Murinjo: "Osećam se FANTASTIČNO!"

Autor: Miloš Marković
sreda 28.10.2015.
09:25
Izvor: Sportske.net

Ironičan ili ne?

BETA/AP Photo/Rui Vieira
BETA/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Nakon svega što se izdešavalo u Čelsiju i sinoćne eliminacije iz Liga Kupa od Stouka, Murinjo je izašao pred novinare sa osmehom na licu.

Rekao je prošle nedelje da više neće davati 'smešne' izjave i naslove medijima, ovoga puta je bio više nego pozitivno raspoložen iako i nema neki preterani razlog za to.

Posebni tvrdi da se oseća fantastično, da je situacija fantastična.

"Moja opšta situacija je fantastična. Sutra imam slobodan dan, imam fantastičnu porodicu, svake noći spavam dobro i uživaću u svom danu.", rekao je on sinoć , a potom stao u odbranu svojih fudbalera.

"Ono što su oni uradili večeras, iskreno, dali su sve od sebe. Mislite da nije tako? To je tužno, nemate poštovanja prema njima. Ne prema meni. Za mene bi bilo fantastično kada bi bili protiv mene i onda bih mogao da kažem da postižemo loše rezultate jer su mi igrači okrenuli leđa. Ali nije tako. Moji igrači to ne rade i nisu kao ti ljudi koji to misle.", rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rulermaster
Thursday, 29.10.2015
12:52

Salu na stranu, ali ovakvo ponasanje i izjave su tipicne za osobe koje pocinju da lude. Njemu treba psihijatrijska pomoc, ali ozbiljno!

avatar
lamps8
Wednesday, 28.10.2015
14:32

nikada ovako opusten jose nije bio izgleda da se pomirio kada ne ide ne ide.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 28.10.2015
12:22

Cinjenica je da Celzi ne moze pobediti malo ozbiljniju ekipu, razlog jednostavan, da bi pobedili treba da vjerujete u pobedu, igraci Celzija su izgubili veru, ali sta se desava sa protivnikom, protivnik koji nije vjerovao u pobedu on sada oseca da moze da pobedi protivnika. Velika ekipa kad je u krizi tesko izlazi iz krize i posle velike krize razultati u sezoni su losi, Murinjo ako ostane u Celziju mogu samo biti losi razultati, jer se odnos pokvari medju igracima i trener igrac.Celzi mora da smijeni Murinja, odlaskom Murinja doslo bi do budjenja igraca, to dodje kao novi pocetak. Ali ja mislim da je Murinjo unistio Celzi jer ekipa nema nista da pokaze, nema kombinacije, odbrana losa. Murinjo je otjerao mnoge dobre igrace iz Celzij. Moje misljene je da je Murinjo zavrsio karijeru onda kad je bio trener Reala, igraci Reala su ga ismijavali, kao djaci loseg profesora u skoli, Kada ode iz Celzija pricace lose o Murinju jer je mnogo losih transvera napravio. Ako se svemu ovom doda karakter Murinja, taj karakter je dobar dok imate uspjeh i idete ka vrhu, ali kad dodju losi razultati sa tim karakterom samo tonete. Zato me nebi cudilo da Murinjo ode u prevodioce

avatar
Непобедиви
Wednesday, 28.10.2015
12:13

Смешан Мурињо чини још сешнији Челси, који је сам по себи смешан.

avatar
Emre Can
Wednesday, 28.10.2015
12:09
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 28.10.2015
11:54

Smejem se a place mi se xD

avatar
Footbal Fanatic
Wednesday, 28.10.2015
11:29

Nije mu lako,izvucicemo se iz krize jaci nego ikad!Napred Mou

avatar
Nenad
Wednesday, 28.10.2015
11:07

Uvek je lepo kada rivalu ne ide, ali ovo sto se desava sa Celsijem vise mi nije ni smesno niti mi iyayiva yadovoljstvo. Cak mi je i krivo. Zao mi je zbog ovakvih rezultata i nadam se da ce brzo medju prvih 5. Bez jakog Celzija to nije to.