Murinjo mora na sud, ali sad mu je to najmanji problem!

Autor: Beta Beta
petak 29.09.2017.
17:55
Izvor: Beta

"Posebni" u velikim problemima.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kako prenose engleski mediji, trener Mančester Junajted Žoze Murinjo, moraće da se javi španskom sudu zbog sumnje da je utajio porez.

U pitanju je naravno period kada je Murinjo sedeo na klupi madridskog Reala, a Portugalac je optužen od strane španskog državnog tužioca da je nije platio 2,9 miliona funti za porez u periodu od 2011. do 2012. godine.

On će pred španski sud morati da izađe trećeg novembra, samo dva dana pred utakmicu sa njegovim bivšim klubovm Čelsijem i to na "Stamford Bridžu".

U pitanju nije porez na njegovu platu, već na prava na lik i delo.

Ali tu nije kraj Murinjovim problemima, naime vezista Mančester junajteda Pol Pogba duže će odsustvovati zbog povrede tetive, potvrdio je danas upravo portugalski stručnjak.

"Pogba će duže odsustvovati i o njemu sada ne mogu da razmišljam", rekao je britanskim medijima Murinjo, koji nije precizirao koliko će Pogba odusstvovati sa terena.

Francuski fudbaler ne igra od 12. septembra, kada se povredio tokom prvog poluvremena utakmice s Bazelom u Ligi šampiona.

Portugalski stručnjak je kazao da dosad nije znao koliko je njegova povreda ozbiljna.

Murinjo pored Pogbe ne može da računa i na Markosa Roha i Zlatana Ibrahimovića, koji su odsutni od aprila zbog povreda kolena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 29.09.2017
18:33

Nakon tri gostovanja ove sezone u LS koja su sva sredom Madrid, Rim i najdalje moguce gostovanje u LS Baku mi igramo sa Sitijem, Junajtedom i Liverpulom i to u subotu dakle posle samo 65-70 sati. Na sve moguce nacine FA pokusava da sabotira Celsi ovo je sramota!

avatar
Webad
Friday, 29.09.2017
19:54

Koji ste vi spijuni, ili bas volite junajted, zasto komentarisete vest koja nema veze sa vasim klubom, i jos spominjete svoj klub koji je totalno nebitan u ovoj vesti.

avatar
Saturday, 30.09.2017
10:56

Težak komplejd.Nepotreban.Čelzi je po meni 1. kandidat za titulu.Jedino im smeta Junajted.Neizlečivo.

avatar
Srba Stamenkovic
Friday, 29.09.2017
20:40

U dogovoru sa UEFA-om sramota sigueno he i žreb za LŠ bio namešten.

avatar
NIKE
Friday, 29.09.2017
18:19

Ovo nije dobro, kad mu Konteov stroj opet saspe poker u mrežu, bit će da je Španski sud kriv, nema ništa ljepše od toga kad Mou izgubi i počne da krivi sve osim naravno jedinog pravog krivca - samog sebe.

avatar
Mangus
Friday, 29.09.2017
18:12

Ili su svi teski muljatori, ili je spanski zakon toliko komplikovan da nijedan sluzbenik ne ume pravilno da obracuna porez. Alonso, mesi, cr, murinjo, svi

avatar
Kajzer
Friday, 29.09.2017
20:01

Pa kao i nasi zakoni, mozes da ga tumacis ovako a mozes i onako.