Murinjo Runiju saopštio bolnu istinu?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 21.11.2016.
09:39
Izvor: Sportske.net

Izgleda da je bilo neizbežno, videćemo šta će se dalje dešavati...

AP Photo/Rui Vieira
AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Žoze Murinjo je opravdao svoju odluku da meč počnu Rašford, Mata i Marsijal željom da dobije na brzini i iskoristi Arsenalovu napadačku filozofiju. On je rekao da je Runi sporiji od navedene trojke.

Ipak, Venger ne samo da nije napao, već je rigidnom igrom potpuno odstupio od svojih principa. Na kraju je Arsenal srećno osvojio bod, a danas mediji pišu da je Murinjo navodno rekao Runiju da će retko biti starter i da je jednostavo prespor za ono što Portugalac želi.

Videćemo koliko ima istine u tome, tek "Vaza" nije počeo nijedan meč u novembru, što se pijanstva posle meča sa Škotskom tiče, to je samo pojačalo pritisak na legendarnog fudbalera.

Pojavili su se i napisi da vrlo teško prihvata činjenicu, posle mnogo godina na vrhunskom nivou, da njegovo vreme prolazi.

Vejn Runi će verovatno biti u drugom planu do kraja sezone, ako na zimu ne napusti Mančester Junajted.

Klub izgleda ne bi imao ništa protiv da se to desi, uštedeli bi ogroman novac za najplaćenijeg igrača Premijer lige, a videćemo na koliko obeštećenje mogu da računaju ako se Runi preseli u Kinu ili MLS.

Bilo kako bilo, "Vazino" vreme ističe, a povratkom Ibrahimovića posle suspenzije biće još dalje od startne postave.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtd1993
Monday, 21.11.2016
16:45

Pusti runija...pojacaj odbranu nemamo bekove,opet smo primili gol po levoj bekovskoj strani to kad je usao blind...

avatar
Pukovnik
Monday, 21.11.2016
18:07

Kako druze nema bekova, na jednoij stranii So na drugoj valensija, tesko da se bolji mogu kupiti.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:45

So igra vrlo lose ove sezone a ni ranije nije bio neki vrhunski bek vec potencijal sto je i dalje, uostalom za dva gola protiv Votforda je on direktni krivac i takodje izuzetno los mec je bio kada ga je Navas pretrcavao kao malo dete u duelu sa Sitijem + jos neke prosecne utakmice je imao, nijednu stvarno kako treba nije odigrao. Trebalo bi dovesti Hectora ili Ricarda Rodrigeza.

avatar
King Eric
Monday, 21.11.2016
20:10

Kada igra So mnogo je bolje ne znam sta glumi ovaj Murinjo

avatar
ManUtd1993
Monday, 21.11.2016
19:14

nmz se sa dva beka izgurati cela sezona,a so i ne igra,forsira darmijana i blinda,ako nema poverenja u soa bolje nek dovede nekog drugog,blind kiksa non stop,msm da losijeg igraca nismo imali od kako pratim man utd a da je vise igrao od njega,darmijan isto slab veoma,nema centarsut,spor je,nesiguran...nzm sta su gledali kad su ga dovodili,potrosili smo brdo para na nikakve igrace.....

avatar
disqus_bth2gsAUGV
Monday, 21.11.2016
16:05

Kada se napiše spor, ne misli se spor na 100m, nije ovo atletika, misli se da igra sporo, razmišlja, pas mu je spor, a ne da trči sporo..

avatar
Аполо
Monday, 21.11.2016
15:34

I ko je sledeci... Grizman?

avatar
Monday, 21.11.2016
15:17

a u interu je imao sve trkace ,ovaj murinjo se skroz pogubio

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:43

Nije imao trkace ali je imao ekipu koja mu potpuno lezi, koja retko prima golove i cvrsta je kao stena, kao sto je Atletiko danas. Imao je jednog od najboljih igraca i najkreativnijih u to vreme Snajdera + Lusia i Samuela koji su bili izvanredni, Maikona u najboljim godinama, iskusne Zanetija i Kambiasa, Motu koji je u toj godini dokazao da vredi , uvek dobrog Stankovica, Etoa iz kojeg je izvucen max i Milita u zivotnoj formi kojeg je sam doveo u ekipu i tada talentovanog Balotelija koji je igrao dosta utakmica.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 21.11.2016
15:10

Kad će Murinju saopštiti bolnu istinu... Pitam se.

avatar
Realan tip
Monday, 21.11.2016
14:53

Runi je spor, a Ibra i Mata nisu? Ibra pretromo djeluje na terenu, a Mata nikada i nije bio medju najbrzim igracima. Runi je odigrao dobro protiv Svonsija, Fenera i sada protiv Arsenala. Forma mu je u usponu, a onda se Murinjo pravi pametan. Marsijal je inace odigrao Bog zna kakvu utakmicu protiv Arsenala? Murinjo ne zna iskoristiti igrace koje trenutno ima. Kako je dopustio Arsenalu da uzme bod, kao najveci amater. I prica da za njegov fudbal treba brzi igrac je smijesna. Sta ce ti u bunkeru brzi igrac u napadu, da se brze vraca na centar i da tu ceka protivnike da krenu u napad? Odlazi Smorinjo iz institucije kakva je United!

