Murinjo: "Pravi sam čovek za ovaj posao!"

Autor: Beta Beta
utorak 08.12.2015.
15:31
Izvor: Beta

Nema predaje!

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da je optimista po pitanju plasmana u osminu finala Lige šampiona i ostanka u klubu i da su ga loši rezultati ove sezone učinili boljim trenerom.

Fudbaleri Čelsija sutra od 20.45 na Stamford Bridžu igraju protiv Porta utakmicu poslednjeg šestog kola u Grupi G u Ligi šampiona. "Plavcima" je za prvo mesto u grupi i prolaz u osminu finala potrebna pobeda.

Na pitanje novinara da li očekuje da će ostati na klupi Čelsija ako njegova ekipa izgubi od Porta, Murinjo je rekao da je optimista.

"Ovde nema 'ako'. Ti si pesimista, a ja sam optimista", rekao je Murinjo novinarima, preneli su britanski mediji.

Šampion Engleske Čelsi ove sezone ne postiže očekivane rezultate, pošto u Premijer ligi u 15 utakmica ima osam poraza i zauzima 14. mesto na tabeli sa 15 bodova. Mediji su zbog toga spekulisali da će vlasnik kluba Roman Abramovič otpustiti Murinja.

Upitan zbog čega je uveren u Abramovičevu podršku, Murinjo je rekao da su razlog tome dobri rezultati koje je ostvario sa klubom prethodnih godina.

"Mislim da sam uradio mnogo dobrih stvari za klub i za vlasnika, on zna koliki kvalitet posedujem. U dva navrata je verovao u mene, prvi put kada me je vratio u klub i drugi put kada mi je dao novi četvorogodišnji ugovor", rekao je portuglaski trener.

Murinjo je u dva navrata vodio Čelsi, od 2004. do 2007. godine i od juna 2013. godine i za to vreme osvojio je tri titule u Premijer ligi, FA kup, tri Liga kupa i Komjuniti Šild.

"Ne mislim da je vlasnik kluba osoba koja se menja kako vetar duva. Znam da je vetar izuzetno jak, pošto su rezultati u Premijer ligi zaista loši, ali mislim da Abramovič zna šta sve dajem za klub i da veruje da sam pravi čovek za ovaj posao", rekao je Murinjo.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stanko Bacic
Tuesday, 08.12.2015
21:46

Vidi se pozicija na tabeli kakve imas predispozicije za ovaj posao i kakav mentalitet prenosis na igrace celsija.Jeste da si tokom svoje karijere bio jedan od najboljih,a sada si 0.Odlazi sto dalje od celsija!!!

avatar
Maestro_(Chelsea)
Tuesday, 08.12.2015
18:27

Naravno Jose nema boljeg od te e

avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 08.12.2015
18:26

Znam te pusko kad si pistolj bila. Znam te kad su ti sudije protiv Barse pomogle u 1/2 LS kad si imao u Milanu 33% posed lopte a u revansu 25% posed lopte i nije Inter imao jedan sut na gol. Znam te pusko kad te je Barsa razvalila u svim elementima fudbalske igre sa 5:0, znam te pusko kad te Dortmund razvali u svim elementima igre, Znam te pusko kad te Atletiko Madrid razvali u svim elementima igre, znam te pusko kad te razvali PSG u svim elementima igre. KAD KAZEM RAZVALI TO ZNACI DA MURINJOVE EKIPE IZGLEDAJU KAO TRECELIGASI.STA ZNACI TRECELIGAS? TRECELIGAS NEMA POSED LOPTE,BRANI SI SA DESETORICOM,CEKA GRESKU SUDIJA U SVOJU KORIST:

avatar
MaNcHesTeR_ed
Tuesday, 08.12.2015
19:56

antipatican si lik, ali se slazem u svemu sto si rekao.

avatar
Carina
Tuesday, 08.12.2015
18:12

Ako se nastavi ovako i on sam ne ponudi ostavku, onda je ocigledno da one price o ljubavi i odanosti padaju u vodu i da je u Celsiju zbog para. MENJAJ NESTO ZOZE, ZNAM DA CITAS SPORTSKE, ne moze se sa istim igracima koji su iskopali ovaj kanal da se izlazi iz njega. Ramires ili Loftus Cik umesto Fabregasa. Ubaci Remija ili ako niko od seniora ne valja, Abrahama, koji je prosle godine za omladince dao 45 golova, Musondu kao kreatora, bilo koga, bilo kako, Kenedija...Nesto mora da se promeni i to sto pre...

avatar
WR10
Tuesday, 08.12.2015
17:17

Čudna situacija za Murinja, nisam navikao na njegove loše rezultate, ali i to se moralo nekad desit. Mislim imao je nešto lošije, ali ovoliko.

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 08.12.2015
17:00

Zao mi je Celzija. Ipak smo mi braca na neki nacin.

avatar
NIKE
Tuesday, 08.12.2015
19:36

Chelsea ima sve Evropske trofeje, a PSG nema niti jedan, i ti kažeš da ste bratski klubovi, Chelsea 7 u zadnjih 12 sezona bio u 1/2 finalu LŠ, a PSG mislim jednom davno prije nove ere, jedino što je zajedničko za ta dva kluba jeste da imaju plavu boju na dresovima, te da su Alex i Luiz igrali za oba tima i Anćeloti vodio oba tima do titula u prvenstvu.

avatar
lamps8
Wednesday, 09.12.2015
00:11

hahaha brat u finalu ls ove sezone a ne da nas uefa namesta u 1/8 finala

avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 08.12.2015
21:16

Mislio sam na to da do pre nekoliko godina niko nije znao za nas a sada smo medju najjacima na svetu. Izvucice se Celzi, vratice se na staze stare slave.

avatar
lamps8
Tuesday, 08.12.2015
16:45

ima veliku podrsku abramovica ali nema podrsku igraca koliko vidim po njihovim partijama.