MVP Lukaku

Autor: Boban Filipović
petak 31.03.2017.
16:20
Izvor: Sportske.net

Belgijanac je blistao u martu i savsim zasluženo dobio priznanje za najboljeg igrača meseca u Premijer ligi.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

"Karamele" su u martu osvojie šest bodova iz tri utakmice.

Prvo je pretrpljen poraz od Totenhema u gostma (3:2), a inda su usledile dve ubedljive pobede na 'Gudison Parku' protiv Vest Bromvič Albiona (3:0) i Hal Sitija (4:0).

Romelu Lukaku
je bio strelac na sva tri meča, 'Tigrovima' je spakovao dva komada. Uz to je zabeležio i po asistenciju u pomenute dve pobede Evertona.

Inače, robusni belgijski napadač je na čelu liste strelaca Premijer lige posle 29 odigranih kola. Posigao je 21 gol do sada.

Da je u strašnoj golgeterskoj formi potvrdio je i u dresu reprezentacije, dao je jedini gol u remiju protiv Grčke na kvalifikacionoj utakmici za Mondijal u Rusiji minulog vikenda i u odličnom raspoloženju dočekuje "Mersisajd derbi" protiv Liverpula na 'Enfild Roudu' koji suutra otvara 30. kolo.

 
Za menadžera meseca proglašen je Edi Hou iz Bornmauta, udući da su 'Trešnjice' osvojile sedam bodova na tri utakmice (remi protiv Mančester Junajteda na 'Old Trafordu' (1:1) i pobede nad Vest Hemom (3:2) i Svonsijem (2:0) kod kuće) .

 

Najlepši gol u martu postigao Andros Taunsend u pobedi Kristal Palasa nad Vest Bromvičom u gostima

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikki92CFC
Friday, 31.03.2017
16:54

Boli me kad vidim da neki plavci zele Moratu ili Aubu ili su za ostanak Koste pre Lukakua. Murinjo ja napravio veliku gresku sto ga je pustio, ali sad imamo priliku da ispravimo to i iskoristimo sto Romelu navija od malih nogu za Celsi (idol mu je Drogba). Ako si sa nekim napadacem siguran da ce imati tih 20-25 golova u sezoni to je on! Takav je vec 7 godina a ima tek 23. Ko kaze da bi Morata dao vise od recimo 12 golova u engleskoj ili Beloti? To je veliki rizik. Lukaku je sigurna investicija i ocekujem da se za njega otimaju Real, Barsa, Junajted, Celsi na leto. Bolji je od svih napadaca koje imaju ovi klubovi. Verujem da smo na pol poziciji i da ce kod nas da prestigne Drogbu i Lamparda po broju golova u sezonama koje dolaze. Azar-Lukaku-Sancez ko to moze da zaustavi?

avatar
Emperador(2018)
Friday, 31.03.2017
17:05

Slažem se brate moj. Objasnio si.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 31.03.2017
17:31

To je ono care sto i ja govorim ne shvatam neke navijace Celzija sto ga nece nazad Lukaku je izrastao u veoma ubojitog napadaca pa vise je ja mislim do 23 godine dao golova neg sto je jedan Drogba kad je bio u njegovim godinama,igrac koji jedini ima Drogbine karakteristike i njegov je legitimni nasljednik mora se jednostavno ispravit ta greska isto kao i sto smo Luiza vratili moramo i njega momak ubija zadnjih par sezona prosle god dao 18 sad 21 gol prvi strijelac a igra za jedan prosjecan Everton sta da igra u vecem klubu gdje su mu bolji saigraci pa on bi non stop resetao mreze ,Ne razumijem ove neke nase saborce plavce zasto ga ne vole a momak se iz sezone u sezonu pokazao i dokazao i to ni manje ni vise u Engleskoj ligi koja je najaca liga svijeta ...