Murinjov odgovor "Ajnštajnima" - Demoliranje prvaka Engleske

Autor: Nikola Miloradović
subota 24.09.2016.
15:21
Izvor: Sportske.net

Mančester junajted je na premijeri šestog kola Premijer lige savladao aktuelnog šampiona, ekipu Lestera.

twitter.com/ManUtd
twitter.com/ManUtd

Povezane vesti

Žoze Murinjo je odlučio da u startnu postavu na uvrsti Vejna Runija, nakon slabih partija kapitena Junajteda i engleske reprezentacije.

Runi je na udaru medija i navijača, te je ostao na klupi, a pokazalo se da je portugalski strateg bio apsolutno upravu.

Njegovi izabranici su sa Smolingom kao kapitenom "razmontirali" Lester za samo 20 minuta, a mrežu Cilera je u 22. minut načeo upravo novi kapiten.

Bio je najviši u skoku nakon kornera Blinda, Nemac na golu Lestera nije imao šansi.

Nakon toga, Junajted je nastavio da preti preko Rašforda i Ibrahimovića, ali je rezultat ostao nepromenjen sve do 37. minuta.

Tada je Pogba počeo jednu akciju, Lingard je lepo spustio do Mate, a Španac lepim udarcem trese mrežu Cilera.


Nisu se trgli izabranici Klaudija Ranijerija od drugog gola, a usledio je i treći.

Lukavo je Blind izveo korner, Mata je sve to ispratio, uputio oštru loptu u peterac gostiju a na pravom mestu se našao Markus Rašford.

rasford rashford
Foto: twitter.com

Već se videlo da je Lester "gotov" na "Teatru snova", a to je potvrdio i Pol Pogba. Francuz je sjajno skočio nakon kornera Blinda, i postigao prvenac u dresu "Crvenih Đavola".

Golove pogledajte OVDE.

Šampion je u tom trenutku bio nokautiran, te je Ranijeri na startu drugog poluvremena iz igre izveo ponajbolje pojedince, Mareza i Vardija. U igru su ušli Endi King i Demeraj Grej.

Tempo je potpuno opao u nastavku, Lester je pokušavao preko Slimanija, sve je to delovalo jalovo, a onda je ni iz čega sjajan gol postigao Demeraj Grej. Momak koji je ušao sa klupe je obišao Lingarda i šutirao sa oko 20 metara iskosa, De Hea nije imao šanse. Taj gol pogledajte OVDE.

Potom je i bivši igrač Mančestera Deni Drinkvoter imao dobru priliku, ali je traljavo šutirao, pravo u ruke španskog čuvara mreže.

Do kraja susreta nije bilo ozbiljnijih prilika, te je Mančester na kraju došao do četvrtog trijumfa nakon šest kola u Premijer ligi. Savladan je Lester na "Old Trafordu" rezultatom 4:1.

Ostali susreti šestog kola Premijer lige:

Danas od 16h


Bornmaut - Everton
Liverpul - Hal
Midlsboro - Totenhem
Stouk - Vest Brom
Sanderlend - Kristal Palas
Svonsi - Mančester Siti

Arsenal - Čelsi
od 18:30h

Nedelja od 17h

Vest Hem - Sautempton

Ponedeljak od 21h


Barnli - Votford

Stanje na tabeli nakon prvog susreta šestog kola

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

131 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pep Guardiola
Saturday, 24.09.2016
21:51

Sad na strani po kiks.

avatar
mrancic
Saturday, 24.09.2016
22:21

Vi ne kiksirate.nKad je gusto eto vam penala.Koji put bre dosuđuju penal za Siti?

avatar
tony zahirovic1234
Monday, 26.09.2016
18:15

Hajde kazii gde nije bio penal? Kazii i da te odmah demantujem, a za suspenziju Kunaa sutis, za crveni Nolitu sutis, za penal protiv Stouka sutis, daj molim te...