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:25

Pitanje je da li je uopste ovo tacno, drugo Runi jeste spor i losije igra od Mate koji je odlican ove godine, jeste da je odigrao malo bolje u zadnje vreme ali to nista ne znaci. Marsijal igra individualno lose, vidi se kada neko igra umesto njega koliko je timu bolje, nije kriv Murinjo sto on ili npr. Depaj koji je ovo malo sto je igrao bio vrlo los. Murinjo ima vrlo lose igrace, jedini dostojni kluba su Valencia, De Gea, Mata, Pogba, Rasford i Runi ako bude igrao dobro na dalje a svi ostali su na nizem nivou od igraca koji igraju iste pozicije u drugim velikim klubovima. Takodje nije Murinjo kriv sto je Blind uspeo da za malo vremena koliko je bio u igri napravi veliku gresku tako sto nije bio na svojoj poziciji vec je Rasford izigravao levog beka. Plus MUTD ima vise poseda u gotovo svim utakmicama i vise sansi stvara od rivala, njihov problem je realizacija koja da je bila na nivou ( Ibrahimovic najvise ) bili bi u mnogo boljem polozaju a i odbrana sa Blindom, Soom, Darmijanom i Smolingom je ocajna bez Bejlija i Valensija.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 21.11.2016
14:08

Nije brz bio ni Pirlo pa je bio glavni sraf. Cinjenica je samo da je istrosen i da mu je forma rapidno pala mada zadnjih par utakmica je odigrao dobro.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 21.11.2016
13:36

Mogu da se kladim da je brzi od Mate...

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:26

Mozda za sprint ali je Mata okretniji, ima brzi pas i bolje komunicira sa saigracima.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 22.11.2016
22:56

Runi je zadnjih godina uvek bio medju igracima koji su dostigli najvecu brzinu u PL.Problem je sto se ulenjio,nije agresivan kao pre i ne juri svaku loptu.Ranije je igrao sa mnogo vecom zeljom i imao je puno sprintova na svakoj utakmici.Moze on i sad da pruza dobre partije al prvo mora da pronadje motivaciju.

avatar
Petar Pan
Monday, 21.11.2016
12:15

Nek dovede Belotija , proda Runija i Ibru :D

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 21.11.2016
11:59

Nek saopste Murinju bolnu istinu...

avatar
Sportski Paćino
Monday, 21.11.2016
11:24

Runi je zadnje dvije utakmice odigrao odlicno ne znam zasto toliko pritiskaju covjeka cak i kad igra dobar fudbal....

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:27

Pritisak ne bi bio da nije uslikan pijan posle utakmice sto jeste skandalozno ako si profesionalni sportista. Zbog igre ga niko nije pritiskao u zadnjih nekoliko meceva koje je odigrao dobro.

avatar
PakyCFC
Monday, 21.11.2016
11:21

Kad bi došao drugi trener, sigurno bi se Runi vratio u tim. Toliko ga je Murinjo želeo u Čelsiju, a sada kad ga ima u Junajtedu, on ga na klupu stavlja. Ja koliko znam, Runi je najbolji kad je napadač, a ne sećam se kad je zadnji put igrao tu poziciju. Sve ga forsiraju u veznom redu i na stranu.

avatar
mrancic
Monday, 21.11.2016
11:15

U očajnoj formi ali je preokrenuo protiv Arsenala.Junajted mora da nađe igrače koji prave razliku.Kao Azar i Košta u Čelziju ili De Brujne i Aguero u Sitiju.Rašfordu i Marsijalu dati šansu sa klube.Očajno igraju ove sezone.Junajtedu su potrebni igrači koji upareni sa Pogbom i Ererom treba da daju golove.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:30

Rasford je igrao dobro, Marsijal stvarno los a njima trebaju levi bek posto su sa te strane uspeli ove sezone da prime veliki broj golova, jedno vrhunsko desno krilo i spic koji zna da postigne gol posto ko god je igrao na poziciji spica bio je los ove sezone, pa i Ibrahimovic dok je davao golove nije igrao nesto bogzna sta nego je koristio svoje fizicke predispozicije.

avatar
mrancic
Tuesday, 22.11.2016
10:16

Isto mislimo.Primiš jedan daš tri.Primer ti je Arsenal.Odbrana je pala protiv Čelxija a pitanje je što jedan Junajted stavi u džep Arsenal a onako odigra protiv Čelzija.Kakav rezultat bio da je posle dva primljena Junajted dao gol.Ujanuaru ako je moguće kupiti špica i moźžda Van Dajka iz Sautemptona i biće bolje.Meni Mata nije za Junajted ali je to samo moje mišljenje

avatar
Alex DeLarge
Monday, 21.11.2016
10:50

Ako stavim stvar u malo drugaciji kontekst, ja sam uvek znao da ce Runi stati naprasno i odjednom. Uvek mi se cinilo da on igra zeljom i snagom, a bilo je ocigledno da nije kao Ronaldo, motivisan da radi i da mu u krajnjem slucaju ni genetika nije takva (on je realno celu karijeru bio krupan za fudbalera). Samo ge ne treba terati iz kluba nego ga ispostovati do kraja.

avatar
MultiMagic
Tuesday, 22.11.2016
00:31

Nije to igrica pa da ga drze narednih 5 godina iz postovanja, on je najskuplji igrac u PL i ako igra lose onda mora da ide kako god se zvao igrac.