Murinjo, jesu li dovoljno glasni?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 06.11.2014.
12:26
Izvor: Sportske.net

I dok Džon Teri pegla odnose "Posebnog" sa navijačima zbog njegovih primedbi posle meča sa KPR, oni su iz Slovenije postavili pitanje svom menadžeru!

Beta/AP Photo/Nikola Solic
Beta/AP Photo/Nikola Solic

Povezane vesti

Podsetimo, nakon malog londonskog derbija Murinjo se polažio da su mnoga mesta na "Stamford Bridžu" bila prazna, da su navijači tihi i da to nije atmosfera u kojoj bi trebalo da igra lider engleskog šampionata.

To je izazvalo dosta kontraverzi navijači su mu odbrusili da cena karata srpečava mlađe navijače da prisustvuju utakmicama, ali i da pravila PL u velikoj meri sprečavaju pristalice domaćeg tima da budu vatreniji.

Neki su se obratili Teriju, kapiten je pozvao telefonom jednog od navijača i pokušao da ispegla odnose između fanova i menadžera.

Sinoć u Mariboru, u meču Lige šampiona bilo je 642 navijača Čelsija iz Engleske, odnosno onih koji su uzeli karte preko kluba. Oni su se dobro zabavljali sa tribinama, a izmerena je jačina njihovog skandiranja, 92 decibela što je negde u rangu rok koncerta.

Najglasniji su bili kada su pozivali Murinja da peva sa njima što je on ignorisao.

Navijači kao i trener nisu bili zadovoljni igrom, ali je Čelsi prvi u grupi. Gorak utisak ostavili su igrači koji osim kapitena Terija i golmana Čeha nisu došli na kraju da pozdrave fanove koji su došli iz Engleske da ih bodre u ovom meču.

Inače, svetski rekord kada je u pitanju buka na stadionu drže navijači Kanzas Sitija NFL ekipe sa 142 decibela, neko je to uporedio sa poletanjem aviona.

Podsetimo na kraju da je strelac za Čelsi bio Matić, a ovo je njegov gol na stadionu "Ljudski vrt".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Thursday, 06.11.2014
13:50

Ne treba se puno smarati oko ovog remija.. Jeste bila losa igra ali nije bilo toliko ni bitno pobjediti, svejedno smo u osmini finala mogu slobodno reci 100% i to kao prvi u grupi sto je odlicno.. Mada je dobro doslo da se i mi malo spustimo na zemlju, rekao bih kiks u pravom trenutku,moraju daleko ozbiljnije na Enfild sto ne sumnjam da ce i uraditi. KTBFFH

Moram da pohvalim sportske.net na ovom novom sto se tice komentara,stvarno mi se svidja i konacno postoje negativni glasovi

avatar
profi
Thursday, 06.11.2014
13:40
avatar
profi
Thursday, 06.11.2014
15:27

ja da vidim kako radi novi sistem a vi odma negativni glasovi :(

avatar
Vlada1973
Thursday, 06.11.2014
13:38

Losa igra sinoc,
mislim da su podcenili fudbalere Maribora.U subotu mora to mnogo bolje protiv Liverpool-a na Enfildu. Bio bih zadovoljan sa bodom

pozdrav

avatar
Thursday, 06.11.2014
13:30

Ironija je da svetski rekord u navijanju drze ameri. Verovatno su se drali difens!

avatar
Thursday, 06.11.2014
19:10

hahah da, da.. samo na to im se svodi navijanje

avatar
Zare CZV91
Thursday, 06.11.2014
19:46

Ne verujem ja puno tom merenju, mozda su lazirali jer vole da se tripuju da su najbolji u svemu, pa eto i u navijanju...