Murinjo da vidi svetlost na kraju tunela

Autor: Lazar Mitrović
subota 03.10.2015.
23:53
Izvor: Sportske.net

Detalj koji daje nadu navijačima Čelsija.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Loše partije 'Plavaca' u novoj sezoni krunisane su katastrofalnom partijom protiv Sautemptona, posle koje su po mnogima već sada ispali iz borbe za titulu.

Ipak, nije sve tako crno, postoji podatak koji bi navijačima kluba sa 'Stamford Bridža' mogao da vrati nadu, koja poslednja umire.

Da su čuda moguća, pokazala je ekipa Sanderlenda, koja je imala identičan start pre 102 godine, ali je na kraju ipak uspela da osvoji titulu šampiona Engleske.

Dakle, u poslednjih 128 godina, samo jedna ekipa je uspela da 'vaskrsne' i da osvoji titulu, iako su je već svi ranije otpisali.

Ali, postoji podatak da bi Čelsi mogao da ispadne iz lige, ako se istorija ponovi, pročitajte ovde.

Ekipa Žozea Murinja ima 10 bodova zaostatka u odnosu na vodeću ekipu Mančester Sitija, a čeka se ishod meča Arsenal-Manćester Junajted. To i nije toliko veliki zaostatak, znajući da u Premijer ligi može da se 'kiksne' gotovo na svakom meču. Ukoliko Čelsi krene da igra onako kako smo od njih navikli u prethodnim sezonama, svako čudo je moguće.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ManUtdSrbija
Sunday, 04.10.2015
12:59

Za titulu gotovo da nemaju sanse, 5% ako im se sve kockice poklope, ali sa obzirom kako igraju, ne vidim da ce se igra podici na visi nivo u skorije vreme. A to sto se tice ispadanja, to vec nema sanse. Celsi ce na kraju sezone biti negde izmedju 4-og i 6-og mesta. Murinjo mora da ode, procitan je u potpunosti.

avatar
Непобедиви
Sunday, 04.10.2015
08:51

Ima jedna stvar koju svi zaboravljamo, a to je da je Celsi prosle sezone posle PSGa poceo ovako da igra, samo sto su tada i postizali neke rezultate na neku snagu, na misice, na individualni kvalitet, na srecu. Sada toga nema i desava se sta se desava.

avatar
Ashburton Grove
Sunday, 04.10.2015
07:26

Ajde da Celzi ima igru pa kiksira, to se i desava. Ali oni sa ovom igrom i zasluzuju mesto na kojem su trenutno... Kola se slomila na Maticu a Fabregas 8 utakmica sluzi kao ukras na terenu... Maticeva kletva je sto on mora da pokaze 200% svaki put jer je izgleda za klub i dalje nedovoljno dobar ako da 100%..

avatar
StefaNN
Sunday, 04.10.2015
03:51

To je trener koji je u Realu napravio haos u svlacionici, cini mi se da to pocinje i u Celsiju, kako sam cuo vec se zakacio sa celom defanzivnom linijom, Maticem, za Azara je isto komentarisao nesto u negativnom kontekstu, to je covek koji ne preuzima odgovornost nego trazi krivca u igracima u koje se kune 3, 4 meca pre. Trener za jednu, dve sezone, nista vise od toga. Od kako su odlucili u Barsi za Gvardiolu, njega sutnuli mrzi ih vise nego Madridjani, Covek je iskompleksiran.

avatar
superfrankielamps
Sunday, 04.10.2015
01:46

Naravno da je moguce, pa kad je Boas vodio Celsi, stigli smo dobro se sjecam 12 bodova zaostatka za Sitijem, jesmo zavrsili sesti tada, ali sve je moguce, samo da pocnemo igratii ko prosle sezone. Murinjo je los gubitnik, to nije tajna, ali bila bi ogromna greska dati mu otkaz, prosli smo vec kroz to mi navijaci Celsija.

avatar
fcb
Sunday, 04.10.2015
01:43

Nazovite me ludim, ali ja i dalje mislim da Celsi nije ispao iz trke za titulu, i vidim ih i dalje kao drugog favorita za titulu, odmah iza Sitija

avatar
Toti 10
Sunday, 04.10.2015
01:31

Murinjo treba da se pokupi i ode. Ovo je njegova ekipa, on je birao i kupovao igrace, imao je vremena da napravi tim. Niko ga nije terao da ostavi Terija, Matica, Ivanovica i ne znam na koga se jos od igraca vadi.

avatar
NIKE
Sunday, 04.10.2015
01:07

10 bodova na 30 mečeva je svakako moguće stići, ali ovaj Chelsea ne bi uspio niti odbraniti 10 bodova prednosti, a kamoli stići nekoga ispred. Da sam Roman znao bi šta treba, ali nisam, naš pretsjednik je dokazao da voli plavce, vrativši sve dugove, ulažući preko decenije u klub, dogovorio je i rekonstrukciju i proširenje stadiona koje počinje od iduće sezone, tako da mu neizmjerno vjerujem, ispasti iz lige sigurno da nećemo, a pauzu u Evropi možemo napraviti, kad jedan United, Liverpul, Inter, Milan, BVB.. mogu napraviti pauzu od sezonu ili više, ne bi bio kraj svijeta da to i mi uradimo, samo svi ćemo se složiti da je o tome još rano pričati, pogotovo u Premiershipu, gdje svako svakoga može dobiti. Dok je Mou trener podržavat ćemo njega, ako dođe drugi bit ćemo uz njega, fudbal čine i (pobjede i porazi), samo Mourinho to izgleda nije shvatio, za njega postoje (pobjede i greške sudija na njegovu štetu), iskreno malo me stid što se žalio na sudije, jer i protiv Arsenala i danas - realno sudija je više bio na našoj strani nego strani protivnika, ali ako dobije otkaz, priznajem da će mi faliti ove njegove konferencije za novinare i trolovanje profe Vengera.

avatar
Stefan88
Sunday, 04.10.2015
01:06

malopre je bio tekst po kome ce po nekoj tradiciji celzi ispasti iz lige hahahaha sta radite ljudi.

avatar
King Eric
Sunday, 04.10.2015
01:01

Celsi sa sve murinjom u drugu ligu hahah tamo vam je i mesto.Hahahha koliko uzivam u ovim porazima celsija i murinja.

avatar
Делија_момак
Sunday, 04.10.2015
00:52

Каква црна титула? О чему ви причате?

avatar
plavac konte
Sunday, 04.10.2015
00:28

nesto ce se desiti neko ce ispasti iz tima dal je sad trener ili igras videcemo ali celi ce od sledeceg kola biti onaj stari pamtite ovaj komentar

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 04.10.2015
00:27

Nije to nikakav zaostatak,samo da je covek trezvne i razmislja racionalno ostavi emocije po strani,Fabregasa,Ivanovica zakuca na klupu pruzi sansu mladim igracima onda nade ima i sve je moguce!Treba da ima sluha,i naculi uvo da cuje sta navijaci pricaju,mozda nesto oni vide sto on ne moze da opazi.#CFC