Murinjo: "Runijev najbolji dan u Junajtedu će tek doći"

Autor: Beta Beta
subota 07.01.2017.
18:21
Izvor: Beta

Najbolji dan kapitena Vejna Runija u Mančester junajtedu doći će kada postane najbolji strelac u istoriji tog fudbalskog kluba, rekao je danas trener ekipe Žoze Murinjo.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Mančester junajted je danas pobedio Reding sa 4:0 u trećem kolu FA kupa, a Runi je postigao prvi gol i sa ukupno 249 golova izjednačio je klupski rekord Bobija Čarltona po broju pogodaka za klub.

Runi je rekao da je izuzetno počastvovan zbog tog dostignuća i najavio postavljanje rekorda u narednim utakmicama. Junajted će u naredne dve utakmice igrati na "Old Trafordu" protiv Hala i Liverpula.

"Mislim da će njegov najbolji dan tek doći. Ovo nije njegov najbolji dan. Doći će, samo je pitanje kada. Ovo je stvarno sjajno pošto svi znaju ko je Bobi Čarton i za Vejna je odlično što je postigao isti broj golova. Njegov najbolji dan doći će kada postigne sledeći gol", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Junajted je danas ostvario osmu uzastopnu pobedu, a osim Runija golove su postigli dvostruki srelac Markus Rašford i Entoni Marsijal.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Monday, 09.01.2017
00:49

Kolika je ovo klasa od igraca i koliko su ga razni kvazi treneri unistili, to je cudo jedno. Kako mi je drago kada on pogodi, kao da sam ja licno gol dao. Ako ga otjeraju United ce stvarno potvrditi da je izgubio dusu.

avatar
Saturday, 07.01.2017
19:47

Igra se ista formacija kao i prošle sezone, međutim Mourinhov United jednostavno grize, odmah se vidi da ima hemije sto se svega tiče, na dobrom su putu bez sumnje.

avatar
King Didier Drogba
Saturday, 07.01.2017
19:46

Sila su. Pobedili su nikad jaci Reding.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 07.01.2017
22:20

Najteze su otpisane utakmice i dobijeno je ubedljivo sa pola gasa bez par nosioca tako da ... Nekome povratak velikana ( MU, Liverpul ) izgleda smeta, neko to postuje i raduje se neizvesnom prvenstvu u nadi da ce klub za koga navija biti pobednik

avatar
Bolje
Sunday, 08.01.2017
04:22

Ne znam cemu to. Celzi jeste u formi nikad boljoj, ali sam bas zakljucio da su navijaci Celzija najgori, ako cemo realno. Kad vam klubu nije islo, nidje nikog, kao misevi se zavukli u rupe. A sad kad vas je Konte preporodio, a ako cemo realno Celzi igra fenomenalno, odmah se uzdizete u nebesa i svakog pljujete. Cemu to, treba postovati i konkurenciju, 8 vezanih pobjeda nije mala stvar. Opet kazem, ne omalovazavam formu Celzija, jer je odlicna i mislim da ce lagano do titule, ali svejedno navijaca Celzija nikad vise(pretezno su djeca) i pljuju koga god stignu. Sportski pozdrav! :)

avatar
Samo Real iznad svih
Saturday, 07.01.2017
19:34

Mislim da je Runi sve ispucao,najbolji dani su mu bili sa Ronaldom kakav su pakleni tandem bili strah i trepet za celu Evropu,posle je dosao i tevez mleli su sve pred sobom :)

avatar
Saturday, 07.01.2017
20:27

Njihove kontre ce se prepricavati decenijama...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 07.01.2017
22:24

Jeste, istrosen je, al je i dalje klasa.Igra kao i uvek, gde mu se kaze i znaci u formiranju, nadam se, Novom ponovo jakom MU. Dace taj gol sigurno ove sezone