avatar
Mark Chesire
Saturday, 24.09.2016
21:12

Leicester city ima 16 igraca sa nekim kvalitetom. U isto vrijeme igraju/igrali su na 4 fronta. Apsolutno je ocekivati da imaju ovakve momente kao danas i kao protiv Liverpool . A vi pravite senzacije kao da je Manchester razbio Barcelonu u ligi sampiona.nA da zaboravih Manchester se nije kvalifikovao za ligu sampiona...

avatar
Manchester is Red
Saturday, 24.09.2016
19:54

Mnogo mi je drago što su, bar na kratko, zapušili usta onima koji su ih otpisali. Murinjo još uvek traži pravu kombinaciju i pojedini igrači još uvek traže pravu formu. Nadam se da će Felainija i Runija što manje koristiti i da je u ovom meču uvideo da je igra neuporedivo tečnija kada njih dvojica nisu na terenu. Izgledaće ovo mnogo bolje kada ožive još neki igrači, prvenstveno Marsijal i Mikitarijan. Biće ova sezona luda, na nama je samo da uživamo. Sportski pozdrav!

avatar
mrancic
Saturday, 24.09.2016
22:22

Brine Siti.Gvardiola ih dobro vodi a i sudije pomažu.

avatar
Manchester is Red
Sunday, 25.09.2016
11:41

Duga je sezona, moraju negde prosuti bodove. Igraju odlično, mora se priznati, ali biće teško održati ritam cele sezone (2 utakmice nedeljno). Neće biti neka velika katastrofa ako Junajted ne osvoji titulu ove sezone, mislim da je nama navijačima najbitnije da ne gledamo više sterilan fudbal kao pod LVG-om. Doćiće sve na svoje, posebno raduje činjenica da je ovo jako mlada ekipa i vidi se da se radi planski.

avatar
admini-retardi
Saturday, 24.09.2016
22:54

Za Mkitariana se ne zna u kakvoj je formi.Vrlo malo je igrao,a mnogi su mu zamerili na losoj partiji protiv Sitija.Tad je Murinjo usao u mec sa bunkerom a on se tu ne snalazi.Igrao je u Dortmundu koji uvek napada i igra brzo,u kontrama je posebno opasan.Kad je usao protiv Hala,Junajtedu je bio potreban gol i morali su da napadaju ucestalije,tad je uneo zivost u igru.Ako bude igrao iza napadaca ili po levoj strani(ne desnoj kao sto neki pisu),onda ce pokazati da je strasan igrac.

avatar
Scholes
Saturday, 24.09.2016
19:36

Gazi bre! Jos da se otarasi Felainija i da dovede Runija u formu i gazice kao nekad!!! Lingard danas me odusevio. Rasford ce tek biti ubica.

avatar
dushanseelny
Saturday, 24.09.2016
18:12

Erera burazer mora da igra, toliko gotivna glavica i jos odlican igrac. Sve je vrh bilo danas sem desnog krila, mi na toj strani trenutno osim Valensije nemamo nista, cak i Jermen koji je doveden tu da igra, hoce na desetku, Matu ako stavi tu, on bezi u sredinu, a Lingard ocigledno nema kvalitet i to je to, jedina stvar u kojoj je ucestvovao danas je bio Lesterov gol..

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 24.09.2016
19:05

tog Valenciju kao da ga i nemamo, on nema dribling, nema centarsut, atleticar obican.

avatar
mrancic
Saturday, 24.09.2016
22:23

U pravu si.Precenjen.Mora da se kupi bek.Onaj Fabinjo iz Monaka.

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
19:36

Jesi to ozbiljan?

avatar
dushanseelny
Saturday, 24.09.2016
19:29

Moze on biti koristan, ali ako ti se celo jedno krilo svodi na njega onda nema od toga nista..

avatar
Saturday, 24.09.2016
16:41

Odlican igra. Nista ovo jos ne znaci, osim da ovo niej onaj Lester i prosle sezone sto je sviam vec jasno. Erera, Mata i Pogba je taj vezni trougao. Blind je vrhunski igrac ali nije stoper, jednostavno odlican na beku, solidan na defanzivnom veznom. To su mu dve pozicije, ali levi bek je odlican. Ko sumnja u njegov centarsut nek pogleda onaj gol RObian protiv Spaniej Blind je centrirao. A za neke sto pricaju tri gola iz kornera, nisam znao da je to zabranjeno?! Mora neko hitno i sve ostale fudbalske asocijacije da obavesti o tome, pravila moraju da se postuju.

avatar
(anti)talentovan lik
Saturday, 24.09.2016
16:36

Cim makose Blinda na lijevog beka... :D

avatar
Gorila u magli! LFC
Saturday, 24.09.2016
16:32

i dalje nije to ta igra na nivou mancestera,mogao je lester 2 gola da da u prvom,a onda su pukli i to iz kornera,lepa akcija kod gola mate nema sta,ali mora to mnogo bolje

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
17:02

Mogao je Lester i da primi jos tri. Inace naravno da to jos nije to i da mora bolje...

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
19:36

Nisi realan 3% United je trebai prvo poluvrijeme da ima 5+.

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 24.09.2016
16:25

Eto pisao sam vec da ce dati gol i krenuti sve na bolje cim krene malo ofanzivnije, kakve je samo lopte delio, majstor igre

avatar
dushanseelny
Saturday, 24.09.2016
17:59

Onaj pas Ibri preko cele odbrane sam izvristao, takav pas sam video samo kad je Hames asistirao Ronaldu u LS protiv Liverpula, stvarno vrhunski..

avatar
dushanseelny
Sunday, 25.09.2016
14:41

Otprilike isti je osecaj bio kao kad je Teo bacio Bogdanu onaj savrseni pas iz reketa na trojku i ovaj promasi..

avatar
DEL PIEROO
Saturday, 24.09.2016
22:19

Tek da je bio gol, havarija

avatar
Brat Sergio_Undecima
Saturday, 24.09.2016
16:23

Lester je vise podbacio danas se igrom nego sto je Junajted nesto pokazao. Mogli su biti bolji danas jer je Lester odigrao jako losu utakmicu. Vidjet cemo ih u narednim utakmicama protiv najjacih timova kako ce da igraju.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
17:03

Ti nadjes nacin da hejtujes i kad pobede. Majko rodjena... :D

avatar
POGBAA
Saturday, 24.09.2016
22:41

Pozdravio te Las Palmas

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.09.2016
16:12

Junajted je opet usao sporo u utakmicu.U pravu je Murinjo kada kaze da igraci biraju "safe option",igrac primi loptu i skoro svakji put ide pas u nazad ili do prvog igraca,ponekad deluju kao cipirane lutke.Ima ta neka psiholoska barijera,igraci na trenutke deluju preplaseno,nesigurno,jos nije izbrisan "pecat" Van Gala.Za mene titula je iluzija,vidi se da treba vremena da Murinjo sklopi kockice,najbolje od ekipe mozemo vidjeti na kraju sezone i pocetkom druge,moze biti iznenada ali tesko.Jedini "slepi putnik" po mene je bio Lingart,totalno beskoristan igrac,ako on moze u prvi sastav onda Depay MORA biti bar na klupi.Na njegovom mjestu voleo bih da Murinjo ubaci Mihtarijana.Runi je dao mnogo Junajtedu ali je klub "skupo" platio tu ljubav,na zalost on ne samo sto gusi prvi tim vec gusi i klupu,jednostavno po meni je dosao trenutak za rastanak.To mislim i za Janga.Blind je mnogo bolja opcija od Soa na poziciji levog beka,dobar u defanzivi a odlican u ofanzivi,on je bio ta prevaga po levoj strana.Ja nisam uopste impresioniran Soa do sada.Pogba delio lopte ko bozicne poklone,bice bolji,verujem.Posle toliko vremena dobio sam onaj stari filing da kada krene Junajted napred pasce gol:)

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
17:10

So je dosta bolji od Blinda u defanzivi i to ces tek videti u jacim utakmicama. Jeste Dejli danas briljirao, ali i dalje nisam ubedjen da zasluzuje mesto umesto Luka. U sustini, steta sto imamo tako dva dobra igraca na istoj poziciji jer je evidentno da nam fali jos jedan dobar stoper pored Bajia ako hocemo da guramo celu sezonu do kraja... Nemoj da zaboravis da Šo nije igrao celu proslu sezonu zbog loma noge! On je cak i odlican uzimajuci u obzir tu cinjenicu... Ono sto je meni najveci plus u korist Blinda je prekid. Meni je dolazilo da placem kad vidim kako Runi izvodi korner ili centrira iz prekida. Imamo odlicne skakace i prava je steta to ne koristiti. Smoling, Pogba, Ibrahimovic, svi top u tim situacijama...

avatar
Paklena pomorandza
Saturday, 24.09.2016
21:28

Ja bih rotirao Matu i Mikija na mestu pleja mada sam vise za Mihtarijana njegova igra mi je brza.Bajli je neverovatno mobilan i jak stoper,slazem se da treba jos jedan stoper zato sto Blind i So treba da se "bore" za mesto levog beka.Meni se mnogo dopada ideja Marez kao desno krilo,dobar dribler da ne bi Valensija sam pokrivao celu desnu stranu.Ja bih prodao i Janga i Runija,Felaini je dobar kao timski igrac,ipak je neka ipcija plus.Lingart nije kvalitet za prvu postavu.Po meni,jedan stoper,krilo(Marez ili Grizman) i osloboditi se ono sto ne vredi.

avatar
Danijel Sturridge
Saturday, 24.09.2016
16:07

Runi je završio karijeru , mora da bude van igre da bi pogba imao prostor , realno samo smeta kao sasa ilic u Partizanu

avatar
Danijel Sturridge
Saturday, 24.09.2016
16:06

Prvo poluvreme vrhunsko , pogba sve sto je hteo da uradi uspelo je , bice ovo vrhunska sezona 5-6 ekipa moze da se bori za titulu .

avatar
Phenomenal
Saturday, 24.09.2016
16:05

Prodisali bez Runija, falim te boze na klupi je. Mata se mnogo bolje snalazi i krece kao desetka nego on. Tecno su igrali. I polako, jedna po jedna utakmica, a ne da se misli o tituli pa da sledeca bude fijasko. Korak po korak.

avatar
MANUTD
Saturday, 24.09.2016
16:05

Pitao bih sve sto su komentarisali Pogbine partije do sada, koliko je danas imao dabova?

avatar
XL
Saturday, 24.09.2016
22:40

Klasicno, nemas slobodno popodne kada pobedite, a krece uzdizanje momka od 100 miliona, kojeg ste procenili da je netalentovan i to posle jedne solidne partije.

avatar
XL
Sunday, 25.09.2016
11:50

Ja komentarišem isto kao i uvek. I ponavljam, nisam komentarisao pobede nad Čelsijem i Lesterom na primer, šta je problem ako nisam komentarisao poraz od Barnlija? Ti si taj koji nema život i ovde je 20h dnevno, samo nisi tu kada Junajted izgubi, pauziraš malo pa dođeš posle kad istreseš nervozu na mlađem bratu ili sestri da se svađaš. Ali nikad tvog viđenja utakmice. Slobodno popodne, android te zeza, sportske ne priznaju komentar, CIA, Vatikan.

avatar
Special One
Sunday, 25.09.2016
08:06

U svakom komentaru imas po neku laž. A i vidi se ljubomora o momku od 100m.

avatar
MANUTD
Saturday, 24.09.2016
23:13

Kupio sam telefon baziran na Android sistemu pa sam u mogucnosti da skinem aplikaciju. Na windows telefonima je nemoguce videti komentare sa sportskih. Ko je to procenio? Ja? Hoces o tvojim losim procenama, mislim da ih je jedno 95% od svih navedenih.

avatar
Nikola M.
Saturday, 24.09.2016
16:01

Dobar odgovor ekipe nakon one krize. Kako volim Ereru da vidim na terenu, mislim da nema navijača Junajteda koji njega ne gotivi, da se žargonski izrazim :) Mnogo se trudi na utakmicama. Pogbino izdanje sasvim zadovoljavajuće. Lepo je delio lopte, povezivao igru sa Ererom, gradio napade, konačno i gol od njega, mogao je i do asistencije da je Zlatan iskoristio onu odličnu loptu u prvom poluvremenu. Važna i bitna karika danas. Bolja igra na sredini sa njim i Ererom. Baili odličan. Sve je čistio. Samo neka igra sa Smolingom u tandemu, neka se uigraju i oforme partnerstvo. Kod Zlatana me pomalo zabrinjava to što ne koristi šanse u poslednje 3-4 utakmice. Ulazi u šanse, ali ih ne koristi. Jeste učestvovao u akcijama, otvarao prostor, ali realizacija slaba. Mora bolje u završnici. Raša ponovo gol. Dobro je i on igrao danas. Blind odličan. Ne samo zbog asistencija, nego je i u odbrani bio sjajan. Najzad da Junajted iz kornera uradi nešto, da koristi prednost visokih fudbalera. Mata zaslužuje pohvale za današnje izdanje. Odlično je završio onu akciju. Jeste Junajted usporio u nastavku, ali primetna je bila bolja kretnja fudbalera, bolja saradnja, imalo je ideje u igri, odlučnosti, želje... Raduje druga vezana pobeda posle tri uzastopna poraza.

avatar
Maximovic
Saturday, 24.09.2016
18:31

Ma za zlatana nemora niko da se brine on ce proraditi samo malo da se navikne na sisteme kretanja njegovih saigraca. Mada on je najopasniji kada ima svoja dva saigraca levo i desno od sebe na razdaljini od 5 do 15 ak metara i on da bude u centru. Jer se u takvim situacijama najbolje snalazi kad moze i da asistira ako ima cuvare na njemu i on nikako nemoze da bude usamljen jer vise nije ni mlad da se nosi 90 min sa protivnickom odbranom.

avatar
MANUTD
Saturday, 24.09.2016
15:54

Fantasticna igra u prvo poluvremenu. Mata fascinantan, bio je bukvalno svuda, Pogba bez greske, Rasford nastavlja da odusevljava, a igrac utakmice po meni Blind! Ipak je on bio najbolji igrac holandije kao levi bek, vidi se da je tu doktor!

avatar
Berba9
Saturday, 24.09.2016
16:15

2 asistencije, dodavanje Mati za asistenciju i sve ostalo bez greske, Mahreza stavio u dzep, Blind je doktor ove igre

avatar
SAB
Saturday, 24.09.2016
16:30

Pa Mata je mali majstor, to da vas ne cudi, a Blink je odlican igrac iako mnogi osporavaju njegovo fudbalsko znanje, ja mislim da je odlican igrac!

avatar
Gaucho10
Saturday, 24.09.2016
15:53

Drugari, dao je Pogba gol.nImate nes da kazete?nSamo polako

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 24.09.2016
16:23

Sad vredi 750 miliona posle ovog gola! :)

avatar
POGBAA
Saturday, 24.09.2016
15:46

POGBAAA!!!DODJE,IZDOMINIRA,ODE!!!

avatar
disqus_nXSTP5w3Yx
Saturday, 24.09.2016
15:44

Runi i Felini mnogo usporavaju igru.Plus i Ibra nije bog zna koliko pokretljiv,ali je svaki njegov potez danas odisao majstorstvom.Od pasa za Rasforda,preko onih ubacivanja na Pogbine pasove,onog prijeme i suta iz voleja,pa udraca pred kraj utakmice,kada je gadjao sam ćošak.Da ne pričam da je fizički možda i najjači igrač lige,potuno je izdominirao Lesterove stopere,koji su onako baš momcine :DPogba i Bai takodje fenomenalni.Erera je pokazao da može biti sjajan partner Pogbi u vezi,odigrao je fenomenalno,nije komlplikovao,otvarao se uvijek,bio pokretljiv,imao i par sjajnih pasova iz dubine.Odigrao je poziciju registe vrhunski.Ono sto je sustina,imamo siroku klupu,imamo kvalitet,trrba neke stvari da se slože,ali ovo je mnogo bolje u odnsu na utakmicu sa Fejnordom npr.gdje jeste bio mjesoviti sastav,ali su se odigrali katastrofalno.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Saturday, 24.09.2016
15:44

Ko kaze da Pogba ne vredi 100 milki

avatar
Go Hard or Go Home
Saturday, 24.09.2016
16:24
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
18:51
avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
18:46

Po zvanicnim podacima Adidasa Junajted je toliko zaradio od Pogbe na ime procenata od prodatih dreseva u prve 3 nedelje... Igra nije sjajna, ali tek je dosao, a mi bolje svakako nemamo u vezi...

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 24.09.2016
15:40

Lester od prosle godine i lester sada su nebo i zemlja onaj od prosle godine nije primao golove iz kornera a ovaj 3 cestitam Junajtedu dobro su igrali i pobedili svaka cast ali slede vam utakmice sa liverpulom i chelseajem i tu cete dva puta da budete porazeni. Zivi bili pa videli.

avatar
Adnan
Saturday, 24.09.2016
16:11

Hajd Liverpul,oni igraju dobro,al Celzi da nas porazi,pa to je vec ozbiljna komedija sa tvoje strane.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 24.09.2016
17:17

Ne igrate nista bolje od sautemptona tu ste negde sa hullom.

avatar
Martial9
Saturday, 24.09.2016
16:19

Kako ti kazes ;)

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
15:37

Murinjo samo treba da izvede pravi tim na teren i da pusti momke da igraju sami.. Ponavljam po milioniti put da Erera MORA biti partner Pogbi jer ce gurati jedan drugog napred i ciniti boljim jedan drugog.. Mata odlican, dobar Smoling, Blind, Bei, Rasf ali i ostatak ekipe.. Pogba polako dolazi na svoje.. Junajted je licio na sebe u prvom poluvremenu a onda drugo Murinjovsko bunkerasko, klasika, covek jednostavno ne da igracima da igraju fudbal.. Valjda ce se opametiti.. GGMU..

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
16:20

I ja se definitivno slazem da je Erere resenje za sredinu. Odlican spoj borbe u defanzivi i tehnike, jer ne gresi u pasu. Bas ta rola nedostaje u sredini. Naravno Mata ili Miki treba da igraju iza Ibre...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
18:53
avatar
Nikola M.
Saturday, 24.09.2016
17:11

Ja Ereru obožavam. Volim što se uvek trudi, njegovu strast ka igri, energiju... Vole ga i ovi navijači na tribinama, koliko su samo puta skandirali njegovo ime kad nije bio u sastavu... Skroman, ćuti i radi, kad god dobije šansu, maksimalno se potrudi da je iskoristi. Meni vrlo drag fudbaler.

avatar
Martial11
Saturday, 24.09.2016
15:37

Prvo poluvrijeme fantazija, kakva igra, nisam mogao vjerovati. Najbolje poluvrijeme od odlaska Fergusona, Pogba magija kako je covjek odigrao ovaj mec, i jos plus napokon gol, malo ce kriticare i medije utisat. Baily pun pogodak takodje, svi su stvarno bili na visokoj razini. Svaka cast i Mourinhu na postavljenoj taktici, sve je savrseno bilo.

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
15:37

Taman da napišem o čemu će sada hejteri pričati kad Pogba odigra ovakav meč, kad United odradi ovakav meč oni našli da pričaju o nekakvim kornerima, pored ovih golova, vrlo lako je moglo da bude bar jos 3-4 gola u mreži Lestera.

avatar
Saturday, 24.09.2016
15:35

Evo Vlada Novakovic sa SK,kaze ovo vise poraz Lestera,nego pobeda Junajteda,Lester ubio sebe iz 3.prekida gde su amaterski krajnje,kapira tip fudbal kao The KING!

avatar
Elliott Roger
Saturday, 24.09.2016
16:07

Neka mi pobedimo ovako osrednji klub iz zapadnog Londona i nama dosta.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
16:24

Vlada sa SK je upravu sto se tice 1. i 3. gola, ali ja stvarno ne znam sta je on hteo da kaze za Pogbin gol? Sta je tu tacno mogao njegov cuvar? Pa nije on Iniesta da mozes da ga otreses u duelu, visok, jak, odlican skok, pri tom ispracena lopta na blizu stativu. Klasican primer odlicnog prekida koji se VEZBA i koji je nemoguce braniti ako se izvede na ovaj nacin... Nemoj biti smesan, Junajted je kontrolisao celu utakmicu osim uvodnih 10 minuta. Sta cemo sa promasenim sansama Ibre, Rasforda? Uozbilji se malo...

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 24.09.2016
15:32

Runi i Felaini ne zasluzuju prvu postavu, ovo je sjajno, ali krivo mi je sta je sve promasio Ibra kao i Rasford, mogli su jos 3-4 gola dati minimum.

avatar
Moamer Salah
Saturday, 24.09.2016
15:31

Kad sam pricao da im treba podrska pljuvali ste po Junajtedu i govorili da su Murinjo i Pogba promasaj, ja iskreno bolju igru nisam gledao od Junajtedove u prvom poluvremenu u ovoj sezoni. Pogba je imao prostora, Blind odlican a tek Rasford i Mata.. Ovakvom igrom Man Utd moze daleko, ali samo bez felainija

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
15:33

Druže ovo je najbolja igra od odlaska SAFA.

avatar
Amel Balicevac
Saturday, 24.09.2016
15:29

Velliki napredak u igri u odnosu u prvih 5 kola!Sad tek treba zadrzati nivo kakav jeste danas bio,a Mancester ima strasan raspored u narednih-Liverpul,Celsi,Siti,Fener.. Svega ce biti..

avatar
scylla98
Saturday, 24.09.2016
16:10

Lester - WnCelsi - nSiti - nFener - nZasto ne i SVE POBEDE?? Mozemo mi to. Jednostavno verujte u tim. Bez vere nista

avatar
Adnan
Saturday, 24.09.2016
15:28

Mata je u top 3 igraca na svojoj poziciji kada je igra,ako ovo nije jasan znak ja ne znam sta je.Nema tu nikakve filozofije,igraj igrace na njihovim najboljim pozicijama.nBrza igra,tecna,sve je kretalo od Pogbe,steta sto nije upisao vise asistencija,mogao je.Ranijeri stari lisac,vec na poluvremenu je izvadio svoje najofanzivnije igrace i odbranio cast,jos su i gol dali.Dakle jednostavno je,Mata igra na desetki,Herera i Pogba iza.nDrago mi je zbog golova iz kornera,Junajted ima visinu koje se ni kosarkaski timovi ne bi postidjeli,to mora da se iskoristi.

avatar
Андер Ерера
Saturday, 24.09.2016
15:28

Dosta dobro odigrano, napravljene neke bitne izmjene i bolje izgleda. Erera, Mata, Blind najbolji.nČekamo četvrtak, a prije svega i subotu (Stouk kod kuće) da vidimo da li je ovo bila slučajnost ili ne. Nadam se da ne, jer nam slijede gostovanja Liverpulu i Čelziju.

avatar
ATLEICO-CHELSEA LIFE
Saturday, 24.09.2016
15:39

U kojima cete da osvojite 0 bodova

avatar
Андер Ерера
Saturday, 24.09.2016
19:29

Moguće, ne kažem ja ništa.nAli gledaj Čelzi na Emirejtsu, ostavi se Junajteda :)

avatar
Elliott Roger
Saturday, 24.09.2016
16:10

I sta onda? Mi cemo osvojiti 0 bodova, a vi 20 titula nikad.

avatar
_MUFC_
Saturday, 24.09.2016
15:27

Odlični Manchester ali dosta loš Leicester.Prvo poluvrijeme smo odigrali perfektno,ubili smo ih iz kornera.Već u drugom poluvremenu smo se povukli i dopuštili da Gray postigne fantastičan gol.Pogba odigrao odlično,Bailly i Smalling isto dobri.Blind me je isto oduševio,više mu odgovara pozicija beka.Sve u svemu nova 3 boda,idemo dalje!

avatar
Saturday, 24.09.2016
15:26

Erera u 11 obavezno.. Mogli smo da damo još gol ili dva ali nije ni bilo potrebe.. Murinjo postavio savršenu taktiku.. Akcija kod Matinog gola prelijepa. Sad će dežurni kritičari da pišu, kako smo dali 3 gola posle kornera, kao da je to loša stvar.. Samo jako!!! GGMU!!!!

