Murinjo: "Liverpul nije zaslužio da izgubi"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.01.2015.
23:33
Izvor: Sportske.net

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo izrazio je zadovoljstvo ostvarenim na "Enfildu" a u svom stilu je konstatovao da je njegov tim imao kontrolu nad utakmicom i da ne bi bilo fer da je Liverpul izgubio.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Nakon prvog polufinalnog susreta Liga kupa između Liverpula i Čelsija menadžer gostujućeg tima imao je više razloga za zadovoljstvo pošto je njegov tim ostao neporažen a uz to je postigao gol.

Posle remija rezultatom 1:1 Žoze Murinjo je pohvalio aktere večerašnjeg susreta i poručio da domaći sastav nije zaslužio da izgubi.

"Velika utakmica, obe ekipe su dale maksimum a rezultat je realan jer mislim da Liverpul nije zaslužio da izgubi. Odigrali su dobro ali mi smo bili tim koji je kontrolisao igru i da smo iskoristili prostor koji nam je ostavljen mogli smo da postignemo i koji gol više" rekao je Murinjo.

Čelsi je večeras jedini gol postigao iz penala a osim toga tim Žozea Murinja nije bio opasan po Minjolea, dok je sa druge strane Tibo Kurtoa spasavao "Plavce".

"Lako je reći da je Liverpul imao više prilika ali mislim da smo mi ti koji nisu iskoristili prostor koji nam je ostavljen. Da nam je pas igra bila na nivou verujem da bimo postigli i više golova" konstatovao je gospodin "Posebni".

Portugalac je za kraj dodao da ostaje da se stvari reše u uzvratnoj utakmici koja je na programu za nedelju dana na "Stamford Bridžu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 21.01.2015
00:46

Jaoo kako si skroman samo .. pa ne da nije zasluzio da izgubo , vec je trebao da pobedi.

avatar
Savoa
Wednesday, 21.01.2015
01:03

Neverovatan lik... trebalo je biti 5:1