Murinjo : "Finale protiv 'Pevaca' najznačajnije u karijeri!"

Autor: Dragan Milosavljević
nedelja 01.03.2015.
00:05
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Čelsija Žoze Murinjo je izjavio kako je nedeljna utakmica finala Kupa protiv Totenhema najznačajnija utakmica u njegovo karijeri.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Plavci se u nedelju sastaju sa svojim londonskim rivalima na "Vembliju". Murinjo ima priliku da osvoji svoj prvi trofej posle 3 godine "posta". To je najduži niz u kraijeri ovog portugalskog stručnjaka.

"Ovo finale Kupa mi je najvažnija utakmica u dosadašnjoj karijeri, mnogo važnija i od finala Lige Šampiona, mnogo važnija od bilo kog finala koje sam igrao" -rekao je Murinjo.

"Da li mislite da sam lud što to kažem? To je sledeća utakmica a svaka sledeća mi je najvažnija. Idemo tamo da pobedimo i da osvojimo kup,to je jedino važno!" -poručuje Murinjo.

"Nisu mi bitne nikakve medalje, samo mi je bitno da osvojim trofej, klubu je bitno da osvoji trofej a to moramo da uradimo igrači i ja" - jasan je Murinjo o ambicijama u finalu.

Meč se igra u nedelju, 1. marta, u 17 časova na čuvenom "Vembliju".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Sunday, 01.03.2015
01:13

Rasuli smo ih na Bridžu u ovoj sezoni sa 3:0 i to oni su samo uputili 1 šut u okvir gola, na njihovom terenu smo poraženi sa 5:3 i sada slijedi osveta. Zuma treba umjesto Kejhila, momak je jedini dovoljno visok da skače sa Kejnom, i brzinom mu može parirati, Kurtoa na gol i napad Kosta, Azar, Oskar, Vilian i Fabregas sa Ramiresom na poziciji Matića.