Murinjo: "Lampard je sada protiv nas"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.12.2014.
21:34
Izvor: Sportske.net

Uprkos činjenici da Frenk Lampard igra sve značajniju ulogu u ekipi Mančester Sitija Žoze Murinjo odbija da govori o tome da li je Čelsi pogrešio kada mu nije ponudio nastavak saradnje.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Jedna od aktuelnih tema u Premijer ligi tokom jesenjeg dela sezone svakako je i povratak Frenka Lamparda i uloga koju prekaljeni vezista ima u igri Mančester Sitija.

Deo javnosti mišljenja je da je Čelsi pogrešio kada se odrekao iskusnog veznog fudbalera ali Žoze Murinjo odbija da se složi sa tom konstatacijom.

"Ne želim da govorim o igračima koji nastupaju za klubove sa istim aspiracijama kao i Čelsi. Lampard je sada protiv nas i to je sve" rekao je Murinjo.



Frenk Lampard napustio je Čelsi tokom minulog leta kao slobodan igrač ali je odmah nakon potpisivanja ugovora sa Njujork Sitijem prosleđen na pozajmicu šampionu Engleske.

U dresu Mančester Stija Lampard za sada beleži odlične partije zbog čega "Građani" traže način da ga zadrže u svojim redovima i nakon isteka pozajmice.

Što se tiče Murinja, Portugalac tvrdi da Čelsi za sada beleži sjajne rezultate te da nema razloga da bilo ko postavlja pitanje da li bi Lampardov ostanak uticao na to da "Plavci" budu još bolji.

Jasno, "Posebni" ima pravo da tako posmatra stvari, samo nema sumnje da ga onaj izjednačujući pogodak koji je Lampard postigao za Siti u duelu sa Čelsijem potajno jako boli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke