Murinjo objasnio šta je odlučilo derbi na "Bridžu"

Autor: Beta Beta
nedelja 23.10.2016.
23:37
Izvor: Beta

Fudbaleri Mančester junajteda izgubili su sa 0:4 od Čelsija na Stamford Bridžu i u 11. uzastopnoj utakmici nisu uspeli da pobede "plavce".

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Murinjo je u dva navrata predvodio Čelsi i najuspešniji je trener u istoriji londonskog kluba. On se danas vratio na "Stamford Bridž" prvi put otkako je otpušten prošlog decembra zbog loših rezultata. Današnji poraz je najteži poraz Murinja u Premijer ligi.

Čelsi je poveo u 30. sekundi golom Pedra, a Morinjo je rekao da je to potpuno promenilo tok utakmice i da je nezadovoljan što su njegovi igrači bili loši prilikom kontranapada protivnika.

"Na početku analize utakmice vidi se šta se dogodilo. Napravili smo neverovatne greške u odbrani. Individualne greške u odbrani i zbog toga platite. Ne možete da dozvolite protivniku da postigne gol u prvom minutu, posle toga utakmica se potpuno promenila. Tada vam taktika propada, ali želeli smo da igramo ofanzivno. Želeli smo da stvaramo šanse, da postignemo golove, to smo pokazali kod 0:1", rekao je Murinjo za "Skaj Sports".

On je dodao da je rekao igračima da moraju da rizikuju u drugom poluvremenu, pošto je Čelsi dobar u igri na kontranapade, ali "da je ovo bio jedan od onih dana kada smo davali prednost protivniku".

"Vodili su sa 2:0 posle 20, 25 minuta. Posle toga su igrali dobro, bili su čvrsti u odbrani i koristili su ono što najbolje rade, kontranapade", rekao je Murinjo.

Posle četvrtog gola navijači Čelsija su mu pevali da nije više "specijalan", što je njegov nadimak.

"Nisam očekivao ništa drugačije. Publika se ponašala normalno", rekao je Murinjo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

22 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manipulator
Monday, 24.10.2016
19:25
avatar
Chelseamacedonia
Monday, 24.10.2016
19:00

Mourinho objasni Tabellu navijacima uniteda. jer svi ti igraci su vas zelja.

avatar
West London
Monday, 24.10.2016
12:59

Don antonio i njegovih 11 su odlučili utakmicu na SB-u,sad se koncentrirati na utakmicu s West hamom u kupu, pa onda po pobjedu u Southamton,#CFC KTBFFH WLOTCTID COME ON BLUES:)

avatar
zvezda oooooo
Monday, 24.10.2016
12:50

Murinjo dosta stvari radi lose.odbranu je morao dovesti stopera koji bi igrao sa bailijem umesto smolinga.umesto blinda bi trebalo da igra so.pogba lose igra kad je iza napadaca.mora igrati mikitarijan,pa i mata jer je u dobroj formi.rasford treva da ulazi sa klupe,pcigledno je tako bolji.ce tim treba da bude:nDe hea-valensija,baili,smoling(dok ne stigne neko drugi),so-erera,pogba-mikitarijan,mata,marsijal-ibra

avatar
Enciklopedija
Monday, 24.10.2016
13:58

Ja ne znam kako ti nisi trener.. Ovakvi sto nabraju ko bi trebao da igra su najjaci.. Covek je trener, doduse uskoro bivsi i propali ali svakako zna bolje od tebe sto je izveo takvu postavu.. Svi ste strucnjaci posle utakmice..

avatar
brekbaCh
Monday, 24.10.2016
11:14

Polukontre bajo. Hteli da napadaju ? Malo sutra :D .. dosao po 0:0, kao i na svakom derbiju.

avatar
HHadzimontagic
Monday, 24.10.2016
08:26

Tada vam taktika propada, taktika koju sam igrao protiv Liverpula, tada mi taktika propada koju igraju treceligasi, kad igraju kup utakmice protiv prvoligasa.

avatar
Laurent Bosscielny
Monday, 24.10.2016
04:41

Smoling , hvala bogu pa ga venger nije doveo , koja promaja od stopera ccc xD gledao sam pregled i video da je za 3 komada kriv a u sva 4 je u kadru xD lol

avatar
kzs.mufc
Monday, 24.10.2016
01:29

Mislim da i murinjo kapira koliko loš tim ima.nPogba, Rašford, Marsijal i Baji. Oni su mi budućnost.nErera i Mata ,dosta bledo,i slabo i malo pružaju.nMikitirjana više hoću da vidim! Ne kapiram što ga nema ako se oporavio.nZlatan klupa.nLingardi , Blindovi i svi ostali nisu igrači za junajted. I ovakav čelzi nam daje 4komada . dno dna.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 24.10.2016
00:56

Blind, ili ti u bukvalno prevodu na srpski jezik-Slepac. I on dečko iz utakmice u utakmicu u potpunosti opravdava svoje prezime i u skladu sa njim igra.

avatar
Braćala
Monday, 24.10.2016
00:09

Kaze dosao je da igra napadacki hahahah komedija

avatar
NIKE
Sunday, 23.10.2016
23:46

Mou ti si car, ali priznaj da si pogriješio što si ostavio Matu i Marsijala na klupi, a stavio Felainija i Lingarda u igru, Blinda i Smolinga ne bi da komentarišem, oni su za Champioship - tu te nitko ne krivi. Nije još ništa izgubljeno za United, ali moraju igrati više napadački, ako žele borbu za trofeje, ovako će teško i do top 4. Može li mi netko reći, zašto ne igra onaj mali Shaw, mislim da je momak mnogo bolji od Blinda i Rohoa na lijevoj strani?

avatar
MUFC14
Monday, 24.10.2016
00:43

Shaw je bio povredjen i Marsijel takodje. Felaini je ove sezone igrao dobro u defanzivi ali je beskoristan u napadu (jedino da ga gadjas dugim loptma) Ne slazem se za Smolinga i Blinda obojca su igrali dobro do sad a Smoling je definitvno bio u Top 5 najboljih stoper prosle sezone. Danas su obojica bili ocajni ali ljudi preteruju u njihovim kritikam.

avatar
Monday, 24.10.2016
01:13

Shaw je povredjen bio, mislim da nije skroz fit za igru, ali bi i copav sa jednom nogom bio bolji od onog debila blinda.. taj nije ni za championship..