegovo oruzije je visok presing ali cim im das loptu da oni grade igru tu su nemocni ili neko misli da je burnly bolji od totenhema i arsenala:) celzi je odigro bas onako kako treba protiv burnlyja na kontre nisu se imali vremena postaviti u bunker i pobjeda sa pola gasa. liverpul ce imati problem sa svakom defanzivnom i zatvorenom ekipom bas radi toga sto klop nema plan b kako da razbije te duple blokove koje prave te ekipe. nije sve u trci presingu itd konte mu je pokazo jos kao domacin pa pusta da burnly drzi loptu a oni iz kontri resetaju jer objektivno oni ne mogu biti toliko jaki na sredini pa da ne grese i da ne omugucaju kontre celziju.

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 27.08.2016
21:41

Nisam gledao Celzi,jedino gledam Junajted i utakmicu koju imam na tiketu:)

avatar
Андер Ерера
Saturday, 27.08.2016
18:06

Dobar je Dajer bio, još je igrao beka od 29. minuta. A nije bio u ofsajdu kod izjednačujućeg gola, kad izađu hajlajtsi vidićeš.

avatar
Special One
Saturday, 27.08.2016
15:52

Odlično, odličnooo

avatar
NIKE
Saturday, 27.08.2016
15:48

Jako dobar meč, mislim da je Liverpul bio bolji, ali to je Premiership, svako svakog može dobiti i nikada niste sigurni u bodove, zato ga svi najviše volimo.

avatar
Brat Klop
Saturday, 27.08.2016
15:43

Joel Matip uz Manea najvece pojacanje za Liverpul,i sa njim ce nam odbrana biti mnogo cvrsca.Mislim da smo zasluzili da pobedimo,onaj ofsajd deluje kao da je linija,ali i da je to ofsajd bio,ono je Aldervajld sigurno rukom igrao i morao je opet biti penal.Sto se Kutinjovog promasaja tice,ja nzm kako je on to uspeo,ono bi ja dao sigurno,umesto da suta u golmanov suprotan ugao,on suta u Vorma.3 teske utakmice,3 teska gostovanja,jos da prebrodimo Celsi i Lester,pa cemo imati i malo lakse utakmice,nije ovo lose,ali realizacija danas dosta losa.

avatar
Vernes Delic
Saturday, 27.08.2016
15:54

Cou.samo da je opalio po zraku go bi bio a u suprotan ugao da je sutao opet nebi bi go jer je se alderw.bacio na nju

avatar
ADIS-M-UNTD
Saturday, 27.08.2016
18:10

nemate vi problem sa derbijima vi imate problem sa defanzivno orjentisanim ekipama poput burnlyja,vi arsenalu date cetiri gola,totenhem nadigrate onda ce doci ekipa koja se brani koja ima brzok napadaca i nabijat ce loptu na njega,stoperi su vam sporiji i odma ce biti problema a vamo ne znate probiti bunker to klop ne zna. vama tek idu problemi posle derbija. eto vidjet ces prva ekipica posle derbija ce vas vise namuciti nego svi derbiji koje ste odigrali.

avatar
Brat Klop
Saturday, 27.08.2016
17:07

Sve u svemu ocajno je sutirao,a bio je u odlicnoj poziciji.

avatar
Literate
Saturday, 27.08.2016
15:40

Onaj nesposobni Rodzers je bar drao Totenhem! Ovo je trebalo dobiti! Odbrana dosta bolja sa Matipom, i Lovrenom na levom stoperu! Minjole kiksira kad god se odvoji od gola vise od 2 metra. Kutinjo nekonstantan, Firmino ne zna koju poziciju uopste igra! Najlosiji do sada Vinjaldum. Covek ne zna da brani korner, dva puta (oko 64min, i pred kraj) samo stoji, gde njegov igrac sutira ka golu, a takodje nista specijalno nije napravio ni u napadu ni u odbrani. Klop gresi, sto ga verovatno i kosta pobede, kada uvodi Origija pre Staridza. Potpune takticke gluposti, jer i Staridz je od 75 mogao lagano igrati kao i Origi presing! Tako da sve u svemu, nije lose, ali i dosta pogresnih poteza Klopa, mora tu malo da se iskristalise ko igra i sta igra, i da se napravi razlika izmedju ubojitog Staridza i Origija obicnog trkaca!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 27.08.2016
16:02

Bezobrazno je kriviti Minjolea i za ovu tekmu. Pa sta sad, moze da odbrani 50 zicera i onda ga pljujete za onaj gol koji primi?

avatar
John Cena
Saturday, 27.08.2016
16:38

Pa taj Rodzers je imao extra tim, Staridz je kidao, nije se povredjivao, Sterling je bio jako dobar, Dzerard isto, a dovoljno je reci da je imao Suareza u napadu. Dok Totenhem je bio mnogo slabiji, sad recimo imaju Kejna, Alderfilda, Alija, koji cine okosnicu tima, a u ono vreme kad je Rodzers imao 5 pobeda za redom protiv njih, oni nisu igrali

avatar
Literate
Saturday, 27.08.2016
16:26

Nije on kriv bas za poraz, nego jednostavno imao je kiks kod gola. Sto mu se cesto desava. Tako da, ako Liverpul zeli ozbiljne rezultate, njegov golman ne sme tako cesto da gresi. Sredice to valjda Karius!

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 27.08.2016
15:36

P.S. Ne mozemo ni nezadovoljni bodom da budemo posle gostovanja Totenhemu...

avatar
Vernes Delic
Saturday, 27.08.2016
15:56

Realno nadao sam se da cemo ih pobjeediti jer redovno cerupamo pjetlove

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 27.08.2016
16:31

3 poslednje utakmice sa njima su se zavrsile remijem...

avatar
Poznavalac
Saturday, 27.08.2016
15:36

Solidna utakmica i solidan rezultat za redse..firmino i drugu sezonu vec ne pokazuje nista i gotovo da je beskoristan i igrac manje..staridz pod hitno umesto njega..sa lalanom i firminom u timu nemamo cemu da se nadamo..hendo je bio iznenadjujuce dobar..moramo dobiti lester pa bod protiv celsija bar..

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 27.08.2016
15:35

Lagano, za sve su krivi Moreno, Milner, Henderson itd. itd., a Firmino npr. sam na 30m od gola u 92. minut nece na loptu da podje, trckara, uglavnom dodje u sansu za gol, umjesto da sutira pocinje da kao dribla nesto, zaista je po meni bio katastrofalan danas... I kao po obicaju, svaki golman se bas protiv Liverpula razbrani. Odbrana sa Lovrenom i Matipom mnogo bolje djeluje, Minjole takodje dosta solidan, vezni red isto sasvim korektan. Mane divljak :D Bice on sjajno pojacanje, a zaista mislim da ne bi trebao Firmino da se forsira na spica kad imamo Oridjija i Staridza sasvim zdrave tu, Kutinjo prosjecan danas. Bice to mnogo bolje kad uleti Dzan, a zaista, kako je Simke rekao, ne vidim po kojem parametru Vajnaldum zasluzuje vise od Grujica da igra na poziciji centralnog veznog, i to toliko da se Grujic uglavnom ne ubaci i onih zadnjih 10-20 minuta sa ovako slabim veznim redom trenutno (citaj bez Dzana i Milnera, koji je nekako zavrsio na lijevom beku u poslednje 2 nedelje)...

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 27.08.2016
16:27

jedini parametar je taj sto je grujic dosao iz jelen super lige,a vajnaldum vec igrao premijer ligu.

avatar
Eccentric
Saturday, 27.08.2016
15:35

Liverpul gori nego prosle sezone postava tipa van gal. Citi united i celsi prva tri mesta

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 27.08.2016
15:34

Ako mogu da sudim posle 3 kola, Junajted i Siti za titulu (malu prednost dajem Sitiju)... Celsi mi je najveca nepoznanica, ali to pod uslovom da se pojacaju u odbrani. Ako ostane ovako kad tad ce krenuti da prosipaju bodove, jer se ne moze titula uzeti na silu i golovima posle 80-og minuta. Arsenal je Arsenal i ove sezone... Zasto ne Liverpul, nezreli su. U ove tri tekme non stop zavise od toga da neko individualnim kvalitetom otvori utakmicu pa da oni krenu da igraju. Kutinjo brutalnim golom ni iz cega protiv Arsenala, penal danas. Cim se tako ne nacne protivnik, muce se kao protiv Barnlija. Tako se moze dobiti 15-tak utakmica u sezoni, a za titulu treba bar 10 vise. Spasi su ponovo odlicna ekipa, ali u neuporedivo jacoj konkurenciji kao ove godine i TOP 4 je veliki podvig.

avatar
Стефан Б.
Saturday, 27.08.2016
16:30

Daj mi jedan dobar razlog zašto je Siti prvi favorit za titulu?

avatar
XL
Sunday, 28.08.2016
14:49

Daj mi jedan dobar razlog zašto je Junajted favorit za titulu? Laki rivali prva 3 kola, igra očaj, ne daj bože da Ibrahimović stane...

