Murinjo, da ti čestitamo?

Autor: Boris Jovanović
subota 18.04.2015.
20:29
Izvor: Sportske.net

Čelsi slavio golom Azara, Junajted imao više loptu u posedu, ali napravio tek par prilika. "Plavci" su na +10, istina da imaju meč više od Arsenala, ali izgleda da je bitka za titulu gotova!

Beta/AP Photo/Bogdan Maran
Beta/AP Photo/Bogdan Maran

Povezane vesti

Počelo je šansom Junajteda, povratna lopta na Vejna Runija, on ovakve šanse obično pretvara u gol, ali nije bio precizan. Stvorena je optička varka da je pogodio mrežu, poradovao se i De Hea na drugoj strani terena, ali je ostalo 0:0.

A onda, dosada. Čelsi oprezan, sa isturenim Drogbom, činilo se da ih zanima jedino da se odbrane, na drugoj strani je Junajted imao više loptu u posedu, ali bez zrelih prilika za gol.

Ali, nekako se osećalo da Čelsi čeka šansu, ona je stigla nakon brze kontre, Fabregas i Oskar, na kraju Azar, možda je ovim golom istakao i najveću kandidaturu za igrača sezone.

Čelsi je praktično iz jednog udarca na gol otišao na odmor sa minimalno prednošću. To je preseklo Junajted, nisu uspeli da se oporave do kraja meča.

Inače dosta će priče biti oko gola, prethodno je Teri možda napravio prekršaj nad "Tigrom", ali sudija se nije oglasio.

Posle sat vremena Junajted je mogao da izjednači, MekNer je šutirao, u nastavku akcije je Mata zahvatio loptu glavom, ali se rezultat nije promenio. Probao je ponovo Runi, a šansu da poravna rezultat je propustio Falkao, valjda jedino dobro što je učinio danas.

Na kraju 1:0, Čelsi je bez problema sačuvao prednost, zlatni bodovi, sada su na +10 u odnosu na Arsenal, imaju meč više. Junajted se i definitivno oprostio od male šanse da se bori za titulu, njima ostaje da izbore direktan plasman u Ligu šampiona.

Gol Azara možete videti ovde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak