Murinjo upozoravao Ibrahimovića, ali se sada raduje

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.12.2016.
14:26
Izvor: Beta

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je pun hvale za Zlatana Ibrahimovića, a novinarima je otkrio da ga je pre transfera u Englesku upozorio da ne dolazi ako očekuje odmor na kraju svoje fudbalske karijere.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Ibrahimović je u sredu uveče postigao pobedonosni gol za pobedu od 2:1 nad Kristal Palasom, svoj 14. u sezoni, posle čega je dobio mnogo pohvala svojih saigrača.

"Znam kakav mu je karakter, jer u ovim godinama mislim da igraju karakter, ličnost, strast. Kvalitet postoji. Znao sam da može da radi ovo što radi ovde sa mnogo strasti. Rekao sam mu da Engleska nije najbolje mesto za odmor. Kada bogataš sa fenomenalnom karijerom hoće da ide na odmor, ne dolazi u Englesku. Ovde se dolazi ako hoćeš da igraš u najtežoj ligi na svetu, ako hoćeš da se dokažeš i pokažeš šta znaš", rekao je Murinjo za "Skaj sports".

Ibrahimović ima 35 godina, a letos je bez obeštećenja došao iz Pari Sen Žermena. U Premijer ligi je dao devet golova do sada.

"Njegova odluka bila je zasnovana na stvarima koje sam naveo, tako da sam stvarno radostan. Nisu u pitanju samo njegovi golovi, nego i njegovo vodjstvo i motivacija. Stvarno se radujem", rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thierry Henry 14
Thursday, 15.12.2016
15:53

Samo su Sancez, Kosta i Aguero postigli više golova od Ibrahimovica. Ibra je klasa i u 35-oj, a vi pričajte šta hoćete o njemu.

avatar
Paul George
Thursday, 15.12.2016
16:24

Naravno, imao je onaj post kad je citav Junajted licio na raspustenu bandu, cim su poceli bolje da igraju eto Ibre ponovo u akciji.

avatar
zoran zoran
Thursday, 15.12.2016
17:02

A i sreća nije bila na nasu stranu:D

avatar
zoran zoran
Thursday, 15.12.2016
17:02

To ce nas i koštati ozbiljno borbe za titulu ovako Ls je prioritet sad za ovu god sledeće očekujem još jači i ozbiljno tim:D