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 27.08.2016
19:16

Ovde pisu vezi nas velike gluposti, tipaa bit cemo 6-7 itd, decko takoo misli druze, i to je to. Viimte jak tim, imamo ga i mi, boricemo se, i to je to...

avatar
Spartacus
Saturday, 27.08.2016
18:09

Volim da dođem na ove vaše vesti i da se ismijem, stalno priča o tituli. Kakav Liverpool i titula, pa ni malo dete od 3 godine je dovoljno inteligentno da se tome ne nada. Ono što je Leicester uradio se dešava jednom u 100 godina, a i kada se desi, sigurno neće vama. United uzima titulu! Poyy

avatar
Saturday, 27.08.2016
17:25

Imaju brutalnu ekipu, top klupu, dobrog trenera..

avatar
Danijel Sturridge
Saturday, 27.08.2016
15:34

Realno ako klop planira nesto da uradi treba mu Staridz , on u formu moze da udje samo ako igra a ne da dobija sansu na kašičici i svaki put kad je starter da izadje u 60. minutu , utakmica odlicna sa puno tempa opet kutinjo vrhunska tekma pa dve kilave ali uz levog beka i danasnjom formom štopera mozemo da se borimo za vrh .

avatar
LuisSuarezFB
Saturday, 27.08.2016
15:32

Liverpul uopste ne deluje sigurno. Za Totenhem je ovo okej jer oni po obicaju kao i Kejn krenu polako pa ubrzaju. Remi je najpravedniji.

avatar
cukambre
Saturday, 27.08.2016
15:30

Mozda i najrealniji ishod. Cini se da ce Matip biti dobro pojacanje za Liverpul, dobro je igrao.Cim ne igra Moreno,odbrana bolje funkcionise. A onaj Jansen iz Totenhema u prva tri meca nista nije pokazao,u Holandiji je imao odlicnu statistiku.

avatar
äxwell
Saturday, 27.08.2016
15:30

Jao kako su mi simpaticna ova pominjanja tabele i zaostatka na tebeli a igra se 3 kolo. A sto se tice ove tekme, Liverpul mnogo bolji, odbrana mnogo bolja al zato se mnogo ispromasivali..Liverpul svakako treba biti nezadovoljniji bodom nakon dominacije tokom veceg dijela utakmice.

avatar
Vernes Delic
Saturday, 27.08.2016
15:29

Rezultat je realan nCou.dns loš hendersonu suknjicu mu sašiva ko stigne nMatip i lovren ce biti dobar tandemnMane se trudio ali trebao je dobiti crveni kartonnTakodjer žute kartone igraci lfc dobiju zbog glupostinŠteta za grujica bolje bi igrao od hendersona

avatar
S-I-M-K-E_
Saturday, 27.08.2016
15:26

Nikad mi nece biti jasne neke stvari u fudbalu...Grujic je u prijateljskim utakmicama igrao fenomenalno,i umjesto da ga pusti Klop da vise igra posto je u naletu,na krilima dobre forme i sjajnih golova,on ga ostavlja na klupi da polako gubi osjecaj za igru,i tako pada u formi...Svaka cast Klopu za sve,ali ovaj njegov potez ne shvatam.Mec je bio otvoren i sigurno bi Grujic u jednom trenutku imao sansu mozda i da postigne gol.

avatar
King of Manchesterr
Saturday, 27.08.2016
17:56

Ajde cuti molim te,sta sve svi navalili na tog Grujica! Proci ce isto kao i Markovic,Ljajic,Jovetic. Prosek!

avatar
Gorčilo
Saturday, 27.08.2016
15:26

Šteta za bod igrali smo mnogo bolje nego u prva dva kola. Milner ne može da igra na levom beku to je valjda jasno Klopu i nadam se da će nešto uraditi po tom pitanju. Pohvalio bih Hendresona koji je konačno odigrao dobro. Ulaskom Oriđija kao da smo ostali sa desetoricom. Neverovatno koliko bolje igramo sa Firminom kao lažnom devetkom

avatar
Pep Guardiola
Saturday, 27.08.2016
15:26

Liverpool zasluzio po meni pobjedu,odbrana im je bila bolja od Totenhemove danas.

avatar
Dakijev psihijatar
Saturday, 27.08.2016
15:24

Kakav beskicmenjak onaj Lalana,on i Henderson kancer Liverpula u polju.

avatar
Vernes Delic
Saturday, 27.08.2016
16:01

Lalana hend.trce ali uzalud firmino ne trci pa i nema neke koristi od njega nTreba firmino da se ugleda na manea

avatar
Saturday, 27.08.2016
21:53

Lalana je majstor, pogledaj utakmicu, a ne tekstove, a što se tiče Hendersona, igra na pogrešnoj poziciji, ali opet ne igra tako loše koliko vi vučete ovde priču o njemu.