Muslin šokiran optužbama: ''Sram te bilo, Samsonove!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.02.2016.
14:43
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Nekadašnji fudbaler ruskog Krasnodara Oleg Samsonov u izjavi tamošnjim medijima ozbiljno je optužio srpskog stručnjaka i nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Slavoljuba Muslina. Ubrzo je dobio i odgovor.

fc-amkar.org
fc-amkar.org

Povezane vesti

Naime, pojedini ruski mediji preneli su izjavu Olega Samsonova da je Slavoljub Muslin navodno uzimao novac od nekih igrača tokom rada u Krasnodaru, što je izazvalo veliku pažnju i u Rusiji i u Srbiji.

Samsonov tvrdi da on tu ''praksu'' nije želeo da poštuje.

''Nikada nisam želeo da dam treneru pare. A drugi igrači su mi rekli da im je Muslin uzimao novac. Radio je to zajedno sa menadžerima. Uzimao je procenat od ugovora ili premije'', izjavio je Samsonov.

Nije se dugo čekalo ni na reakciju Slavoljuba Muslina, koji u izjavi za ''Blic'' nije krio neprijatno iznenađenje onim što je izgovorio Samsonov.

''Šokiran sam! Zvali su me ruski novinari, ne mogu da verujem šta je taj momak izjavio. Ja sam čovek bez mrlje u životu. Ne razumem šta mu je trebalo da priča ovakve budalaštine. Pozivam ga da dokaže svoje tvrdnje'', izjavio je Muslin i naglasio da na Samsonova nije računao, jer je smatrao da je bilo boljih igrača u ekipi od njega.

''Čujem da završava karijeru u 28. godini, pošto posle Krasnodara nigde nije ni mogao da se ostvari. I sada traži krivca za svoj lični neuspeh u meni. Treba da ga je sramota'', poručio je Muslin.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 11.02.2016
22:13

Povratak, a sto mi ne odgovori na komentar iznad Hahaha Eto, vidis...

avatar
Vanja Grubač
Thursday, 11.02.2016
17:20

Pare uzimaju i treneri u omladincima da se ne lažemo.Nema plate ,ili je mala a onda kažeš roditelju da spremi 100-150 evra i mali igra.Tri četiri takva igrača i ne interesuje te kad će plata.Može da kasni i nekoliko meseci.

avatar
3x3
Thursday, 11.02.2016
16:07

Gde ima dima, ima i vatre. Verujem igracu u ovoj situaciji jer je besmisleno iz cista mira da izjavi ovako nesto.

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 11.02.2016
15:47

Ne znam bas, njegov uslov da ostane u komsinici je bio razlog ogromne svadje i prepirke sa Dzajicem, a to je da bude isto ono sto je bio i SAF...

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Thursday, 11.02.2016
15:54

Naravno, ne mislim da je to isto (kao i) ovo za sta ga optuzuju, ali da ima velike apetite i trazi nesto o cemu vecina trenera ni razmislja, ima i trazi.

avatar
Thursday, 11.02.2016
17:21

Istu priču sam još davno čuo i od jednog bivšeg zvezdinog igrača kojem je Muslin bio trener. Na kraju je taj igrač pokušao fizički da se obračuna sa Muslinom pa je zbog toga bio najuren iz zvezde. Po mom mišljenju bio je bar za nijansu bolji od svog konkurenta za pozicju u timu, a daleko perspektivniji.