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
15:30

Ja to govorim od kada je doveden.. A pola navijaca Junajteda ovde zapelo za belgijsko drvo ili za Snederlina a Erera Zidan za obojicu! Decko je inteligntan,ima dobar sut, fantastican pas, kreativan a u defanzivi kida.. Jos je borben, ko da Kina gledam kad krene da juri protivnicke igrace..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 24.09.2016
18:58

Mislim da za Snajderlina gresis, ni on nije igrao kao ni Erera jer su zadnjeg veznog igrali ili Blind ili Kerik ili Fela. Snajderlin je pravi zadnji vezni a Erera box to box igrac. Njega i Ereru treba koristiti u zavisnosti od protivnika i to je to sto se tice zadnjeg veznog

avatar
Elliott Roger
Saturday, 24.09.2016
16:11

Bravo! Isto to pricam stalno. Kakav Felaini, Erera razbija.

avatar
Đorđe Čvarkov
Saturday, 24.09.2016
15:31

Naravno sada je najveći stručnjak da svetu a da juče je bio propali trener...

avatar
Petar Pan
Saturday, 24.09.2016
15:26

United je ovu utakmicu igrao samo prvo poluvreme , drugo poluvreme su odradjivali posao .

avatar
Brat Suarez#7
Saturday, 24.09.2016
15:25

Liverpul 4-1 Lester; Junajted 4-1 Lester. Slučajnost? :D

avatar
scylla98
Saturday, 24.09.2016
16:11
avatar
Saturday, 24.09.2016
15:25

Lester je ispao smesan danas,ubili su sami sebe iz 3.kornera/prekida prime ljudi 3.gola za jedno poluvreme,to se retko vidja,videcemo Junajted protiv Liverpula!

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 24.09.2016
15:38

Vas smo vec videli protiv Liverpula, i protiv bilo koje ozbiljne, ili cak samo pismene ekipe ove sezone...

avatar
Стефан Б.
Saturday, 24.09.2016
15:42

Evo ja ti kažem ako budu igrali Erera, Pogba i Mata u sredini prosipamo ih :)

avatar
Milan Petrovic1
Saturday, 24.09.2016
15:24

Erera i Runi na klupi su najvise zasluzni za ovaj rezultat. Igra je bila mnogo brza i tecnija. Fellaini i Rooney mnogo usporavaju igru. Jos Marsijal umesto Lingarda i da vidimo kako ce da se pokaze Mihtarijan u narednih 6 meseci, mozda on umesto Mate i to je to.

avatar
Стефан Б.
Saturday, 24.09.2016
15:24

Naslov je sve objasnio, bravo za autora :)

avatar
cukambre
Saturday, 24.09.2016
15:22

Trebala je jedna ovakva pobeda.Svi su odigrali dobro,steta samo sto Ibra nije dao gol.

avatar
Saturday, 24.09.2016
15:22

Ako je demoliranje dati 3 gola iz kornera onda...

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 24.09.2016
15:32

Korner bese sastavni deo vaterpola?! Ili fudbala?! Ne razumem se najbolje a vidim da se ti razumes..

avatar
Special One
Saturday, 24.09.2016
15:34

Treba UEFI I FIFI predat zahtjev da ne priznavaju golove iz kornera više. Ne mogu da vjerujem cime se bave ljudi.

avatar
Saturday, 24.09.2016
15:22

Мрско ми је што ово морам рећи, али изгледа је Руни слаба карика у првих 11 Јунајтеда... Тим је данас деловао живо, препорођено!Не знам коме бих могао ишта да замерим, осим Ибри што није дао гол xDШалим се наравно, ГГМУ!

avatar
Đorđe Čvarkov
Saturday, 24.09.2016
15:32

Nekad i najboljima ne ide!

avatar
Sunday, 25.09.2016
20:03

Апсолутно!