Muslinu se smeši brk - Prijović doneo tri boda PAOK-u!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.05.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net

Dva dana nakon što mu je selektor Slavoljub Muslin uručio poziv za duel sa Velsom Aleksandar Prijović je postigao jedini gol u pobedi PAOK-a nad Panioniosom.

Epa/Ina Fassbender
Epa/Ina Fassbender

Povezane vesti

Fudbaleri PAOK-a preuzeli su lidersku poziciju na tabeli plej-ofa za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, pošto su u poslednjem meču prve runde takmičenja savladali Panionios.

Crno-beli iz Soluna slavili su rezultatom 1:0 (0:0), a pogodak vredan tri boda postigao je rezervista Aleksandar Prijović u 75. minutu meča.


Aleksandar Prijović je u petak dobio poziv Slavoljuba Muslina, a dva dana kasnije ušao je sa klupe u 62. minutu i nedugo zatim postigao jako važan gol za PAOK.

Ekipa Vladimira Ivića otvorila je takmičenje u plej-ofu porazom od AEK-a, dok je meč drugog kola sa Panatinaikosom prekinut zbog okršaja na terenu i incidenta koji su izazvali navijači domaćeg tima.

Pretpostavlja se da će PAOK za zelenim stolom dobiti prvi meč sa Panatinaikosom što bi ga stavilo u sjajnu poziciju kada je borba za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona u pitanju.

Ekipa Panioniosa koju sa klupe predvodi Vladan Milojević danas je pretrpela prvi poraz u plej-ofu za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke