Murinjo: "Možda dovedem Džerarda na pozajmicu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.01.2015.
14:59
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo još jednom je na svoj način prokomentarisao to što će Stiven Džerard napustiti Liverpul na kraju sezone a u razgovoru za "Radio BBC" dodao je da bi mogao da pokuša da ga pozajmi od LA Galaksija.

Beta/AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen
Beta/AP Photo/dpa, Carmen Jaspersen

Povezane vesti

Žozea Murinja možete da volite ili ne ali "Posebni" u svakom novom danu uspe da "ispali" komentar koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Govoreći o Stivenu Džerardu i činjenici da će na kraju sezone napustiti Liverpul i preseliti se u LA Galaksi Murinjo je birao reči.

"Nije mi drago što odlazi. Voleo bih da najbolji fudbaleri ne napuštaju Premijer ligu a verujem da Džerard ima dovoljno kvaliteta da ostane u Engleskoj. Iako igra za suparnički klub, žao mi je što će otići" rekao je Murinjo.

"Posebni" je na taj način odao priznanje legendarnom kapitenu Liverpula ali je u isto vreme poslao otrovnu strelicu ka "Etihadu".

Koristeći se primerom Stivena Džerarda Portugalac je napravio šalu kojom je jasno aludirao na ono što je Mančester Siti uradio u slučaju Frenka Lamparda.

"Možda pokušam da dovedem Džerarda na pozajmicu" našalio se Murinjo i tako prozvao "Građane".

Podsećamo da je Mančester Siti napravio izbiljnu mahinaciju u slučaju Frenka Lamparda koji je navodno potpisao ugovor sa Njujork Sitijem a onda je obukao dres "Građana".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke