Murinjo, opet kukaš!

Autor: Boban Filipović
petak 16.01.2015.
16:03
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija tvrdi da u Premijer ligi ne važe ista pravila za sve...

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Žoze Murinjo je na konferenciji za medije upitan od strane predstavnika 'sedme sile' da iznese plan svoje transfer politike u januaru, ali on je vešto skrenuo s te teme i dotakao se priče o dolasku Vilfrida Bonija u tabor aktuelnog šampiona Engleske, Mančester Sitija.

Naravno, 'Posebni' puca na povredu finasnisjkog fer-pleja od strane 'Građana'. Boni je plaćen Svonsiju 28 miliona funti i to je trenutno najviši transfer u svetu fudbala u zimskom prelaznom roku.

Napadač iz Obale Slnovače bio je i Murinjova želja, ali izgubio je ovu bitku od glavnog takmaca u borbi za titulu u Premijer ligi u tekućoj sezoni.

„Svaka im čast! Dobar igrač, dobar napadač!

Ako imaju novac, ako mogu da ga troše, ako nemaju problema sa finasijskim fer-plejom, onda svaka čast.

Ipak, koliko znam, oni i dalje mogu da igraju utakmice sa 11 igrača i jedino su još tu pravila za njih ista kao i za ostale. Osim ako se slučajno ne promene pa ih puste da ubace i 12-og.

Da se razumemo: Ako Boni igra, a Džeko sedi na klupi, meni to odgovara. Srećan sam zbog toga.

Aguero, Jovetić, Boni i Džeko su fantastični. Alal vera!“ rekao je Murinjo, koji je sinoć u Eštorilu, na ceremoniji obeležavanja 100 godina fudbala u Portugalu, proglašen za najboljeg trenera u istoriji ove evropske države.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Friday, 16.01.2015
17:11

A klub koji vodi je nastao trosenjem naftnih para, bolje mu je da cuti. Siguran sam da bi mu Pelegrini odgovorio ali i on vodi naftni projekat.

avatar
damjan89
Friday, 16.01.2015
19:21

Siguran sam da si ljubomoran i da i dalje ne mozes da prihvatis sto ste vec dve godine iza nas na tabeli, vi kao veliki, najveci klub sa ostrva ( uz Liverpul )...A ako neko nema prava da prica o trosenju, to su likovi koji imaju nik slican tvome...Vi ne trosite novac od nafte, ali zato lete americki dolar koje porodica Glejzer ima na pretek...Celsi je brend, posle Junajteda trenutno najveci na ostrvu, hteli vi to da prihvatite ili ne, posle Junajteda sa najvise navijaca i najvecim profitom u prosloj godini, tako da, stisaj se malo, navijaj za svoj kub, ne pljuj po drugima...Sve najlepse i najbolje u trci za mesto koje vodi u LS!

avatar
Dodaaa
Friday, 16.01.2015
21:22

Vase je da se borite za to 4 mjesto,smijesni ste...

avatar
MANUTD
Friday, 16.01.2015
20:51

Zar i menadzer tvog kluba ne bi trebao da se stisa malo, a ne da pljuje po drugima? Kada Murinjo to radi onda je ok, a kada neko drugi pljuje cel$i onda nije?