Na koga je ljut Adem Ljajić?

Autor: Darko Mitrović
sreda 10.12.2014.
23:41
Izvor: Sportske.net

Ako ste gledali meč između Rome i Mančester Sitija, verovatno vam nije promakla nervozna reakcija Adema Ljajića pošto je trener Garsija odlučio da ga izvede iz igre.

Beta/AP Photo/Riccardo De Luca
Beta/AP Photo/Riccardo De Luca

Povezane vesti

Rimljani su u tim trenucima imali gol zaostatka, a na ulasku u finiš meča Zabaleta je postigao drugi gol za ''Građane'' i odveo Mančester Siti u osminu finala.

Posle meča i eliminacije njegovog tima, Adem Ljajić je novinarima objasnio svoj postupak.

Iako su mnogi u startu pomislili da je ljut na trenera što ga je izveo iz igre u trenucima kada Roma juri rezultat, Ljajić tvrdi da je zapravo ljut na - samog sebe!

''Bili smo veoma blizu ostvarenja zacrtanog cilja, iako smo znali da će biti teško. Moje mišljenje je da smo gotovo sve mečeve odigrali dobro, ali eto, ipak nismo prošli.

A što se tiče moje reakcije kod izmene, zaista sam bio ljut na sebe, jer sam upropastio odličnu priliku. Imao sam dribling, onda prošao pored igrača i na kraju veoma loše šutirao. Zato sam bio nervozan, ne zbog izmene'', uverava Ljajić.

Hoće li mu italijanski novinari poverovati?


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 11.12.2014
00:56

Ma da, dzaba ti vrhunski talenat kad ne poštuješ trenera, klub, pa i u ovom slučaju državni grb. Vrhunski igrač i bezobrazni balavac